Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

labas smile.gif

merginos, norejau pasiteirauti del genetiniu tyrimu, bet ne nestukei.

man buvo du persileidimai is eiles, todel eisiu pas genetika. Ka jie daro ? kokius tyrimus ?

buciau dekinga uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 16, 20:52)
gal gali kas pakomentuoti PRISCA I rezultatus,ar verta nerimauti?
NT 2.7mm (26m)
amziaus rizika 1:844
biochemine rizika + NT 1:737 (zemiau ribos)
diplo testas 1:10000 (zemiau ribos)
Trisomija 18 + NT 1:10000 (zemiau ribos)

Kraujo tyrimai manau tikrai geri 4u.gif , o raukslytes storis dar priklauso kelinta jums savaite... sunerimciau jeigu jums jau 14-15 sav, tada ji trodo kiek per didele...
Ka gydytoja jusu sako?
Atsakyti
QUOTE(lauroone @ 2010 03 17, 07:29)
Kraujo tyrimai manau tikrai geri  4u.gif , o raukslytes storis dar priklauso kelinta jums savaite... sunerimciau jeigu jums jau 14-15 sav, tada ji trodo kiek per didele...
Ka gydytoja jusu sako?

mums tada tebuvo 11sav ir 2d,gine ramino kad norma iki 3mm ir tikrai nera ko nerimauti anksciau laiko,bet kiek skaityneju ir tuose atsakymuose nelabai gaudaus,kazin ar paprasta gine man juos paaiskins,ar vel teks keliauti pas ta kuri siunte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -barsyle-: 17 kovo 2010 - 09:08
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 17, 09:08)
mums tada tebuvo 11sav ir 2d,gine ramino kad norma iki 3mm ir tikrai nera ko nerimauti anksciau laiko,bet kiek skaityneju ir tuose atsakymuose nelabai gaudaus,kazin ar paprasta gine man juos paaiskins,ar vel teks keliauti pas ta kuri siunte g.gif

Rizika maža pagal kraujo tyrimus. Sprando raukšlė "gera" iki 2 mm. Kas Jūsų ginė?
Atsakyti
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2010 03 17, 09:10)
Rizika maža pagal kraujo tyrimus. Sprando raukšlė "gera" iki 2 mm. Kas Jūsų ginė?

taip "gera" skaitosi iki 2mm (ir nebereikia nerimauti),taciau kiek straipsniu perskaiciau "norma" laikoma iki 3-3.5mm, jei ji virsija tai jau rodo galimus apsigimimus (ar as klystu?). O lankiausi pas Kiseliova,kiek zinau ji specializuojasi genetiniam echo
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 17, 10:35)
taip "gera" skaitosi iki 2mm (ir nebereikia nerimauti),taciau kiek straipsniu perskaiciau "norma" laikoma iki 3-3.5mm, jei ji virsija tai jau rodo galimus apsigimimus (ar as klystu?). O lankiausi pas Kiseliova,kiek zinau ji specializuojasi genetiniam echo

nusiramink,tavo tyrimai yra tikrai geri,o kas del raukslytes tai nera ko nerimauti jei raukslyte nevirsija 3mm ir cia ne mano nuomone o daugybes gyd pas kuriuos as konsultavausi,pamatysi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 17, 11:35)

nurimk ir nebesijaudink-kraujas geras, juk kraujas ir atsijoja moteris, kuriom reikia tolimesniu tyrimu 4u.gif klausyk gin savo, o ne pati ieskok info-juk ne genetikes esam, kad uz jas geriau zinotumem. as ir prisinervinau su ta raukslyte ir skaiciau visokiu straipsniu, cia ieskojau info, bet esme ta, kad issiskiria nuomones-vieni sako 2,5 norma kiti 3mm-suprask kaip nori, cia jauciu kaip nors pagal amziu ar kiekvienas gin kitaip. gal ir nuo laiko kada matuojama priklauso g.gif manau nuo keliu faktoriu priklauso. ka noriu pasakyt kuo daugiau ieskojau tuo baisiau daresi, nors gin sako norma viskas ok, bet savo iniciatyva ir prisca padariau ir i kita miesta pas gin vaziavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasaris-vasara: 17 kovo 2010 - 10:07
Visai teisingai. Matuojant sprando raukšlę galima individuali paklaida, kuri priklauso nuo tyrėjo. Kraujo tyrimai yra objektyvūs.
Manau, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
na po truputi atgaunu ramybe,nes ta sav iki suzinat atsakymus tikrai buvo sunki,ir taip esu liesa,o dar ir apetitas dingo doh.gif ,na gine man ta rauksle daug kartu matavo,ir vis sakirtingai rode,tai 2,2mm,tai 2,5mm,tai 2,7mm,tai 3mm,tai galutiniam variante uzrase max 2,7mm,ir siule pasidaryt PRSICA,o po jos va tokius atsakymus ir gavau,manau ta rauksle dar daug ka itakoja,manau butu uzrase mazesne,rezultatai dar geresni butu g.gif
Ai tiesa kas tas Diplo testas reiskia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -barsyle-: 17 kovo 2010 - 10:35
QUOTE(*Azianė* @ 2010 03 16, 21:07)
labas smile.gif

merginos, norejau pasiteirauti del genetiniu tyrimu, bet ne nestukei.

man buvo du persileidimai is eiles, todel eisiu pas genetika. Ka jie daro ? kokius tyrimus ?

buciau dekinga uz atsakyma  ax.gif

as ir turejau 2 persileidimus ir gana dideleme laike vienas po kito,tai kai man aiskino kad genetika nieko bendro kaip ir neturi su persileidimais tai ir nieko nedariau,tik db. darausi jau nestumo metu.
Atsakyti
bet is tikro kaip mane nervuoja tos nesamones su ta rauksle, tai negaliu-kzk nesamone rimtai, tai kiek ta norma yra? lotuliukas.gif 2,2,5, ar 3?
ar cia rimtai tik gin ir genetikam suprast
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasaris-vasara: 17 kovo 2010 - 15:52
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 03 17, 14:50)
bet is tikro kaip mane nervuoja tos nesamones su ta rauksle, tai negaliu-kzk nesamone rimtai, tai kiek ta norma yra? lotuliukas.gif 2,2,5, ar 3?
ar cia rimtai tik gin ir genetikam suprast

'normos' kaipo tokios nera...chia juk kalbama apie tikimybes. Be to, tai smarkiai priklauso nuo motinos amzhiaus 2,5mm dvideshimtmetei nezhada nieko labai baisaus, o keturiasdeshimtmetei ar vyresnei jau tikrai bus pasiulyti tolesni tyrimai.
jei norisi pramankshtint galvele, labai neblogas straipsnis su aishkiai grafikais yra cia
Atsakyti