QUOTE(lotute @ 2010 02 16, 11:21)
Ledum, papasakok kaip ten su elektra? ar reikia adapteriu ar ne?
kur geriausiai pirkti lauktuves ir kas yra populiaru?
Nereikia adapterių, viskas puikiai veikia.
O kokias lauktuves mėgstat ? Populiaru tikriausiai perliukai ir odos gaminiai.
Galiu papasakot ką aš pirkau. Kainos tiek kiek mokėjau, nes prašė gal dvigubai tiek.
Paplūdimio skaras ( kažkokia sintetika, bet labai gražios ).
Padirbtus akinius ( kokybė daug prastesnė už orginalių, bet ir kaina 150 B

).
Bambukinį pintą rankinuką ( man labai patiko , su kokoso lukšto kabančiais papuošimais ) kaina 250 B.
Ko chang saloj buvo pačios gražiausios berniokiškos maikės su drambliais. 200 B
Kambodžoj, aišku garsusis khmeriškas šilkas. Pigiausi šalikiukai buvo išėjus iš tos šventyklos kur medžių šaknys apraizgę pastatus. Galima buvo nusiderėt iki 2$. Parduotuvėj lygiai tokie patys po 10$.
Džiovintas mažas krevetytes prie alaus. Labai skanios, tik kainos nebeatsimenu. Sakėm darysim tailandietišką baliuką, bet taip ir nepadarėm.

Girdėjau, kad Norfoj yra pirkt tailandietiško alaus CHANG, bet kažkaip niekad nevažiuoju pro Norfą, tai nežinau ar tikrai.
Jau minėtus orchidėjų daigelius buteliukuose. 5 $.
Romą Sang Som 70cl 255B
Smilkalinės su smilkalais ( neatsimenu kainos )
Kambodžoj tokį muzikinį instrumentą iš raudonmedžio su gyvatės oda ir dramblio kaulo papuošimais. 500 B ( Būna kur daug dramblio kaulo ir kur mažai )
Arbatas vaisių, jazminų, nuo kai kurių ligų. Kainos nuo 60 B
Kiek dar trūko iki 15kg svorio lagamine- įvairius vaisius.
Jei kas mėgsta, tai Patajoj yra brangakmenių fabrikas. Tokių papuošalų kaip ten dar nesu mačius. Kainų nepasakysiu. Pas mus viešbuty buvo lapukai, kad pasiskambinus ten paima iš viešbučio ir nuveža nemokamai.
Kas mėgsta natūralias medžiagas - pagalvės ir čiužiniai iš kaučiuko. Labai norėjau natūralaus kaučiuko čiužinio.

Bet buvau prisikrovus pilnus lagaminus skudurų, kurių nereikėjo ir nebegalėjau pirkti. Teze nėragalimybės papildomai sumokėti už viršsvorį.
Jūs ten viską patys pamatysit.

Pas mus viešbuty visi žmonės pirkosi skirtingus daiktus, bet visų labai labai faini.