Įkraunama...
Įkraunama...

Burbuliniai šalikai ir skaros 2

Aciu J@lanta uz nuosirdzius patarimus 4u.gif
Atsakyti
kokio laipsnio tem. virinote?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 28, 14:49)

Skarutę? tiesiog įdedi ir verdi apie pusvalanduką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 10 28, 15:02)
Skarutę? tiesiog įdedi ir verdi apie pusvalanduką  mirksiukas.gif

puse val. nuo skareles idejimo g.gif

Aš vis bijau netinkamą medžiagą pasirinkti blush2.gif ryt viską planuonu įsigyti ir kalėdom taip pat aprupinti artimas moteriškaites bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 10 28, 13:10)
Aciu J@lanta uz nuosirdzius patarimus 4u.gif

nėr už ką 4u.gif
pati merginų prirašytų gerų patarimų skaičiau ankstesnėse temose, kai pirmą kart aptikau burbulinių skarų temą, tai skaičiau nuo pražių iki pat galo, iki 3val nakties doh.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 10 28, 14:49)

vanduo užverda 100C temp. mirksiukas.gif

Fiorellažadėta kraščiuko foto ( tik tamsu namie, apsiniaukę, tai kokia gavosi, tokia jau ir rodau ax.gif )
kaip jau ir rašiau - stenkis perperdeginti krašto, nes tuomet bus tikrai negražus pajuodęs storas susigarankščiavęs lūžinėjantis kraštas. Aš atsidėdu prie stalo uždėgu žvakę ir toliau laikydama nuo liepsnos medžiagėlę po truputį braukiu ir žiūriu, kad vos tik tik užsilydytų, kraščiukas dar tuo pačiu ir pabanguoja
o šiaip jei darysi burbulius arti krašto, tai tas kraščiukas užsisuks į vidų ir jos visai nebus matyti
kaip jau rašiau skalbiu su kitais rūbais skalbimo mašinoje, nieko tai skarai nenutinka, nei burbulai neišsileidžia nei kraštas atspura.

user posted image
Atsakyti
J@lanta, l. dailiai krasciukai gavosi super tavo skarele
o kiek tau akmenukai atsiėjo? blush2.gif
Atsakyti
Rastika, aš šiandien keliauju visko pirktis, na tiksliau rutuliukų irgumyčiu. Vakar iš Gausos nusigriebiau pamėginimui skarutę ir jaučiu, kad šiandien sėsiu sukti ir virti, jei spėsiu biggrin.gif

J@lanta, ačiū už vaizdinę medžiagą, jaučiu, reiks ir man pasižaisti su medžiagėle paprasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 10 28, 15:16)
J@lanta, l. dailiai krasciukai gavosi super tavo skarele
o kiek tau akmenukai atsiėjo? blush2.gif

hmm mano dabar atmintis ponėštuminė, tai geriau nereik doh.gif
pirkau Jysk'e berods 3vnt pakuočių, o kaina ar tik ne 4.99lt buvo ax.gif ( bet bijau apsimeluoti )
bet tuos gi stikliukus galėsi n skarelių panaudoti, nieko jiems nenutiks... aš va pati viriau 4 skarelės, buvau draugei paskolinusi tuos stikliukus, ji sau gaminosi...
jei turi kokią draugę ar kaimynę, kuri ir virs skaras, tai galit susimesti pirkimui

viena verda viena savaitę, kita kita biggrin.gif
oi į pievas jau rašau cool.gif

QUOTE(Fiorella @ 2010 10 28, 15:19)
J@lanta, ačiū už vaizdinę medžiagą, jaučiu, reiks ir man pasižaisti su medžiagėle paprasta 4u.gif

nėr už ką 4u.gif
bile padėtų greičiau pačiai pabandyti biggrin.gif
daugiausia laiko tai surišimas užima, man kažkur 2val reikėjo intensyviai rišti, ir to tai dariau kai vaikas pietų miegojo, kitaip jei dukriukas dar ' padėtų' - tai visą dieną reikėtų sedėti prie skaros ax.gif
Atsakyti
Fiorella, kokia besigautu pasirodyk bigsmile.gif
J@lanta, ačiukas už komentarus bigsmile.gif
Atsakyti
Žinokit juokas juokais doh.gif
Šiandien šukavau Ozą ir Akropolį ir niekur nėr tų stikliukų doh.gif Konsultantų klausiu, sako nėr-išpirkta... Sakau reiks keliaut į senukus, nes dabar šešias val. jaučiuos sugaišus veltui doh.gif Vat gumučių ermitaže tik radau pirkt...
Atsakyti
Fiorella,pažiūrėsiu kaip man seksis šnd per pietus ieškoti įrankių darbui smile.gif

O merginos kaip tiksliai turi vadintis audinys šalikui, nes eisiu i audiniu parduotuve ir visai nenusimanau apie medžiagas galvoju kaip paprašyti galvoju pirkti 1,5 m. kažin ar normalaus dydžio gausis? g.gif
Atsakyti
prašyk sintetinio šilko arba krepdešino
Atsakyti