Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(ugnaizole @ 2010 02 08, 22:50)
Net nezinau, bet kai as skambinau i VIP, tai supratau, kad reiks paciai moketi  unsure.gif . Jei tau kovo 30 bus 12 sav, tai kam taip skubi su tais tyrimais. Manau, kad eidama balandzio 14 sutaupytum nemazai pinigeliu. Kai lankiausi pas Gyd. Krasovskaja man buvo 15 sav. tai ji man liepe neskubet, nes amniocenteze tik nuo 16 sav daroma, be to echo daug informatyvesne. Zinoma pinigeliai tai labai asmeniskas dalykas,  jei kisene leidzia zinoma gali anksciau apsilankyti, del sventos ramybes, bet ir eidama pora sav veliau nepaveluosi  mirksiukas.gif

Ačiū labai, o kaip reikėjo paskaičiuoti kada tos 12 savaičių ar nuo paskutinės mm dienos, ar nuo pd? mane labai ten suglumino jei paskutinės mm buvo gruodžio 19d. tai nuo jų skaičiuojama? nes mano gine kai žėjo buvo apie 5 sav., tai sakė 8 matysis daugiau ir raukšlytė ir stuburiukas iš kurio daug ką galima pasakyti. Nepykit už kvailus klausimus antras vaikas o žalia esu.......smile.gif gėda pačiai
Atsakyti
QUOTE(strazdaneles_ant_veido @ 2010 02 08, 16:16)
o del PRISCOS sutinku, kad neverta darytis ir be reikalo nervuotis wink.gif

tiesa pasakius ir as suabejojau Prisca.. ar jusu Priscos atsakymai buvo labai skirtingi turiu omenyje PriscaI ir PriscaII ? gal tai priklauso nuo laiko skirtumo ? Prisca I man buvo darytas 13sav rode labai didele rizika, o vat PriscaII darytas 16sav ir jokios rizikos tam paciam sindromui nerodo. kaip suprasti?
Atsakyti
QUOTE(aiva78 @ 2010 02 08, 21:59)
Ačiū labai, o kaip reikėjo paskaičiuoti kada tos 12 savaičių ar nuo paskutinės mm dienos, ar nuo pd? mane labai ten suglumino jei paskutinės mm buvo gruodžio 19d. tai nuo jų skaičiuojama? nes mano gine kai žėjo buvo apie 5 sav., tai sakė 8 matysis daugiau ir raukšlytė ir stuburiukas iš kurio daug ką galima pasakyti. Nepykit už kvailus klausimus antras vaikas o žalia esu.......smile.gif gėda pačiai

Skaiciuoja nuo paskutines mm dienos, nepergyvenkit taip. Paskaiciavau, kad balandzio 14 jums bus apie 16 sav., tikrai nepervelu eiti pas genetikus- pats laikas mirksiukas.gif . Jei nepaslaptis, kodel is viso nutaret pas juos eit? Man pvz nustate stora sprando rauksle 13 sav (3,2mm) tai as irgi spirgejau, kol neneuejau pas Krasovskaja, bet aciu Dievaui viskas gerai.
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymus , tai jaučiu, man reikia skambinti į tą Vip ir pakeisti laiką ant kovo 15d (tada man bus 12 sav, jei skaičiuojant nuo 12-19d.pm dienos ). ašužsiregistarvau pas Krasovskaja irgi nes apie ją prisiskaičiau daug gerų dalykų :0. Pas ja ir balandžio 14d nemokamai prisiregistravusi esu. O einu todėl nes laaaabai bijau, visko prisigalvoju, sakau gal nuramis arba.... Tikrai labai ačiū, už patarimus.
Atsakyti
Ir as pas jus ateinu su dziugiom naujienom wub.gif thumbup.gif . Pirmadieni buvom vln, pas genetike, apziurejo issamiai, nuramino. Bet del visiskos ramybes ir vandenu tyrima pasidarem. Sian skambinaus suzinot tyrimu rezultatus - viskas idealu thumbup.gif .
Sekmes visoms ir geru rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 11, 14:19)
Ir as pas jus ateinu su dziugiom naujienom  wub.gif  thumbup.gif . Pirmadieni buvom vln, pas genetike, apziurejo issamiai, nuramino. Bet del visiskos ramybes ir vandenu tyrima pasidarem. Sian skambinaus suzinot tyrimu rezultatus - viskas idealu  thumbup.gif .
Sekmes visoms ir geru rezultatu  wub.gif

sveikinu labiausiai 4u.gif
musu dar viskas laukia ateityje..
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 11, 12:19)
Ir as pas jus ateinu su dziugiom naujienom  wub.gif  thumbup.gif . Pirmadieni buvom vln, pas genetike, apziurejo issamiai, nuramino. Bet del visiskos ramybes ir vandenu tyrima pasidarem. Sian skambinaus suzinot tyrimu rezultatus - viskas idealu  thumbup.gif .
Sekmes visoms ir geru rezultatu  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif sveikinu
Atsakyti
Labas rytas.
Cia mano kraujo atsak.:(Genetiniai tyrimai)

Trisomija 21 1:178
Trisomija 18 1:8082
Amziaus rizika 1:886
NVD 1:10000
tai labai padidinta rizika Dauno sindromui. verysad.gif pasake genetike.
Dabar man 18 savaiciu.vandenu tyrima darys 02.17.LABAI BIJAU.. verysad.gif
LABAI MAN BLOGA verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
vaje tik nesijaudink man rizika buvo dar didesne dauno rizika buvo 1:56.edvarso 1:328 ir man dare vandenu tyrima.tas tyrimas neskausmingas tik baimes daug.o gale geri rezultatai.tik nereika taip jaudintis ir bijoti.pamatysi kad viskas bus gerai.laikyjkis.jai kas domins klausk.sekmes
Atsakyti
Kai man buvo 15sav.buvau exo mokamai padaryti nuejus ,tai gyne pasake kad viskas OK. thumbup.gif thumbup.gif, vaikas atrodo super,pas genetikus pasiule nes priklausau rizikos grup.ir va tau... verysad.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(monikula28 @ 2010 02 12, 13:17)
.buvau exo mokamai padaryti nuejus ,tai gyne pasake kad viskas OK.

svarbiausia, kad per exo nemato jokiu nukrypimu, o kraujo tyrimas tai tik tikimybe.
Pagalvok, is 178 moteru, su tokiais tyrimu rezultatais kaip tavo, tik viena gali pagimdyti DS serganti kudiki. Net jei butu tikimybe 1:2 ir tai turetum sansa, o dabar pakliuti i tas 178 labai jau mazai sansu..... 4u.gif

Baisu kiek tie kraujo tyrimai prikankina.

Kraujo tyrimas jokios diagnozes nepasako. Gal tau butent ta diena placenta praleido tokias medziagas, taip pat rezultatus itakoja ir organizmo busena, ir tai, kiek tavo krauja laiko laboratorijoj iki tyrimo ir reagentu naujumas...

Pasistenk kiek imanoma nesinervuoti 4u.gif tavo rizika nera labai padidinta, tiesiog didesne, bet tai nieko nereiskia.
Atsakyti
smile.gif dabar aiskiau PUCA aciu...nes as ta zinia priemiau kaip galut. rezultata.Vos neapalpau.(turiu sunu su stub.isvarza).dar kart aciu,jau linksmiau, smile.gif reik vyrui paskambinti,nes jam jau pora dienu galva skauda.. console.gif
Atsakyti