Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Sveikutes, sveikinu visas sulaukus geru naujienu 4u.gif bigsmile.gif
As vakar irgi grizau is ggenetikes Benusienes. Mums viskas gerai, Priscos II nesiule darytis. Aisku sake visiems paliekama 3-4 proc populiacine rizika....
Sake turesim 100procentine mergyte biggrin.gif Labai fainai viska isziurejo, papasakojo. Ir siaip su vyru likom suzaveti bendravimu ir kultura. Pas tokia gyd eiciau ir eiciau thumbup.gif Net 5 nuotraukytes padovanojo, kur lelyte visokiomis pozomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2010 02 05, 19:22)
kur ta Krevcienkiene dirba?  ax.gif
na pirmadieni atsisakysiu to PRISCA ir paklausiu is pradziu siuntimo nemokamai o jei neduos tai eisiu uz pinigelius. Aisku nemokamai tai jau ir nespeciau, nes man jau 13 savaiciu...

Kravcenkiene dirba Kravcenkos klinikoj Jasinskio g.
www.sveikamoteris.lt cia ju internetinis puslapis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2010 02 06, 13:07)
Sveikutes, sveikinu visas sulaukus geru naujienu  4u.gif  bigsmile.gif
As vakar irgi grizau is ggenetikes Benusienes. Mums viskas gerai, Priscos II nesiule darytis. Aisku sake visiems paliekama 3-4 proc populiacine rizika....
Sake turesim 100procentine mergyte biggrin.gif Labai fainai viska isziurejo, papasakojo. Ir siaip su vyru likom suzaveti bendravimu ir kultura. Pas tokia gyd eiciau ir eiciau  thumbup.gif  Net 5 nuotraukytes padovanojo, kur lelyte visokiomis pozomis biggrin.gif

Sveikinu su dukryte 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ups, ne ten pataikiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugyte: 06 vasario 2010 - 14:23
Sveikinu visas sulaukusias puikiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2010 02 06, 13:07)
Sveikutes, sveikinu visas sulaukus geru naujienu  4u.gif  bigsmile.gif
Sake turesim 100procentine mergyte biggrin.gif Labai fainai viska isziurejo, papasakojo. Ir siaip su vyru likom suzaveti bendravimu ir kultura. Pas tokia gyd eiciau ir eiciau  thumbup.gif  Net 5 nuotraukytes padovanojo, kur lelyte visokiomis pozomis biggrin.gif

sveikinimai !!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
sveikos,
sulaukiau ka tik skambucio is ligonines del tolimesnio vaisiaus vandenu tyrimo,zodziu viskas pas mano suneli gerai thumbup.gif .bent jau tai ka jie tiria is chromosomu..nors jau tiesa pasakius kad ir ka butu bepasake,nestumo nebebuciau nutraumus,prisirisus jau prie leliuko,jo bumsiuko,jau vyras ir vardu vadina.Zodziu svarbiausia man buvo pirminis atsakymas ,kad leliukas neturi 3 didziuju sindromu..
Atsakyti
Na as Jusu paskatinta buvau sian echo. Viskas gerai vaikiukui. Sprando raukle 1,5 mm. Tai pavojus kaip ir mazas. Jokiu Prisca nedarysiu. smile.gif Aciu uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2010 02 08, 17:10)
Na as Jusu paskatinta buvau sian echo. Viskas gerai vaikiukui. Sprando raukle 1,5 mm. Tai pavojus kaip ir mazas. Jokiu Prisca nedarysiu. smile.gif Aciu uz patarimus.

puiku 4u.gif sveikinimai 4u.gif
o del PRISCOS sutinku, kad neverta darytis ir be reikalo nervuotis wink.gif
Atsakyti
Sveiki, labai noriu paklausti gal kas galite paaiškinti. skambinau į tą VIP kabinetą ir užsiregistravau kovo 30 dienai, nes jau bus 12 sav. taip man paaiškino, dar esu užsiregistravus ir paprastai, tik ten tegavau balandžio 14d. Tai jei reikės darytis kokius dar tyrimus ar galėsiu eiti nemokamai? ar vistiek reikės į tą VIP? Kai registravaus pasakė kad kaina 500 Lt. o čia skaitau kad 175 Lt. Tai kaip yra iš tikro? Ačiū už paaiškinimus laaaabai.
Atsakyti
QUOTE(aiva78 @ 2010 02 08, 18:40)
Sveiki, labai noriu paklausti gal kas galite paaiškinti. skambinau į tą VIP kabinetą ir užsiregistravau kovo 30 dienai, nes jau bus 12 sav. taip man paaiškino, dar esu užsiregistravus ir paprastai, tik ten tegavau balandžio 14d. Tai jei reikės darytis kokius dar tyrimus ar galėsiu eiti nemokamai? ar vistiek reikės į tą VIP? Kai registravaus pasakė kad kaina 500 Lt. o čia skaitau kad 175 Lt. Tai kaip yra iš tikro? Ačiū už paaiškinimus laaaabai.

Net nezinau, bet kai as skambinau i VIP, tai supratau, kad reiks paciai moketi unsure.gif . Jei tau kovo 30 bus 12 sav, tai kam taip skubi su tais tyrimais. Manau, kad eidama balandzio 14 sutaupytum nemazai pinigeliu. Kai lankiausi pas Gyd. Krasovskaja man buvo 15 sav. tai ji man liepe neskubet, nes amniocenteze tik nuo 16 sav daroma, be to echo daug informatyvesne. Zinoma pinigeliai tai labai asmeniskas dalykas, jei kisene leidzia zinoma gali anksciau apsilankyti, del sventos ramybes, bet ir eidama pora sav veliau nepaveluosi mirksiukas.gif
Atsakyti