Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip manot, ar labai sunku auginti vaiką?

Apklausa: Kaip manot ar labai sunku auginti vaika? (153 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
aisku, kad sunku, bet niekad nepagalvociau, kad geriau ju netureti. Apklausos atsakymu variantas tik vienas normalus biggrin.gif Pirmas ir paskutinis teiginys man kazkaip nesuvokiami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 02 01, 16:42)
Labai noriu vaiko, ir tikrai vaiko auginimo neisivaizduoju kaip sunkaus darbo.... taciau kai paklausau ka kalba sesuo ir brolio zmona tai klaiku daros....
ju nuomone geriau isviso vaiku netureti, vaiko auginimas toks sunkus darbas, kad kazkas baisaus... labai retai kada is ju isgirstu kazkokiu teigiamu dalyku.... aisku savotiskai myli jos savo vaikus, bet kai kalba apie juos sitaip tai net nebezinau ka galvot.... labai noreciau isgirsti jusu nuomone blush2.gif

4u.gif
Aišku, kad nelengva, nes esi visiškai,a bsoliučiai atsakingas už mažiuką žmogeliuką, kuris yra bejėgis.
Bet tai juk MANO vaikas, mano džiaugsmas, vargelis ir saulutė wub.gif POilsio trūkumas, nuotaikos nebuvimas- visokių dienų pasitaiko, bet viskas pasimiršta tą pačią sekundę, kai vaikiukas nusišypso, tiesia rankytes, sako MAMA, pravirksta...
man tai ne sunkumas, man auginti vaiką- tai tokia meilės išraiška wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(sepallaa @ 2010 02 02, 20:58)
vaika auginti yra didelis darbas wub.gif  aisku isvargina tos bemieges naktys i tt bet tai niekis palyginus, kad turi savo angeliuka 4u.gif  man vaika auginti nesunku , savo dukrytei atiduodu visa meile 4u.gif  dabar planuojam su vyru  antraja atzala  4u.gif  blush2.gif  thumbup.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Ir mes taip pat planuojam antrą drinks_cheers.gif
Atsakyti
atsakysiu trumpai - jei jau ir butu toooks sunkus darbas ir jokio dziaugsmo, seimos nesiryztu gimdyti po antra trecia ir daugiau vaikuciu . Man vaikas yra tikras STEBUKLAS ir per ketverius auginimo metus negaliu ivardinti kitaip -myliu nuo blakstienu iki koju pirsciuku , dziaugsmas , begaline laime, paguoda , rupestis, nerimas gyvenimo pilnatve ir ne kitaip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
turbut priklauso nuo pacio vaiko ir nuo vyro paramos. Man auginti kolkas visai nesunku, o tik begalinis dziaugsmas. Niekada negalvojau, kad busiu tokia laiminga ir pajausiu tokia gyvenimo pilnatve thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afute28: 11 rugsėjo 2010 - 13:40
Nors labai noriu leliaus, vis tik manau, kad laaabai legva auklėti nebus, na, bent pirmąjį, o paskui gal lengviau (?) smile.gif
Atsakyti
vaika auginti sunku, bet ji tesingai isaukleti dar sunkiau. nepaisant visu vargu, as, jei leistu finansai, noreciau kokiu 4 vaikiuku. labai labai smagu, kai vaikas pribega, apkabina,pabuciuoja ir pasako: mamyte, as tave labai myliu ir pasiilgau taves!!! tokie zodziai atperka visas bemieges naktis, visus nervus, kuriuos patampo augdami vaikai.
Atsakyti
Apklausoje per mažai atsakymų smile.gif
Atsakyti
Sunku iki kol vaikas nusisypso, ir tuomet pagalvoju : ai, tie sunkumai....
ilgai gyvent zadu, tai pagalvojau keli metai tu sunkumu, lasas juroje biggrin.gif
Atsakyti
Aisku ir atsisakyti kazko tenka, ir nelengvu akimirku buna, bet pati visuma yra nuostabi, ir niekas neatnesa tiek dziaugsmo kaip matant auganti ir besikeicianti vaikuti wub.gif
Atsakyti
Nėra sunku. Sunkiau, nei būnant be vaiko, bet tai niekis.
Atsakyti
Manau dar ir nuo vaiko priklauso tas sunkumas. Yra ramių vaikų, o yra nelabai smile.gif

Maniškė nuo gimimo buvo labai nerami. Ir tiesą pasakius pirmieji du metai buvo labai labai sunkūs man... Buvau visaip kaip išsekusi, net sveikata buvo sušlubavusi...
Atsakyti
Vaiką auginti, tinkamai išauklėti tikrai nėra lengva smile.gif bet viską atperka nuoširdi jo šypsena, tviskančios akytės, lipnios nuo džemo ar purvinos nuo smėlio ar ką tik nuplautos, bet vis dar šlapios apkabinančios rankytės.. Į nieką pasaulyje nekeisčiau to, ką turiu dabar, turėdama mažąjį padaužiuką wub.gif
Atsakyti