Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(kiskius @ 2010 02 26, 09:07)
Labas rytas  4u.gif
vaje...  verysad.gif gerai, kad tvarkoj viskas...  mirksiukas.gif atsargiai rekia siais laikais su ligom ir ypac su daktarais..  g.gif

o mano lenteles nera kaip suprantu del to, kad tik sia savaite prisijungiau???  blush2.gif

Dovanok zuikyti, bus ir tavi (jei dar nepadariau, tai butinai padarysiu) ir idesiu, bet tik rytoj wink.gif
Atsakyti
kadangi dar vienas zmogeliukas prisijunge, stai ir jo duomenukai (kaip ir zadejau) 4u.gif

kiskius wink.gif
Atsakyti
Mergaites, kada prisiduodam? Kaip visada pirmadieni? As jauciu, kad busiu pastambejus, nes visa savaite tik vafliais ir mitau doh.gif
Atsakyti
Matau, jau kitas labai i ana tema traukia?!! sunkiai mes su sita tvarkysimes, jei taip bendrausim ax.gif

nu kaip ir reiketu ryt iki pietu duomenuku, kad vakare jau galetume rezultatus aptart mirksiukas.gif

nelabai ir man prie sirdies matavimas - nes neatrodo, kad butu pasikeitimu - turejau sloga - tai NET 3 DIENAS!!!!!! - nesportavau blush2.gif doh.gif

bet, taciau, netgi, visdelto - rytoj MATAVIMAI!!!!
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 28, 15:50)
kadangi dar vienas zmogeliukas prisijunge, stai ir jo duomenukai (kaip ir zadejau) 4u.gif

kiskius wink.gif

labai labai aciu.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bis.gif

QUOTE(monetuxe @ 2010 02 28, 16:28)
Matau, jau kitas labai i ana tema traukia?!! sunkiai mes su sita tvarkysimes, jei taip bendrausim  ax.gif

nu kaip ir reiketu ryt iki pietu duomenuku, kad vakare jau galetume rezultatus aptart  mirksiukas.gif

nelabai ir man prie sirdies matavimas - nes neatrodo, kad butu pasikeitimu - turejau sloga - tai NET 3 DIENAS!!!!!! - nesportavau  blush2.gif  doh.gif

bet, taciau, netgi, visdelto - rytoj MATAVIMAI!!!!

kaip nors prikalbesim.. mirksiukas.gif man rytoj tai tinka, bet gal pavakary nes pries darba tikrai nespesiu isimatuot.. rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Reikia daugiau pezet biggrin.gif

Nagi aptariam visus bodiflekso pratimukus, kurie jusu manymu nesigauna, neiseina, sunkiausi ir atvirksciai 4u.gif
Atsakyti
Man sunkiausias anksciau Riestainis budavo, betdabar jau gal prasitampe raumenys tai nebesunku ax.gif dabar sunkiausias liko Seiko, kartais net koja nuo jo sutraukia unsure.gif Pilvas labiausiai jauciasi kad dirba tai atliekant Pilvo presa, o megstamiausiais tai Valtis.. thumbup.gif lengviausia Grimasa, Demantas ir Kate... lotuliukas.gif ir tik dabar pamaciau, kad pamirsus buvau Liuta doh.gif visiams pratimams atlikti po 5 kartus, skaiciuojant 1001. 1002 ir t.t. iki 1008 uztrunku 20-30min thumbup.gif
Atsakyti
Man tai realiai visi iseina ir tempimus jauciu. Ne tiek sunkiausias, kiek nemaloniausias Deimantas (jau anksciau rasiau), pridustu prie jo. Valtis irgi ne prie maloniuju, matyt prastai istampyta esu, tai darant net skauda tongue.gif Liuto ir Grimasos, jau senai nedarau, nes filmuke nera, bet matyt be reikalo g.gif Lengviausi: Riestainis, Kate, pilvo pratimai.

Mergaites, ar darot pagal filmuka? bigsmile.gif Ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 28, 18:48)
Man tai realiai visi iseina ir tempimus jauciu. Ne tiek sunkiausias, kiek nemaloniausias Deimantas (jau anksciau rasiau), pridustu prie jo. Valtis irgi ne prie maloniuju, matyt prastai istampyta esu, tai darant net skauda tongue.gif Liuto ir Grimasos, jau senai nedarau, nes filmuke nera, bet matyt be reikalo g.gif Lengviausi: Riestainis, Kate, pilvo pratimai.

Mergaites, ar darot pagal filmuka? bigsmile.gif Ir kokie atsiliepimai?

As darau pagal filmukus,kazkaip man geriau ,dar tik savaite kaip uzsiimineju.Man tie filmukai tai super labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Vis primena apie nugara ,kad tiesi , kaip naujokei ten viskas labai aiskiai isdestyta.
Atsakyti
QUOTE(bluet @ 2010 02 28, 19:29)
As darau pagal filmukus,kazkaip man geriau ,dar tik savaite  kaip uzsiimineju.Man tie filmukai tai super labai patinka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Vis primena apie nugara ,kad tiesi , kaip naujokei ten viskas labai aiskiai isdestyta.

Saunu thumbup.gif Ir nereikia niekur kist pinigu biggrin.gif
Atsakyti
nu seiko - tai man tikras peilis!!!!! niekaip nesuprantu kaip ten viska islaikyt ilgiau kaip 5 sekundes ir tiesiai ph34r.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
siandien maloniai nustebau kai po savaitgalio sarafanas kur kas laisvesnis paridare.. blush2.gif bigsmile.gif itariu cia bus saziningos BF savaites rezultatas... ismatavimus prisiduosiu vakare blush2.gif
Atsakyti