Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(monikula28 @ 2010 02 12, 10:13)
Labas rytas.
Cia mano kraujo atsak.:(Genetiniai tyrimai)

Trisomija 21 1:178
Trisomija 18 1:8082
Amziaus rizika 1:886
NVD 1:10000
tai labai padidinta rizika Dauno sindromui. verysad.gif pasake genetike.
Dabar man 18 savaiciu.vandenu tyrima darys 02.17.LABAI BIJAU.. verysad.gif
LABAI MAN BLOGA verysad.gif  verysad.gif

viskas bus gerai, cia tikimybe tik mirksiukas.gif laikykis 4u.gif

Pagaliau sulaukiau savo galutiniu razultatu, viskas thumbup.gif thumbup.gif
ziauriai laiminga, net lyties paklausti pamirsau lotuliukas.gif bet juk tai nera svarbiausia wub.gif
linkiu visoms geru ir tik geru atsakymu 4u.gif
Atsakyti
sveikos paneles, kaip smagu skaityti puikias zinias smile.gif . Noriu paguosti tas, kurios pergyvena ir kartu pasiguosti pati. nors as tuos tyrimus dariausi seniai, bet viska prisimenu, o dabar jau ant dienu laukiam kada pasibels musu stebukliuke i si pasauli lotuliukas.gif Taigi nors i jokias rizikos grupes nepapuoliau, bet buvo 2 gresiantys persileidimai, tai ginius del sventos ramybes dave siuntima genetikai. Kraujo tyrimas rode padidinta rizika DS 1 is 95, echoskopu ziurint nieko blogo nemate, kai isgirdau tokias zinias maniau mirsiu is sielvarto praverkiau nezinia kiek dienu. Bet kazkaip tu vandenu tyrimu atsisakiau nezinau ar gerai padariau, bet kai skambinausi suzinoti rezultatu tikrai nesitikejau isgirsti blogu ziniu. Na kai paskaiciau kiek jus pergyvene del tu tikimybiu tai nusiraminu, kad tie 95 tai visai normaliai, aisku lyginant su loterija faktiskai laimeti tikimybe labai maza, o vat su ligelem kita problema atrodo, kad ja tureti tai jau didele tikimybe. doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
aš esu po visų tyrimų, taip pat ir vaisiaus vandenų, kurių rezultatai buvo geri. Mes jau turime 2 savaičių dukrytę. Gražuolė, sveikutė bigsmile.gif
Tiesa, 5 nėštumo mėnesius labai pergyvenau, kad viskas būtų gerai. Visoms sėkmės laukiantis vaikiukų, labai nebijokite kraujo tyrimų ir vaisiaus vandenų taip pat.
Atsakyti
Laba visoms busimoms ir jau esanciai mamytei 4u.gif
man testukas parode dvi juosteles, tai ir dziaugiuosi ir pergyvenu labai, nes nezinodama, kad laukiuosi geriau stiprius raminamuosius vaistus, tai dabar baimes akys dideles, apie nieka daugiau negaliu galvoti, asaros pacios rieda. Gal kuri daretes genetinius tyrimus del vartotu vaistu? sakykit, o pirma daro kraujo tyrimus, ar echo ziuri? as galvoju gal uzsirasyti pas E. Butkeviciene privaciai, gal kas pas ja lanketes?
Papildyta:
kiek paskaitau internete, tai visur raso, kad blogai, labai blogai gerti vaistus. nebezinau net ka begalvoti
Atsakyti
QUOTE(Jogvile @ 2010 02 16, 16:04)
Laba visoms busimoms ir jau esanciai mamytei  4u.gif
man testukas parode dvi juosteles, tai ir dziaugiuosi ir pergyvenu labai, nes nezinodama, kad laukiuosi geriau stiprius raminamuosius vaistus, tai dabar baimes akys dideles, apie nieka daugiau negaliu galvoti, asaros pacios rieda. Gal kuri daretes genetinius tyrimus del vartotu vaistu? sakykit, o pirma daro kraujo tyrimus, ar echo ziuri? as galvoju gal uzsirasyti pas E. Butkeviciene privaciai, gal kas pas ja lanketes?
Papildyta:
kiek paskaitau internete, tai visur raso, kad blogai, labai blogai gerti vaistus. nebezinau net ka begalvoti

pirmiausia ziuri echo,paskui siulo darytis kraujo tyrimus...manau daugelis musu pradzioje nestumo nuskalto,svarbiausia nepergyvenk anksciau laiko,juk gali viskas buti gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bumbulas @ 2010 02 16, 15:33)
sveikos merginos,
aš esu po visų tyrimų, taip pat ir vaisiaus vandenų, kurių rezultatai buvo geri. Mes jau turime 2 savaičių dukrytę. Gražuolė, sveikutė bigsmile.gif
Tiesa, 5 nėštumo mėnesius labai pergyvenau, kad viskas būtų gerai. Visoms sėkmės laukiantis vaikiukų, labai nebijokite kraujo tyrimų ir vaisiaus vandenų taip pat.

SMAGIOS N
na stai su tuoj jus ir sveikiname bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif SMAGIOS NAUJIENOS IR ROZINIAI SVEIKINIMAI MAMYTEI thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siandien ir as gavau soka... 1:82 tikimybe, kad vaikelis su DS.. kaklo rauksle normalaus dydzio, nosies kauliukas taip pat yra, taciau kraujo tyrimas parode, kad kazkas negerai...
uzregistravo mane rytdienai - amniocentezei.. nezinau ar darytis... bijau tikimybes persileisti...
todel atejau pasiskaitineti i sia temute - gal rasiu padrasinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2010 02 16, 17:22)
Siandien ir as gavau soka... 1:82 tikimybe, kad vaikelis su DS.. kaklo rauksle normalaus dydzio, nosies kauliukas taip pat yra, taciau kraujo tyrimas parode, kad kazkas negerai...
uzregistravo mane rytdienai - amniocentezei.. nezinau ar darytis... bijau tikimybes persileisti...
todel atejau pasiskaitineti i sia temute - gal rasiu padrasinimu  ax.gif

nebijok, nebaisu visai, o dirba jau ta darba profesionalai ir nieko blogo nepadarys.. manau neverta labai pergyventi.. paciai man dare pries 2 metus labai pergyvenau, be viskas sekmingai.. dabar uz kazkiek savaiciu ir vel manes tas pats laukia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2010 02 16, 16:49)
nebijok, nebaisu visai, o dirba jau ta darba profesionalai ir nieko blogo nepadarys.. manau neverta labai pergyventi.. paciai man dare pries 2 metus labai pergyvenau, be viskas sekmingai.. dabar uz kazkiek savaiciu ir vel manes tas pats laukia wink.gif

Na, cia paskaiaicius tikrai ramiau jauciuosi ax.gif manau, kad darysiuosi... neistversiu viso nestumo metu nesiotis ta klaustuka savo galvoje...

Sveikinimai visoms mamytems suzinojusioms gerus rezultatus 4u.gif
O sulaukusioms blogu - stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2010 02 16, 17:22)
todel atejau pasiskaitineti i sia temute - gal rasiu padrasinimu  ax.gif

amniocenteze daro anksciausiai nuo 16 savaiciu, bent jau Lietuvoje g.gif Tau kaip matau 13 savaitele tik eina, bet paziurejau, kad tu ne Lietuvelej gyveni....

tai ir puiku, kuo ankciau padarys, tuo greiciau nusiraminsi. As labai kankinausi laukdama 16 savaites. Jei echoskopas nerodo jokiu pakitimu, rauksle nepadidejusi tai tikrai labai labai mazai sansu sulaukti blogu ziniu.

As su Kauno kliniku sistema dar nezinociau savo vandenu tyrimo atsakymo doh.gif buciau visai isprotejus iki dabar..... bet pries sventes jau net zinojau chromosomu atsakyma, kurio po vandenu tyrimo dar reikia laukti 3 savaites, nes tyrimus dariausi Santariskese VIP.
Aciu Dievui atsakymai geri, bet atsiminus visa ta laukima dar vis darosi silpna.

Linkiu visoms kuo greiciau issitirti, nebijoti ir ramiai praleisti visa nestuma. Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUCA: 17 vasario 2010 - 09:05
QUOTE(PUCA @ 2010 02 17, 07:56)
amniocenteze daro anksciausiai nuo 16 savaiciu, bent jau Lietuvoje  g.gif Tau kaip matau 13 savaitele tik eina, bet paziurejau, kad tu ne Lietuvelej gyveni....

tai ir puiku, kuo ankciau padarys, tuo greiciau nusiraminsi. As labai kankinausi laukdama 16 savaites. Jei echoskopas nerodo jokiu pakitimu, rauksle nepadidejusi tai tikrai labai labai mazai sansu sulaukti blogu ziniu.

CVS jai darys...niekur taip anksti amnio nedaro...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 17, 09:30)
CVS jai darys...niekur taip anksti amnio nedaro...

pasiskambinau issiaiskinti ka istikruju man ruosiasi tirti, nes tikrai "susibalamutinau", matyt gavus ta zinia smegenys ta akimirka nekaip funkcionavo - negalejau tiskliai prisiminti.
Nezinau ar cia tas pats kaip CVS, bet isvertus is danu kalbos - ims placentos meginuka. bet pirmiausiai vel apziures viska su dar geresniu echo.

Po poros valandu vaziuosim. Jau galutinai apsisprendziau.
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2010 02 17, 11:25)
Nezinau ar cia tas pats kaip CVS, bet isvertus is danu kalbos - ims placentos meginuka. bet pirmiausiai vel apziures viska su dar geresniu echo.

Po poros valandu vaziuosim. Jau galutinai apsisprendziau.

taip, tas pats,- placentos gaureliu biopsija... (Chorionic Villus Sampling)
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 17 vasario 2010 - 12:54