Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(uups @ 2010 03 07, 12:42)
nu pas tave ir polinkis i drama  blink.gif 
amnio daroma 15-18 savaite. Tavo atveju - kuo veliau, tuo geriau (mazhiau risikos persileist, etc) , nes su tokiais gerais skaichiais gydytoja garantuotai ji daro 'del shventos ramybes'.

blush2.gif na gal ir per daug dramatizuoju tik kad kazkaip nesitikiu nieko gero ir nieko negaliu su savim padaryt va ziurejau i savo leliu penktadieni ir atrode kad paskutini kart verysad.gif greiciau viskas praeitu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2010 03 05, 11:07)
fool.gif nu nevyk dievo i medi doh.gif  net pasicekavijau tavo skaichiukus... su NT 1,7mm ir krauju 1:174 kazhin net ar eichiau tu vandenu daryt g.gif Garantuotai viskas gerai yra, mazhiau galvok visoki sh doh.gif O toksoplazmoze, persirgta priesh neshtuma apskritai jokio ryshio su genetinem ligom neturi....zodzhiu, RAMYBES, motin, galiu duot kepure prishikt kad viskas ten puikiai pas tave 4u.gif
tau tp, pavasaris-vasara 4u.gif

dekui labai uz palaikyma 4u.gif tik beda ta kad nesu tokia optimiste kaip kad daugelis cia,darausi tyrima nes neramu neieinu i jokia rizikos grupe,esu 24m turiu sveika dukryte todel ir prisigalvoju visokio sh del ko taip yra unsure.gif aha toksoplazmoze gal del sito o gal del kitko ir t.t. vat taip ir kankinames verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš kol nepasidariau genetinių tyrimų irgi niekam nesakiau apie lelių. Žinojom tik abu su vyru, nes bijojau per anksti džiaugtis... Bet tyrimai nenuvylė, taip, kad mamkos laikykitės, stiprybės Jums 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors buvo Baltijos Amerikos klinikoje pas genetike Butkevicene? 4u.gif kokie atsiliepiai butu? gal zinote genetiku kurie dirba privaciai ( vilniuje),nes i santariskes jau nezinia kiek laiko negaliu prisiskambinti, ir zinau kad ten labai ilgai tektu laukti, kad ir mokamai...man rado kazkokia infekcja, israse zvakuciu, antibiotiku, noreciau apsilankyti pas genetika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 03 10, 15:38)
gal kas nors buvo Baltijos Amerikos klinikoje pas genetike Butkevicene?  4u.gif kokie atsiliepiai butu? gal zinote genetiku kurie dirba privaciai ( vilniuje),nes i santariskes jau nezinia kiek laiko negaliu prisiskambinti, ir zinau kad ten labai ilgai tektu laukti, kad ir mokamai...man rado kazkokia infekcja, israse zvakuciu, antibiotiku, noreciau apsilankyti pas genetika  unsure.gif

As kaip tik pas ja buvau sausio pabaigoje butent Baltijos Amerikos klinikoje, Konsultacija su echo kainuoja 350 lt.
Pirma nestuma buvau pas ja santariskese.
Man ji patinka tuom, kad nevynioja i vata - sako kas ir kaip... BEt eiles nemazos ir toj klinikoj. As laukiau 3 sav, nes ji pasirodo dirba tik treciadieniais
Atsakyti
Na va mes jau po vandenuku nutraukimo verysad.gif slykstus jausmas atrodo kad istraukia dalele taves verysad.gif na bet jau viskas praejo dabar belieka tik laukti verysad.gif
Papildyta:
gal kuri zinot kokie buna pirminiai rezultatai, t.y. ka istiria pirmiausia nes man sake kad po dvieju sav. pasakys rezultatus kurie nera simtu procentu tikslus ir tik po menesio suzinosiu tikslius rezultatus unsure.gif susirupinau nes ne pas viena is merginu neskaiciau kad daromi kazkokie pirminiai tyrimai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Norėjau patyrusių nestuke.gif pasiteirauti, per kiek dienų nuo kraujo pridavimo galima sulaukti PRISCA atsakymų. Kilo mintis, kad galbūt galėčiau spėti pasidaryti tą kraujo testą kiek anksčiau, pvz. Vaisingumo klinikoj ir pas genetikę echoskopijai nukeliauti jau su PRISCA rezultatais, kad iškart pakomentuotų ir šiuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 03 12, 12:21)
Sveikutės  smile.gif

Norėjau patyrusių  nestuke.gif pasiteirauti, per kiek dienų nuo kraujo pridavimo galima sulaukti PRISCA atsakymų. Kilo mintis, kad galbūt galėčiau spėti pasidaryti tą kraujo testą kiek anksčiau, pvz. Vaisingumo klinikoj ir pas genetikę echoskopijai nukeliauti jau su PRISCA rezultatais, kad iškart pakomentuotų ir šiuos cool.gif

Kareliniskese Sorpo klinikoje daro 3dieniais tyrimus, tai jei priduotum 1/2dieni, 4/5dieni jau turetum ats. bet as siulyciau nesvaistyti pinigu ir be reikalo siu tyrimu nedaryti, tik nervus gadina sad.gif juk vistiek eisi pas genetike? jei ji siulys pasidaryti - pasidarysi
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 03 10, 15:38)
gal kas nors buvo Baltijos Amerikos klinikoje pas genetike Butkevicene?  4u.gif kokie atsiliepiai butu? gal zinote genetiku kurie dirba privaciai ( vilniuje),nes i santariskes jau nezinia kiek laiko negaliu prisiskambinti, ir zinau kad ten labai ilgai tektu laukti, kad ir mokamai...man rado kazkokia infekcja, israse zvakuciu, antibiotiku, noreciau apsilankyti pas genetika  unsure.gif

as pas ja buvau Vilniaus sveikatos namuose super labai patiko koncultacija kainavo 240lt. labai sauni ,maloni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 03 13, 12:39)
as pas ja buvau Vilniaus sveikatos namuose  super labai patiko koncultacija kainavo 240lt. labai sauni ,maloni  thumbup.gif

as pas ja irgi eisiu 2dieni - labai tikiuosi geru ziniu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaneles_ant_veido @ 2010 03 13, 16:17)
as pas ja irgi eisiu 2dieni - labai tikiuosi geru ziniu... ax.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turite Egles Butkevicienes mob tel. Gal galite atsiusti i az.buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
gal gali kas pakomentuoti PRISCA I rezultatus,ar verta nerimauti?
NT 2.7mm (26m)
amziaus rizika 1:844
biochemine rizika + NT 1:737 (zemiau ribos)
diplo testas 1:10000 (zemiau ribos)
Trisomija 18 + NT 1:10000 (zemiau ribos)

Atsakyti