Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas ir Kambodža

QUOTE(Archideja @ 2010 02 15, 12:24)
Ta Vietnamo ilanka, kur itraukta i UNESCO, labai panasi i parka Tailande, prie Phuketo salos smile.gif Ten irgi ivairiu formu salos-uolos virs grazaus smaragdinio vandens wub.gif

panasus,bet mastai ne tokie manau g.gif
Phang Nga nacionalinis parkas
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ledum @ 2010 02 15, 12:20)

Pradėjau apie keliones, baigiau apie maistą.  biggrin.gif

labai aciu uz paaiskinimus...isties tai domina viskas,kuo daugiau naturalistines info gauni,tuo geriau supranti ko nori ir kam teiki prioritetus ir ka nepraleisti,juk antra karta vargu ar grisi i ta pacia sali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 15, 11:02)

Jei norit ilgesnės Kambodžos, tai yra ir 4 dienos, tik nežinau kur veža. Kaina jei neklystu 1900 B ( negarantuoju, kad tokia ).

manau kad suklydai mirksiukas.gif nes į Kambodža 2dienų kelione kainuoja apie 10000 batų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 10:53)
manau kad suklydai mirksiukas.gif nes į Kambodža 2dienų kelione kainuoja apie 10000 batų mirksiukas.gif

Tikrai suklydau, trūksta vieno nulio. Tai kaina būtų 19000B doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 16 vasario 2010 - 10:13
QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 10:12)
Tikrai suklydau, trūksta vieno nulio. Tai kaina būtų 19000B  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ledum, papasakok kaip ten su elektra? ar reikia adapteriu ar ne?
kur geriausiai pirkti lauktuves ir kas yra populiaru? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 11:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ledum, papasakok kaip ten su elektra? ar reikia adapteriu ar ne?
kur geriausiai pirkti lauktuves ir kas yra populiaru? 4u.gif

Nereikia adapterių, viskas puikiai veikia.

O kokias lauktuves mėgstat ? Populiaru tikriausiai perliukai ir odos gaminiai. g.gif

Galiu papasakot ką aš pirkau. Kainos tiek kiek mokėjau, nes prašė gal dvigubai tiek.
Paplūdimio skaras ( kažkokia sintetika, bet labai gražios ).
Padirbtus akinius ( kokybė daug prastesnė už orginalių, bet ir kaina 150 B tongue.gif ).
Bambukinį pintą rankinuką ( man labai patiko , su kokoso lukšto kabančiais papuošimais ) kaina 250 B.
Ko chang saloj buvo pačios gražiausios berniokiškos maikės su drambliais. 200 B
Kambodžoj, aišku garsusis khmeriškas šilkas. Pigiausi šalikiukai buvo išėjus iš tos šventyklos kur medžių šaknys apraizgę pastatus. Galima buvo nusiderėt iki 2$. Parduotuvėj lygiai tokie patys po 10$.
Džiovintas mažas krevetytes prie alaus. Labai skanios, tik kainos nebeatsimenu. Sakėm darysim tailandietišką baliuką, bet taip ir nepadarėm. blush2.gif Girdėjau, kad Norfoj yra pirkt tailandietiško alaus CHANG, bet kažkaip niekad nevažiuoju pro Norfą, tai nežinau ar tikrai.
Jau minėtus orchidėjų daigelius buteliukuose. 5 $.
Romą Sang Som 70cl 255B
Smilkalinės su smilkalais ( neatsimenu kainos )
Kambodžoj tokį muzikinį instrumentą iš raudonmedžio su gyvatės oda ir dramblio kaulo papuošimais. 500 B ( Būna kur daug dramblio kaulo ir kur mažai )
Arbatas vaisių, jazminų, nuo kai kurių ligų. Kainos nuo 60 B
Kiek dar trūko iki 15kg svorio lagamine- įvairius vaisius.

Jei kas mėgsta, tai Patajoj yra brangakmenių fabrikas. Tokių papuošalų kaip ten dar nesu mačius. Kainų nepasakysiu. Pas mus viešbuty buvo lapukai, kad pasiskambinus ten paima iš viešbučio ir nuveža nemokamai.

Kas mėgsta natūralias medžiagas - pagalvės ir čiužiniai iš kaučiuko. Labai norėjau natūralaus kaučiuko čiužinio. doh.gif Bet buvau prisikrovus pilnus lagaminus skudurų, kurių nereikėjo ir nebegalėjau pirkti. Teze nėragalimybės papildomai sumokėti už viršsvorį.

Jūs ten viską patys pamatysit. mirksiukas.gif Pas mus viešbuty visi žmonės pirkosi skirtingus daiktus, bet visų labai labai faini. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 12:09)

vis galvojau ar reikia adapteriu ar ne, bet gerai kad nereikia thumbup.gif Nes Meksikoje be jų ne pri kur doh.gif
oho kiek prirašei bigsmile.gif jau dabar suku galva ka reiks parvežti lauktuvių hihihi.gif

Ledum, ar jūs buvote toje saloje kur reklamuoja baunty reklamoje g.gif

o siaubiakas kiek aš tau priteršiu temą, savo klausimais doh.gif
Atsakyti
[quote=lotute,2010 02 16, 14:01]
vis galvojau ar reikia adapteriu ar ne, bet gerai kad nereikia thumbup.gif Nes Meksikoje be jų ne pri kur doh.gif
oho kiek prirašei bigsmile.gif jau dabar suku galva ka reiks parvežti lauktuvių hihihi.gif

Visam Tailande reikejo adapterių ir šiaurej ir Pukete ir Bangkoke. Patajoj nebuvom(gal kitaip blink.gif ). Elektros prekėse Tailande apie 5 lt. Būna 2 ir 3 šakų. Geriau pirkt 2 - lenda į 3 šakį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo herbas: 16 vasario 2010 - 13:37
QUOTE(herbas @ 2010 02 16, 13:37)
Visam Tailande reikejo adapterių ir šiaurej ir Pukete ir Bangkoke. Patajoj nebuvom(gal kitaip blink.gif ). Elektros prekėse Tailande apie 5 lt. Būna 2 ir 3 šakų. Geriau pirkt 2 - lenda į 3 šakį

tai matyt kad kitaip, matai kad nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 14:01)
oho kiek prirašei bigsmile.gif  jau dabar suku galva ka reiks parvežti lauktuvių hihihi.gif

hihihi.gif Kaip tik neterši, o atgaivini tongue.gif ,gal ir kitiems tokių pat klausimų iškyla.

Mes Meksikoj neradom adapterio pirkt. doh.gif Labai ramau buvo, telefonai išsikrovė, elementus nusipirkom... Tik po Meksikos serviso ir paplūdimių nieko labai nesitikėk. Aš į Tailandą važiavau nusiteikus, kad man viskas labai patiks. cool.gif

Ko Chang ir yra taip vadinama Baunty sala. Nuotraukos 1 puslapy. Jei ten važiuosit tai nepamirškit tų mini Maldyvų. Jei pirksit ekskursiją, būtinai pasiklauskit ar galima pasikeisti kitai dienai jei nusimato smarkus vėjas. Internetas kainuoja 40 B /h. Čia turėjo būti kažkas panašaus į Phi phi salą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 16 vasario 2010 - 14:05
[quote=herbas,2010 02 16, 14:37]
[quote=lotute,2010 02 16, 14:01]
[/quote]

Tiesa, mums nereikėjo adapterių nei Ko Chang saloj nei Kambodžoj.

Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 11:09)
Teze nėragalimybės papildomai sumokėti už viršsvorį.

tai jei virsvori turi moki bauda?kokio dydzio bauda?
del alaus,kazkada ziurejau ir Norfoje ir Maximoje ir Prome niekur neradau schmoll.gif
Labai aciu uz tokia issamia info thumbup.gif
Del brangakmeniu ir graziu papuosalu tik Patajoje tas fabrikas yra?
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 12:01)

o kada jus isvykstate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 16 vasario 2010 - 15:21
QUOTE(Ledum @ 2010 02 16, 13:57)
hihihi.gif Kaip tik neterši, o atgaivini  tongue.gif ,gal ir kitiems tokių pat klausimų iškyla.

Mes Meksikoj neradom adapterio pirkt.  doh.gif  Labai ramau buvo, telefonai išsikrovė, elementus nusipirkom... Tik po Meksikos serviso ir paplūdimių nieko labai nesitikėk. Aš į Tailandą važiavau nusiteikus, kad man viskas labai patiks.  cool.gif 

Ko Chang ir yra taip vadinama Baunty sala. Nuotraukos 1 puslapy.  Jei ten važiuosit tai nepamirškit tų mini Maldyvų. Jei pirksit ekskursiją, būtinai pasiklauskit ar galima pasikeisti kitai dienai jei nusimato smarkus vėjas. Internetas kainuoja  40 B /h. Čia turėjo būti kažkas panašaus į Phi phi salą. mirksiukas.gif

4u.gif

oi žinok ir nesitikiu schmoll.gif kažkaip kaži ar berasiu kurnors geresni servisą nei Meksikoje blush2.gif man ten viskas taip beprotiškai patiko, kad tenai grįžčiau vėl ir vėl blush2.gif
Po teisybei labai norejau i Braziliją, bet šemet į tą pusę nieko gero nesiūlė unsure.gif

ooo žinosiu 4u.gif būtinai pasiklausiu 4u.gif tik kaži ar bus ten taip vėjuota g.gif
internetas visai pigus bigsmile.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 16, 15:21)
o kada jus isvykstate?

23 ax.gif
Atsakyti