Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas ir Kambodža

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 16:21)
tai jei virsvori turi moki bauda?kokio dydzio bauda?
del alaus,kazkada ziurejau ir Norfoje ir Maximoje ir Prome niekur neradau schmoll.gif
Labai aciu uz tokia issamia info thumbup.gif
Del brangakmeniu ir graziu papuosalu tik Patajoje tas fabrikas yra?
Papildyta:

o kada jus isvykstate?

Deja ne. Viršsvoį išmeti.
Prie mūsų grupės labai nesikabinėjo, bet pernai važevę žmonės pasakojo, kad su bagažo svoriu geriau nejuokauti. Tailandiečiai labai griežtai žiūri .
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 16:18)
Prie mūsų grupės labai nesikabinėjo, bet pernai važevę žmonės pasakojo, kad su bagažo svoriu geriau nejuokauti. Tailandiečiai labai griežtai žiūri .

o tai jus kurnors sveretes lagaminus? nes as niekada nesveriu g.gif
jei yra viršsvoris kai ka ji reik išmesti idomu ka g.gif drabužius g.gif labai idomiai viskas g.gif o rankinis bagažas koks gali būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 14:58)
4u.gif

oi žinok ir nesitikiu schmoll.gif kažkaip kaži ar berasiu kurnors geresni servisą nei Meksikoje blush2.gif man ten viskas taip beprotiškai patiko, kad tenai grįžčiau vėl ir vėl blush2.gif
Po teisybei labai norejau i Braziliją, bet šemet į tą pusę nieko gero nesiūlė unsure.gif

o kas ten jums Meksikoje taip patiko....kazkaip ziurejau foto,rinkau info,bet kad labai jau kazkas tokiooooo nepasirode blush2.gif
O servisa aptarnavima turite mintyse as tai esu ji radusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 16:56)
o kas ten jums Meksikoje taip patiko....kazkaip ziurejau foto,rinkau info,bet kad labai jau kazkas tokiooooo nepasirode blush2.gif
O servisa aptarnavima turite mintyse as tai esu ji radusi thumbup.gif

iš savo pusės galiu pasakyti kad viskas, viskas nuo ..iki buvo aukščiausios klasės, tiek gamta papludimiai, miestai, ekskursijos, maistas viešbučiai, viskas savita ir taip gražu, prabanga nu net nežinau man viskas, net negalėčiau pasakyti kas nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 16:06)
iš savo pusės galiu pasakyti kad viskas, viskas nuo ..iki buvo aukščiausios klasės, tiek gamta papludimiai, miestai, ekskursijos, maistas viešbučiai, viskas savita ir taip gražu, prabanga nu net nežinau man viskas, net negalėčiau pasakyti kas nepatiko g.gif

na miestai,ekskursijos,gamta tai suprantu kiekvienoje salyje ji savita ir skirtinga.
Aptarnavimas velgi priklauso nuo viesbucio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 14:58)

kaip greitai jau.Kiek naktu busite,neskaitant skrydziu 2 paru. mirksiukas.gif
Gal kartais zvilgteretumete jei imsite ekskursijas,kaip ar ten yra i Vietnama ir kiek tai trunka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 17:09)
na miestai,ekskursijos,gamta tai suprantu kiekvienoje salyje ji savita ir skirtinga.
Aptarnavimas velgi priklauso nuo viesbucio ax.gif

manau lyginti vienos šalies su kita net nederėtų mirksiukas.gif nes kiekvienoje yra kažko savito ir skirto būtent tai šaliai mirksiukas.gif

del viešbučiu buvome trijuose viešbučiuose kuriuose aptarnavimas galiu pasakyti identiškas blush2.gif wub.gif
jei reikėtų parašyti bala tai jis tikrai būtų 10+ mirksiukas.gif

Kai pabuvosiu Tailande parašysiu ar patiko ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 15:18)

oho nieko sau blink.gif
tai cia jei su tezturu skrendi,o jie savarankiskai bilieta ar jau nuo oro liniju priklauso kiek bagazo svoris turi buti?
O i lektuva kiek galima isinesti 5kg ir atskirai fotogravimo iranga?
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 16:15)
manau lyginti vienos šalies su kita net nederėtų mirksiukas.gif nes kiekvienoje yra kažko savito ir skirto būtent tai šaliai mirksiukas.gif

del viešbučiu buvome trijuose viešbučiuose kuriuose aptarnavimas galiu pasakyti identiškas blush2.gif  wub.gif
jei reikėtų parašyti bala tai jis tikrai būtų 10+ mirksiukas.gif

Kai pabuvosiu Tailande parašysiu ar patiko ar ne mirksiukas.gif

butent kiekviena salis savita ir idomi thumbup.gif
O viesbuciai Meksikoje keliu zv buvo,kad likote patenkinti aptarnavimu..ar turejote pries tai su kuom palyginti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 17:11)
kaip greitai jau.Kiek naktu busite,neskaitant skrydziu 2 paru. mirksiukas.gif
Gal kartais zvilgteretumete jei imsite ekskursijas,kaip ar ten yra i Vietnama ir kiek tai trunka blush2.gif

būtinai mirksiukas.gif nes patys planuojame į Vietnamą važiuoti, aišku jei kasnors neišgasdins hihihi.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 17:18)
oho nieko sau blink.gif
tai cia jei su tezturu skrendi,o jie savarankiskai bilieta ar jau nuo oro liniju priklauso kiek bagazo svoris turi buti?
O i lektuva kiek galima isinesti 5kg ir atskirai fotogravimo iranga?

taikrai oho hihihi.gif, dar nei vienoj šaly taip nebuvo schmoll.gif
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 17:18)
butent kiekviena salis  savita ir idomi thumbup.gif
O viesbuciai Meksikoje keliu zv buvo,kad likote patenkinti aptarnavimu..ar turejote pries tai su kuom palyginti? mirksiukas.gif

mes gyvenom 5 zv viešbutyje, musu draugai 4 zv, o mažiau žv nematem hihihi.gif
bet aš ne viešbučius lyginu schmoll.gif o apskritai viska ir visada dedu pliusus ir minusus, viešbutis man būna paskutineje vietoje nes į jį grįžtame vakare tik pernakvoti mirksiukas.gif

palyginti tikrai turime, nes tikrai ne pirma kelione mums buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 16 vasario 2010 - 17:25
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 16:22)
1.būtinai mirksiukas.gif nes patys planuojame į Vietnamą važiuoti, aišku jei kasnors neišgasdins hihihi.gif
taikrai oho hihihi.gif, dar nei vienoj šaly taip nebuvo schmoll.gif

2.palyginti tikrai turime, nes tikrai ne pirma kelione mums buvo blush2.gif

1.tai labai lauksiu informacijos apie Vietnama thumbup.gif o jus gal Vilniete?panaciau jau kad is Klaipedos blush2.gif
2.tada suprantu..dazniausiai pirma keline sukelia euforija ir pirma aplankyta salis bus pati paciausia..dazniausiai,bet ne visada .
As kai turiu su kuom palyginti,tai man uztat ir idomu ar isties ten kazkas tokio isskirtinio mirksiukas.gif Aisku mane visos salys domina ir neidomiu kelioniu nesu turejusi,bet jau tada atsirenki ir kokio lygio aptarnavimas buvo ir visa kita ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 16 vasario 2010 - 17:28
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 17:30)
o tai jus kurnors sveretes lagaminus? nes as niekada nesveriu g.gif
jei yra viršsvoris kai ka ji reik išmesti idomu ka g.gif drabužius g.gif labai idomiai viskas g.gif o rankinis bagažas koks gali būti? g.gif

Čia skrendant su Tezturu taip. Net ir jų psl šitas parašyta, tik rašau, kad atkreiptumėt dėmesį.
Rankinis bagažas 5 kg.

Viena mergina mūsų viešbuty turėjo bezmėniuką, tai mes visi ir svėrėmės. ax.gif Mano buvo viskas labai ant ribos, tai sakiau jei reiks , tai knygas išmesiu, o parsivešiu vaisių. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 17:28)
1.tai labai lauksiu informacijos apie Vietnama thumbup.gif o jus gal Vilniete?panaciau jau kad is Klaipedos  blush2.gif
2.tada suprantu..dazniausiai pirma keline sukelia euforija ir pirma aplankyta salis bus pati paciausia..dazniausiai,bet ne visada .
As kai turiu su kuom palyginti,tai man uztat ir idomu ar isties ten kazkas tokio isskirtinio mirksiukas.gif Aisku mane visos salys domina ir neidomiu kelioniu nesu turejusi,bet jau tada atsirenki ir kokio lygio aptarnavimas buvo ir visa kita ax.gif

mirksiukas.gif būtinai parašsiu apie Vietnamą ir į jį siulomas eksursijas mirksiukas.gif aš iš Klaipėdos mirksiukas.gif

mums pirma kelione buvo į Maljorka mirksiukas.gif , ten taip pat patiko galbūt kadanors ten ir grįžčiau, bet galbūt, Meksika buvo paskutinė iki šios į Tailandą biggrin.gif vat į Meksiką grįžčiau N kartų wub.gif

o kur jūs esate pabuvoje bigsmile.gif

Ledum, o kas tau patiko Meksikoje?

ir dar ka rekomenduotum būtinai pasiimti blush2.gif darausi sarašiuką tai galvoju ko nepamiršus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 16 vasario 2010 - 17:37
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 18:06)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir aš į Meksiką grįžčiau N kartų. wub.gif
Nors Ko Chang saloj viešbutis buvo net geresnis negu Meksikoj, vistiek mažiau patiko. Tailandiečiai malonūs, šypsosi, o meksikiečiai elgiasi panašiai taip lyg tu būtum vienintelis jų klientas kurio jie laukė visą gyvenimą.( Čia lyginant 5* viešbučius tongue.gif ) Pvz. Meksikoj ateini valgyt dviese, tai stoji į eilę prie restoraniuko ir kai atsilaisvina staliukas mergina palydi į vietą , o prišokęs padavėjas atitrauks kėdę. Tuoj pat šypsodamasis pasiūlys vyno. Net jei maistas sakykim ir Tailande ir Meksikoj buvo labai geras, Cancune dvi savaitės prabangos ir šventės. wub.gif Dar Meksikoj labai gerai dirbo barmenai. Kokteiliai fantastiški.
Cancune visai kitoks oras. Jei Tailande ( įlankoj ) oras kaip rusiškoj pirty, tvanku ir karšta, o įlipus į vandenį net nežinai ar atsigaivinai. Tai Meksikoj nuo jūros pučia toks gaivus vėjalis ir visai nekaršta.
Paplūdimys. Nėr ko lygint. Patajoj, Ko Lan ir Ko Chang paprastas smėlis kaip Palangoj. Cancune akinančiai baltas ir toks šiek tiek grubesnis , smulkiai susitrynę kriauklės. Vanduo smaragdinės spalvos , o ten kur sekliau prasišviečia šviesūs lopinėliai. Didelės ir šiltos bangos. wub.gif
Ekskursijos irgi Meksikoj labiau patiko. Mes važinėjom tiktai Jukatano pusiasaly, tai tikrosios Meksikos nelabai ir matėm ( kaip ir Tailando tongue.gif ) Čia reikėtų rašyti jau Meksikos temoj, nes apie majų ( Jukatano indėniukų ) gyvenimą ir pasaulio suvokimą galėčiau pasakot ir pasakot. Kaip ir apie tikėjimą ir apie visuomenę ir apie Konkistą. tongue.gif Apie Tailandą ko gero jau viską papasakojau ką galėjau. Be to ten viską gaubia tokia paslaptis, nes iki galo nėra išaiškinta kas ir kodėl taip buvo. Pavyzdžiui atrandami palikti didžiuliai džiunglėm apaugę miestai. Panašiai tokio lygio jei prancūzija susipakuotų daiktus ir pereitų gyventi į kokį Egiptą. Pėsti, nes arklių neturėjo, o rato negalėjo naudoti darbui, nes jis Dievo saulės simbolis. Majais susidomėjau pažiūrėjus Gibsono filmą Apokalipsė. Tai ten viskas labai panašiai ir parodyta. Žmones ištikro aukodavo unsure.gif
Lotynų amerikos šokiai įaugę žmonėms į kraują. Nuo senukų iki vaikų.
Gamta panaši, labiau patiko Tailande. Bet labai nenustebino.
Meksikoj sužavėjo požeminės upės . wub.gif

doh.gif Prie pavadinimo dar reiktų pridėt ir palyginimas su Meksika. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 18:06)

Aš irgi net negaliu pasakyt kas Meksikoj nepatiko. Praleidau dvi savaites su nutįsusia iš kaifo seile. wub.gif
Dar MB paklausiau kas jam nepatiko Meksikoj, jis irgi neranda prie ko prisikabint. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 16 vasario 2010 - 18:47