Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 26, 09:24)
Sveikos 4u.gif
Šiandien aš ankstyva,jau po pratimų,geriu arbatą ir lekiu ruoštis,šiandien išvažiuojam į sodybą.
Kadangi man išeiginės,tai visas ruošimasis gula ant mano pečių.Vakare draugai dar atvažiuos.Vien žo darbų pilna biggrin.gif
Papildyta:

Mirabele,gal tu galėsi persiūsti meniu,nes aš kol kas dar negvau jos el. pašto?

Labas rytas 4u.gif
Mielu noriu, tik man reikia el. pasto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida311 @ 2010 02 26, 09:27)
Sveikutes 4u.gif gal priimsit mane i savo saunu buri ax.gif ?

Junkis mirksiukas.gif Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 26, 09:46)
Labas rytas 4u.gif
Mielu noriu, tik man reikia el. pasto smile.gif
Papildyta:

Junkis mirksiukas.gif Sveika 4u.gif

Sveika,ačiū,tai parašysiu jai,kad adresą tau atsiūstų,nes aš jau galiu būti išvažiavusi.
Kaip mamos savijauta? Čia orai tikriausiai veikia?
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 26, 09:49)
Sveika,ačiū,tai parašysiu jai,kad adresą tau atsiūstų,nes aš jau galiu būti išvažiavusi.
Kaip mamos savijauta? Čia orai tikriausiai veikia?

Dekui, lyg jau nieko (tfu,tfu,tfu). Cia daugiau ne orai veikia, o maistas. Netinkamo maisto suvalgo ir iskart sirdis sokineja unsure.gif
As laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 26, 09:52)
Dekui, lyg jau nieko (tfu,tfu,tfu). Cia daugiau ne orai veikia, o maistas. Netinkamo maisto suvalgo ir iskart sirdis sokineja unsure.gif
As laukiu 4u.gif

Parašiau jai.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 26, 09:44)
Sveika 4u.gif
priimsim,tik mes sumąstėm pabaigti temą ir keliauti į BF KLUBĄ.
Junkis,o po to visos iškeliausim biggrin.gif
Buvom susitikę JAPONIŠKOJ DIETOJ ,kaip tau dabar sekasi?

Aciu uz priemima 4u.gif .Sekas kaip ir neblogai,po japoniskos dietos nuejau pas stikliniaujancias mergaites ir dabar katu su jom stikliniauju thumbup.gif .Svoris ir toliau po truputi krenta ax.gif thumbup.gif .Su bodifleksu ir draugauju nuo japoniskos dietos,aisku ir anksciau padraugaudavau,tik su ilgom pertraukom doh.gif .Galima sakyti jau pusantro men. saziningai kvepuoju kiekviena ryta smile.gif .Apimtys per sita laika sumazejo 28cm ax.gif .
O kaip tau sekas?Ar neataugo numestas svoris po japoniskos dietos?
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 26, 10:52)
As laukiu 4u.gif

blink.gif tai nuo kokio maisto cia taip dabar darosi? g.gif

QUOTE(vaida311 @ 2010 02 26, 11:02)
Apimtys per sita laika sumazejo 28cm ax.gif .

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 26, 10:21)
blink.gif tai nuo kokio maisto cia taip dabar darosi?  g.gif

Miltiniai ir siaip visoks nesveikas maistas. O as juk vakar kepiau vaflius, o mama dare zemaicius. Na tai ir gavosi.
Atsakyti
labas rytas,geriu kava,po valandos eisiu sportuot,o kaip jus darot iskart atsikele pasportuojat ar dar pasikavinat?
Atsakyti
QUOTE(bluet @ 2010 02 26, 11:10)
labas rytas,geriu kava,po valandos eisiu sportuot,o kaip jus darot iskart atsikele pasportuojat ar dar pasikavinat?

Aš atsikėlusi darau pratimus,o po to geriu arbatą,pusryčiauju.
Atsakyti
As ir pirma papuskuoju,o jau paskui kava ,ar arbata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida311 @ 2010 02 26, 10:02)
Aciu uz priemima 4u.gif .Sekas kaip ir neblogai,po japoniskos dietos nuejau pas stikliniaujancias mergaites ir dabar katu su jom stikliniauju thumbup.gif .Svoris ir toliau po truputi krenta ax.gif  thumbup.gif .Su bodifleksu ir draugauju nuo japoniskos dietos,aisku ir anksciau padraugaudavau,tik su ilgom pertraukom doh.gif .Galima sakyti jau pusantro men. saziningai kvepuoju kiekviena ryta smile.gif .Apimtys per sita laika sumazejo 28cm ax.gif .
O kaip tau sekas?Ar neataugo numestas svoris po japoniskos dietos?

Ne neataugo,dabar kcal skaičiuoju,tai dar nukrito šiek tiek ir apimtys sumažėjo.

Viskas ,išvažiuoju-susirašysim sekmadienį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urtė124: 26 vasario 2010 - 10:48
QUOTE(bluet @ 2010 02 26, 11:10)

Is kart atsikelusi darau. Siandien dariau visa kompleksa pratimu uzpakaliukui, net dabar skauda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 26, 11:45)
Ne neataugo,dabar kcal skaičiuoju,tai dar nukrito šiek tiek ir apimtys sumažėjo.

Viskas ,išvažiuoju-susirašysim sekmadienį biggrin.gif

Sekmes, lauksim sugriztancios 4u.gif
Atsakyti