Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 03 17, 20:15)
ne lentutes diagramas, ten kur yra kairej tai jo, bet desinej kur crl tai tik nuo 45mm-arba man jau sakes ir nebesusigaudau nuo per daug info lotuliukas.gif nu tai padek tada tu man blush2.gif  daug skaitai, zinai, domies-kokiu duomenu reikia, viska surasysiu ir pavojinga ta rauksle musu ar ne?bo vel svaigt pradejau. buciau dekinga, gal as ten ne taip ka ziuriu

nugi gryzhau ir pazhiurejau i tavo skaichius, nelabai suprantu ko tu chia pergyveni,- visi kraujai ir kt matavimai idealiai. Raukshle 2,3 mm, tau 25 metai ir netgi nezhinai kada ja matavo (plius, neaishku kokiu echoskopu ir kokia gyd patirtis doh.gif - ne pas genetikus matavo, kiek supratau). Von ish shitos temos kur tau priklauso,- i birzhelinukus ar geguzhinukus ten ir staigiai doh.gif
Atsakyti
urnai, kad nera galimybes atsisest ir viska normaliai perskaityt, nueinu nuo kompo, vel ateinu-nai na nai vel nemigo naktys cry.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2010 03 17, 23:24)
nugi gryzhau ir pazhiurejau i tavo skaichius, nelabai suprantu ko tu chia pergyveni,- visi kraujai ir kt matavimai idealiai. Raukshle 2,3 mm, tau 25 metai ir netgi nezhinai kada ja matavo (plius, neaishku kokiu echoskopu ir kokia gyd patirtis doh.gif - ne pas genetikus matavo, kiek supratau). Von ish shitos temos kur tau priklauso,- i birzhelinukus ar geguzhinukus ten ir staigiai doh.gif

o pati miela ponia irgi viskas tvarkoj, o ir nt mazyte visai-ka jus cia veikiat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zinok man su tuo matavimu, tai kazkokia nesamone gaunas as cia apie laika-nu bet itariu kad mano gin sneka apie 10sav4d.nea ji nera genetike...
Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 03 17, 20:30)
o pati miela ponia irgi viskas tvarkoj, o ir nt mazyte visai-ka jus cia veikiat? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
zinok man su tuo matavimu, tai kazkokia nesamone gaunas as cia apie laika-nu bet itariu kad mano gin sneka apie 10sav4d.nea ji nera genetike...

nu reikia kazhkur sedet...ten tie birzhelinukai-geguzhinukai man nelabai idomus ax.gif
o shiaip tas NT- vienas ish galybes matavimu, jei paskui buvai pas Krumini ir jis kitka ishmatavo, tai viskas ok, reishkia (plius kraujas idealus). Dauno sindroma paprastai lydi dar galybe abnormaliju, kurios pastebimos iki vaikui gimstant ultragarsu. Be to, tavo ginekologes matavimai neatitinka laiko, kuriuo turetu but matuojama...uzhrashe turbut bet ka ir tiek... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 03 17, 21:30)
urnai, kad nera galimybes atsisest ir viska normaliai perskaityt, nueinu nuo kompo, vel ateinu-nai na nai vel nemigo naktys cry.gif

na su tokiais atsakymais kaip tavo tikrai nebegadinciau sau nervu,tavo atsakymai idealus,o ka man sakyt skirtumas lyginus su tavim akivaizdus 737 mano,o tavo 10000,o ir rauksle mano 2.7mm,o tavo 2,5mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 17, 23:41)
nu reikia kazhkur sedet...ten tie birzhelinukai-geguzhinukai man nelabai idomus ax.gif
o shiaip tas NT- vienas ish galybes matavimu, jei paskui buvai pas Krumini ir jis kitka ishmatavo, tai viskas ok, reishkia (plius kraujas idealus). Dauno sindroma paprastai lydi dar galybe abnormaliju, kurios pastebimos iki vaikui gimstant ultragarsu. Be to, tavo ginekologes matavimai neatitinka laiko, kuriuo turetu but matuojama...uzhrashe turbut bet ka ir tiek... irnesakyk.gif

o tu is geguzinuku ar kokiu butum jei idomu butu? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 17, 23:56)
na su tokiais atsakymais kaip tavo tikrai nebegadinciau sau nervu,tavo atsakymai idealus,o ka man sakyt skirtumas lyginus su tavim akivaizdus 737 mano,o tavo 10000,o ir rauksle mano 2.7mm,o tavo 2,5mm g.gif

bet mano priscaII, o ir tavo atsakymai butu visai kitokie jei nt butu ivede mazesne...

manau, visom viskas ok bus, duok Dieve kad taip butu
Papildyta:
QUOTE(Aii @ 2010 03 17, 21:21)
Labas smile.gif

Ar pavalgius ar nevalgius Prisca daromas?

Ačiū.

nesvarbu, kaip tau patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 03 17, 20:31)
esu ir daugiau labai neprastu dejus i shitas temas... man sitie du dar labai patinka:

http://www.ob-ultras....net/xdown.html

http://embryology.me...fect/page18.htm

unsure.gif mano medicininės žinios tiek nesiekia... į šiuos jau reikia rimtai gilintis... nors kai kurie skaičiukai iš pirmo žvilgsnio man visai patinka smile.gif
Na, dabar jau šiaip ar taip nieko nepakeisiu, tai daugiau ir neanalizuosiu, kad nesinervinčiau be reikalo... Laukiu ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 03 17, 22:11)
bet mano priscaII, o ir tavo atsakymai butu visai kitokie jei nt butu ivede mazesne...
manau, visom viskas ok bus, duok Dieve kad taip butu

na zinoma manau daug kas keistus ir ji butu mazesnei,gal is kitos puses ir gerai,kad prie didesnes rizikos man tokia tikimybe paskaiciavo,nes ir pati gine,po keliu skaiciavimu sako parasom max,nes ji vis svyravo viena karta net 2,2mm rode g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -barsyle-: 17 kovo 2010 - 22:17
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 18, 00:15)
na zinoma manau daug kas keistus ir ji butu mazesnei,gal is kitos puses ir gerai,kad prie didesnes rizikos man tokia tikimybe paskaiciavo,nes ir pati gine,po keliu skaiciavimu sako parasom max,nes ji vis svyravo viena karta net 2,2mm rode g.gif

nu ir va tada ramu mirksiukas.gif viskas cia gerai-nurimkim ir megaukimes, bo musu leliai bus ojojoj pikciurnos biggrin.gif man pasake, kad 2,3 mm ir tiek-sako viskas ok norma, kad neramu buvo prisca pasidariau, bet vis tiek va bludiju
Atsakyti
ai dar iskilo klausimas kokius parametrus skaiciuoja PRISCA I ir PRISCIA II?
nes dabar pas mane PRISCA I rodo 4 parametrus g.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 18, 00:28)
ai dar iskilo klausimas kokius parametrus skaiciuoja PRISCA I ir PRISCIA II?
nes dabar pas mane PRISCA I rodo 4 parametrus g.gif

prisca i-DS ir Edvardso
prisca ii-DS, Edvardso ir nervinio vamzdelio defektu.
prisca i tikslesnis uz prisca ii
Atsakyti
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 03 17, 22:34)
prisca i-DS ir Edvardso
prisca ii-DS, Edvardso ir nervinio vamzdelio defektu.
prisca i tikslesnis uz prisca ii

bet kad nervina nes nera parasyta pas mane kur tad DS (Edvarsas kaip jau supratau su 18 skaiciuku), nes dar pas mane duoti biochemine rizika + NT ir Diplo testas,tai kuris cia DS ir kas per velnias tas Diplo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-barsyle- @ 2010 03 18, 00:46)
bet kad nervina nes nera parasyta pas mane kur tad DS (Edvarsas kaip jau supratau su 18 skaiciuku), nes dar pas mane duoti  biochemine rizika + NT ir Diplo testas,tai kuris cia DS ir kas per velnias tas Diplo? g.gif

gal ta biochemine rizika+nt, yra krauja + sprando raukslyte paskaiciavus DS rezultatas... tikrai zn, kad su 18 yra Edvardso, o anu tiksliai nzn, tai nenoriu nesamoniu rasyt ir klaidint-gal kas parasys kas supranta blush2.gif
gali but rami juk prie visu rezultatu pas tave parasyta zemiau rizikos mirksiukas.gif
Atsakyti