Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas ir Kambodža

QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 18:33)

Aš irgi net negaliu pasakyt kas Meksikoj nepatiko. Praleidau dvi savaites su nutįsusia iš kaifo seile.  wub.gif

hah.gif
aš galvojau kad aš viena tokia, pasirodo ne biggrin.gif ale Ledum neblogas sutapimas antri metai išeilės keliaujam ten pat biggrin.gif

o galėtų būti tema kur labiausiai patiko ir kodėl blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 16:36)
mirksiukas.gif būtinai parašsiu apie Vietnamą ir į jį siulomas eksursijas mirksiukas.gif aš iš Klaipėdos mirksiukas.gif

mums pirma kelione buvo į Maljorka mirksiukas.gif , ten taip pat patiko galbūt kadanors ten ir grįžčiau, bet galbūt, Meksika buvo paskutinė iki šios į Tailandą biggrin.gif vat į Meksiką grįžčiau N kartų wub.gif

o kur jūs esate pabuvoje bigsmile.gif

Ledum, o kas tau patiko Meksikoje?

ir dar ka rekomenduotum būtinai pasiimti blush2.gif darausi sarašiuką tai galvoju ko nepamiršus blush2.gif

supratau....na buna,kad patinka salis ir i ja norisi ir norisi sugristi mirksiukas.gif
Mes daug kur buve,bet Europoje na dar Turkijoje(ten gavau pati geriausia aptarnavima).Bet dabar paskutiniu metu keliones po Europa netraukia ax.gif norisi kazko kito,kitokios kulturos,kitokio tikejimo,gamtos.
Paziurekite gal ten agenturose gausite nemokamu lankstinuku,zemelapiu...gal kai grisite i LT jums nebereikes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 17:48)
hah.gif
aš galvojau kad aš viena tokia, pasirodo ne biggrin.gif  ale Ledum neblogas sutapimas antri metai išeilės keliaujam ten pat biggrin.gif

o mes kasmet su vyru grize is keliones pasakom,kad vat ktiais metais vyksim ten pat.....bet... lotuliukas.gif pasikeicia planai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 17:33)
Pvz. Meksikoj ateini valgyt dviese, tai stoji į eilę prie restoraniuko ir kai atsilaisvina staliukas mergina palydi į vietą , o prišokęs padavėjas atitrauks kėdę. Tuoj pat šypsodamasis pasiūlys vyno. Net jei maistas sakykim ir Tailande ir Meksikoj buvo  labai geras, Cancune dvi savaitės prabangos ir šventės.  wub.gif  Dar Meksikoj labai gerai dirbo barmenai. Kokteiliai fantastiški.

as labai megstu gera aptarnavima.
Toki irgi esu turejusi,bet kai ilsejausi pasyviai su seima..toks kaip sakau viesbutinis poilsis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 19:48)
hah.gif
aš galvojau kad aš viena tokia, pasirodo ne biggrin.gif  ale Ledum neblogas sutapimas antri metai išeilės keliaujam ten pat biggrin.gif

Aš irgi jau tyliai pasijuokiau , kad vienodai galvojam. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Jei jau pagalvojai, kad galėtų, tai ir užvesk. mirksiukas.gif Tikrai labai reikalinga. drinks_cheers.gif Mielai skaityčiau žmonių įspūdžius.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 18:36)
ir dar ka rekomenduotum būtinai pasiimti blush2.gif darausi sarašiuką tai galvoju ko nepamiršus blush2.gif

Niekaip nesugalvoju ko ten taip labai gali prisireikti. Labiausiai gal saulės kremo SPF 30. Bet jei pamiršit, tai Nivėjos kremas ten pigesnis nei LT. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 19:00)

o mes kasmet su vyru grize is keliones pasakom,kad vat ktiais metais vyksim ten pat.....bet... lotuliukas.gif pasikeicia planai lotuliukas.gif

aš tokių žodžių dar nesakiau, nes dar tiek nedaug matyta doh.gif (nors kiti sako kad jau labai daug hihihi.gif)

lanktinuku galėsiu parvežti, nes mūsų bus didelė kompanija mirksiukas.gif

QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 19:06)
Aš irgi jau tyliai pasijuokiau , kad vienodai galvojam.  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Jei jau pagalvojai, kad galėtų, tai ir užvesk.  mirksiukas.gif  Tikrai labai reikalinga.  drinks_cheers.gif  Mielai skaityčiau žmonių įspūdžius.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

sakai g.gif

QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 19:23)
Niekaip nesugalvoju ko ten taip labai gali prisireikti. Labiausiai gal saulės kremo SPF 30. Bet jei pamiršit, tai Nivėjos kremas ten pigesnis nei LT.  mirksiukas.gif

ta jau isidejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 20:00)
supratau....na buna,kad patinka salis ir i ja norisi ir norisi sugristi mirksiukas.gif
Mes daug kur buve,bet Europoje na dar Turkijoje(ten gavau pati geriausia aptarnavima).Bet dabar paskutiniu metu keliones po Europa netraukia ax.gif norisi kazko kito,kitokios kulturos,kitokio tikejimo,gamtos.

Jau rašiau, bet kažkur dingo mano žinutė, tai atsiprašau jei pasikartosiu.
Aš tik Turkijoj, Meksikoj ir Tailande Ko Chang saloj buvau 5*. Turkijoj man irgi labai patiko. Bet Meksikoj vistiek daug labiau. ax.gif
Europoj irgi daug kur buvau, tik pravažiuojant į tokius viešbučius mes neužsukam. ax.gif
Atsakyti
Sveiki, pagaliau ir mes grįžom iš saulėto Tailando biggrin.gif
dabar po truputį adaptuojamės prie laiko ir prie šalčio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei Ledum nesupyks pateršiu jos sukurtą temą blush2.gif

Taigis, lagaminai jau sukrauti ir mes pasiruošę kelionei, bet vis negaliu patikėti kad visdėlto susiruošėm vykti į Tailandą, o taip norėjosi kitur blush2.gif Niekada iš anksto neplanuojame kelionių, visada imame paskutinės minutės pasiūlymą ir skrendam, šį kartą bilietus nusipirkom prieš dvi savaites, tai tas toks laukimas mane varė iš vėžių, toks vaizdas kad jau kaip ir važiuojam bet dar neišvažiavę lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 03 13, 10:14)
Jei Ledum nesupyks pateršiu jos sukurtą temą blush2.gif

Lotute, kaip tik labai laukiu tavo įspūdžių. mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Taigis, mes jau Vilniaus oro uoste, nuo paskutinio apsilankymo jame jis toks pasikeitęs bigsmile.gif padidejęs, pagražėjęs, modernizuotas bigsmile.gif
dar pora valandikių ir mes jau lėktuve rolleyes.gif

lektuvas pilnas keleiviu, kelios minuteles ir mes jau kylam, spejam pakilti ir jau karšti nešami, valgyti nelabai noriu, tai savo porcija atiduodu vyrui.
user posted image
user posted image

paskui seka gerimai, veliau kava arbata, dar veliau vel gerimai. Po 6,5 valandos mes leidžiames Kazakstane Čimkente. po poros valandų stovėjimo vėl kylame, pakilus atneša šaltų hihihi.gif, biovelos mesikiu rinkinuka, bandele, snikers, dzemas, vištienos paštetas, poto vel gerimai, kava arbata.Pradeda atsidobosti tokia ilga kelione, neina nei uzmigti nei prisnusti, atsibodo sedeti, atsistojame, pastoveti irgi neimanoma, nes zmones vis marširuoja pirmyn atgal cool.gif
Dar 6 valandos ir mes leidžiamės Bankoko orouoste clap.gif:
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 03 13, 15:17)
Taigis, mes jau Vilniaus oro uoste, nuo paskutinio apsilankymo jame jis toks pasikeitęs bigsmile.gif padidejęs, pagražėjęs, modernizuotas bigsmile.gif
dar pora valandikių ir mes jau lėktuve rolleyes.gif

...

laukiame tolesnio pasakojimo 4u.gif
kas patiko, o kas ne?
Atsakyti
Laaabai laukiame fotoreportazo tesinio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 15, 13:35)
laukiame tolesnio pasakojimo  4u.gif
kas patiko, o kas ne?

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 15, 15:22)
Laaabai laukiame fotoreportazo tesinio bigsmile.gif

tikrai parašysiu bet vėliau, po atostogų tiek esu užversta darbais kad baisu doh.gif
Atsakyti