QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 18:06)
iš savo pusės galiu pasakyti kad viskas, viskas nuo ..iki buvo aukščiausios klasės, tiek gamta papludimiai, miestai, ekskursijos, maistas viešbučiai, viskas savita ir taip gražu, prabanga nu net nežinau man viskas, net negalėčiau pasakyti kas nepatiko

Ir aš į Meksiką grįžčiau N kartų.
Nors Ko Chang saloj viešbutis buvo net geresnis negu Meksikoj, vistiek mažiau patiko. Tailandiečiai malonūs, šypsosi, o meksikiečiai elgiasi panašiai taip lyg tu būtum vienintelis jų klientas kurio jie laukė visą gyvenimą.( Čia lyginant 5* viešbučius

) Pvz. Meksikoj ateini valgyt dviese, tai stoji į eilę prie restoraniuko ir kai atsilaisvina staliukas mergina palydi į vietą , o prišokęs padavėjas atitrauks kėdę. Tuoj pat šypsodamasis pasiūlys vyno. Net jei maistas sakykim ir Tailande ir Meksikoj buvo labai geras, Cancune dvi savaitės prabangos ir šventės.

Dar Meksikoj labai gerai dirbo barmenai. Kokteiliai fantastiški.
Cancune visai kitoks oras. Jei Tailande ( įlankoj ) oras kaip rusiškoj pirty, tvanku ir karšta, o įlipus į vandenį net nežinai ar atsigaivinai. Tai Meksikoj nuo jūros pučia toks gaivus vėjalis ir visai nekaršta.
Paplūdimys. Nėr ko lygint. Patajoj, Ko Lan ir Ko Chang paprastas smėlis kaip Palangoj. Cancune akinančiai baltas ir toks šiek tiek grubesnis , smulkiai susitrynę kriauklės. Vanduo smaragdinės spalvos , o ten kur sekliau prasišviečia šviesūs lopinėliai. Didelės ir šiltos bangos.
Ekskursijos irgi Meksikoj labiau patiko. Mes važinėjom tiktai Jukatano pusiasaly, tai tikrosios Meksikos nelabai ir matėm ( kaip ir Tailando

) Čia reikėtų rašyti jau Meksikos temoj, nes apie majų ( Jukatano indėniukų ) gyvenimą ir pasaulio suvokimą galėčiau pasakot ir pasakot. Kaip ir apie tikėjimą ir apie visuomenę ir apie Konkistą.

Apie Tailandą ko gero jau viską papasakojau ką galėjau. Be to ten viską gaubia tokia paslaptis, nes iki galo nėra išaiškinta kas ir kodėl taip buvo. Pavyzdžiui atrandami palikti didžiuliai džiunglėm apaugę miestai. Panašiai tokio lygio jei prancūzija susipakuotų daiktus ir pereitų gyventi į kokį Egiptą. Pėsti, nes arklių neturėjo, o rato negalėjo naudoti darbui, nes jis Dievo saulės simbolis. Majais susidomėjau pažiūrėjus Gibsono filmą Apokalipsė. Tai ten viskas labai panašiai ir parodyta. Žmones ištikro aukodavo
Lotynų amerikos šokiai įaugę žmonėms į kraują. Nuo senukų iki vaikų.
Gamta panaši, labiau patiko Tailande. Bet labai nenustebino.
Meksikoj sužavėjo požeminės upės .

Prie pavadinimo dar reiktų pridėt ir palyginimas su Meksika.
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 18:06)
iš savo pusės galiu pasakyti kad viskas, viskas nuo ..iki buvo aukščiausios klasės, tiek gamta papludimiai, miestai, ekskursijos, maistas viešbučiai, viskas savita ir taip gražu, prabanga nu net nežinau man viskas, net negalėčiau pasakyti kas nepatiko
Aš irgi net negaliu pasakyt kas Meksikoj nepatiko. Praleidau dvi savaites su nutįsusia iš kaifo seile.

Dar MB paklausiau kas jam nepatiko Meksikoj, jis irgi neranda prie ko prisikabint.