QUOTE(dirbtinaa @ 2010 02 01, 16:42)
Labai noriu vaiko, ir tikrai vaiko auginimo neisivaizduoju kaip sunkaus darbo.... taciau kai paklausau ka kalba sesuo ir brolio zmona tai klaiku daros....
ju nuomone geriau isviso vaiku netureti, vaiko auginimas toks sunkus darbas, kad kazkas baisaus... labai retai kada is ju isgirstu kazkokiu teigiamu dalyku.... aisku savotiskai myli jos savo vaikus, bet kai kalba apie juos sitaip tai net nebezinau ka galvot.... labai noreciau isgirsti jusu nuomone
ju nuomone geriau isviso vaiku netureti, vaiko auginimas toks sunkus darbas, kad kazkas baisaus... labai retai kada is ju isgirstu kazkokiu teigiamu dalyku.... aisku savotiskai myli jos savo vaikus, bet kai kalba apie juos sitaip tai net nebezinau ka galvot.... labai noreciau isgirsti jusu nuomone
Aišku, kad nelengva, nes esi visiškai,a bsoliučiai atsakingas už mažiuką žmogeliuką, kuris yra bejėgis.
Bet tai juk MANO vaikas, mano džiaugsmas, vargelis ir saulutė
man tai ne sunkumas, man auginti vaiką- tai tokia meilės išraiška
QUOTE(sepallaa @ 2010 02 02, 20:58)
vaika auginti yra didelis darbas
aisku isvargina tos bemieges naktys i tt bet tai niekis palyginus, kad turi savo angeliuka
man vaika auginti nesunku , savo dukrytei atiduodu visa meile
dabar planuojam su vyru antraja atzala

Visiškai sutinku
atsakysiu trumpai - jei jau ir butu toooks sunkus darbas ir jokio dziaugsmo, seimos nesiryztu gimdyti po antra trecia ir daugiau vaikuciu . Man vaikas yra tikras STEBUKLAS ir per ketverius auginimo metus negaliu ivardinti kitaip -myliu nuo blakstienu iki koju pirsciuku , dziaugsmas , begaline laime, paguoda , rupestis, nerimas gyvenimo pilnatve ir ne kitaip
turbut priklauso nuo pacio vaiko ir nuo vyro paramos. Man auginti kolkas visai nesunku, o tik begalinis dziaugsmas. Niekada negalvojau, kad busiu tokia laiminga ir pajausiu tokia gyvenimo pilnatve
Nors labai noriu leliaus, vis tik manau, kad laaabai legva auklėti nebus, na, bent pirmąjį, o paskui gal lengviau (?)
vaika auginti sunku, bet ji tesingai isaukleti dar sunkiau. nepaisant visu vargu, as, jei leistu finansai, noreciau kokiu 4 vaikiuku. labai labai smagu, kai vaikas pribega, apkabina,pabuciuoja ir pasako: mamyte, as tave labai myliu ir pasiilgau taves!!! tokie zodziai atperka visas bemieges naktis, visus nervus, kuriuos patampo augdami vaikai.
Apklausoje per mažai atsakymų
Sunku iki kol vaikas nusisypso, ir tuomet pagalvoju : ai, tie sunkumai....
ilgai gyvent zadu, tai pagalvojau keli metai tu sunkumu, lasas juroje
ilgai gyvent zadu, tai pagalvojau keli metai tu sunkumu, lasas juroje
Aisku ir atsisakyti kazko tenka, ir nelengvu akimirku buna, bet pati visuma yra nuostabi, ir niekas neatnesa tiek dziaugsmo kaip matant auganti ir besikeicianti vaikuti
Manau dar ir nuo vaiko priklauso tas sunkumas. Yra ramių vaikų, o yra nelabai 
Maniškė nuo gimimo buvo labai nerami. Ir tiesą pasakius pirmieji du metai buvo labai labai sunkūs man... Buvau visaip kaip išsekusi, net sveikata buvo sušlubavusi...
Maniškė nuo gimimo buvo labai nerami. Ir tiesą pasakius pirmieji du metai buvo labai labai sunkūs man... Buvau visaip kaip išsekusi, net sveikata buvo sušlubavusi...
Vaiką auginti, tinkamai išauklėti tikrai nėra lengva
bet viską atperka nuoširdi jo šypsena, tviskančios akytės, lipnios nuo džemo ar purvinos nuo smėlio ar ką tik nuplautos, bet vis dar šlapios apkabinančios rankytės.. Į nieką pasaulyje nekeisčiau to, ką turiu dabar, turėdama mažąjį padaužiuką