Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(uups @ 2010 03 17, 18:07)
'normos' kaipo tokios nera...chia juk kalbama apie tikimybes. Be to, tai smarkiai priklauso nuo motinos amzhiaus 2,5mm dvideshimtmetei nezhada nieko labai baisaus, o keturiasdeshimtmetei ar vyresnei jau tikrai bus pasiulyti tolesni tyrimai.
jei norisi pramankshtint galvele, labai neblogas straipsnis su aishkiai grafikais yra cia

oho nu tu ir issistudijavus cia esi lotuliukas.gif reiks ir man pasiskaitinet ka cia gero raso, kai pasiimsiu vaika is darzelio..
daug tu faktoriu del tos normos, o visos cia mes pasisakom vos ne kaip medikes, kad butume, ir kartais pasiurpinam kitas ir pacios pasisiurpinam doh.gif
gal daugiau medikais pasitiket reiktu-cia as apie save konkreciai blush2.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Ar pavalgius ar nevalgius Prisca daromas?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 17, 16:07)
labai neblogas straipsnis su aishkiai grafikais yra cia

super straipsnį radai. Ačiū už info. Kad ir kiek ieškojau, bet tokio išsamaus tai neaptikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 17, 09:08)
mums tada tebuvo 11sav ir 2d,gine ramino kad norma iki 3mm ir tikrai nera ko nerimauti anksciau laiko,bet kiek skaityneju ir tuose atsakymuose nelabai gaudaus,kazin ar paprasta gine man juos paaiskins,ar vel teks keliauti pas ta kuri siunte g.gif

tavo vietoje as nusiraminciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2010 03 17, 18:48)
super straipsnį radai. Ačiū už info. Kad ir kiek ieškojau, bet tokio išsamaus tai neaptikau  4u.gif

esu ir daugiau labai neprastu dejus i shitas temas... man sitie du dar labai patinka:

http://www.ob-ultras....net/xdown.html

http://embryology.me...fect/page18.htm
Atsakyti
biski nepakertu ten pagal leliuko ismatavimus (crl) lentutes prasideda nuo 45mm, mano leliukas kai matavo buvo 40mm-net ner kaip palygint...

ir vel pradedu svaigt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasaris-vasara: 17 kovo 2010 - 20:47
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 03 17, 20:40)
biski nepakertu ten pagal leliuko ismatavimus (crl) lentutes prasideda nuo 45mm, mano leliukas kai matavo buvo 40mm-net ner kaip palygint...

as tai tik permeciau akimis,kadangi anglu gerai nekertu,tai ir nebesigilinau
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 17, 22:51)
as tai tik permeciau akimis,kadangi anglu gerai nekertu,tai ir nebesigilinau

perskaiciau as ta straipsni, ne visai visa ir nlb atidziai nes vaikas biski trukdo-tai buvo pora vietu kur nelabai suprantu-neina man palygint pagal grafikus.....
priejau isvada vel, kad ne man po raukslyciu mm knistis-nervuoja, kad nesuprantu visko iki galo, bet ne gin esu..man daug dalyku nesutampa-pvz. raukslytes matavimo laikas, leliuko ilgis..dar kai buvau kn pas gyd jis sako, kad matuot 10sav 4d-anksti, o 14 sav4d velu-nu krc nieko nebesusigaudau....verkt noris

Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 03 17, 19:40)

nezhinau kur tu tas lentutes radai, bet tam pirmam straipsnyj kur idejau, tai CRL lentele prasideda nuo 6 savaites ir 5mm g.gif 45mm,- vidutinis 'ugis' vienuolikai savaichiu ir 0 dienu.
Atsakyti
ne lentutes diagramas, ten kur yra kairej tai jo, bet desinej kur crl tai tik nuo 45mm-arba man jau sakes ir nebesusigaudau nuo per daug info lotuliukas.gif nu tai padek tada tu man blush2.gif daug skaitai, zinai, domies-kokiu duomenu reikia, viska surasysiu ir pavojinga ta rauksle musu ar ne?bo vel svaigt pradejau. buciau dekinga, gal as ten ne taip ka ziuriu
Atsakyti
aaa...dabar pagavau,- zhiurejai i antra grafika doh.gif ish esmes jisai demonstruoja, jog su kudikio dydzhiu (ir gestacinemis savaitemis) raukshles dydis dideja..
gal tikrai nesigilink drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 17, 23:16)
aaa...dabar pagavau,- zhiurejai i antra grafika  doh.gif ish esmes jisai demonstruoja, jog su kudikio dydzhiu (ir gestacinemis savaitemis) raukshles dydis dideja..
gal tikrai nesigilink drinks_cheers.gif

tai as norejau paziuret ir palygint-sakau gal man kokia ta 14sav 4d ir matavo, ziuriu kiek ten keicias....
Atsakyti