Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

Internete radau, beiskodama uzgaveniu kaukiu lotuliukas.gif
[/quote]
Geros kaukės tik kitai vietai.
Atsakyti
Na tokių darbelių dar neteko matyti, likau sužavėta... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tuos drugelius tai darė 11-12 m. vaikai. Gal idėja kam patiks?
user posted image
Atsakyti
Pasirodau ką pasidariau ir iš arčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 05 kovo 2007 - 22:18
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 05, 22:15)
Pasirodau ką pasidariau ir iš arčiau

kaip pasidarei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 03 05, 23:56)
kaip pasidarei? g.gif

Čia pasidaryt labai greita, tik reikia turėt "kiškių uodegėlių" (užsiauginau) , vytelių ir karštų klijų ax.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamytes, noriu Jus labai pagirti: ir kaip Jus dirbdamos, vaikus augindamos dar laiko tokiems menams atrandate. tiesiog super!!!

Is tiesu noriu kreiptis i Vi_ka, lyg ji cia labiausiai buteliu dekoravime patyrus. As turiu prisirinkusi jau kruva buteliu, bet nelabai uztenka fantazijos... O tos nuotraukos, kurias Vi_ka ikelinejo cia, man kazkodel ju nerodo. Gal galetum dar karta ideti arba atsiusti bent keleta pvz man pastu? mano meilas miglejakucionyte@yahoo.com buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2007 03 07, 00:27)
Sveikos, supermamytes, noriu Jus labai pagirti: ir kaip Jus dirbdamos, vaikus augindamos dar laiko tokiems menams atrandate. tiesiog super!!!

Is tiesu noriu kreiptis i Vi_ka, lyg ji cia labiausiai buteliu dekoravime patyrus. As turiu prisirinkusi jau kruva buteliu, bet nelabai uztenka fantazijos... O tos nuotraukos, kurias Vi_ka ikelinejo cia, man kazkodel ju nerodo. Gal galetum dar karta ideti arba atsiusti bent keleta pvz man pastu? mano meilas miglejakucionyte@yahoo.com buciau labai dekinga

Labas,

aš labai stipriai tvarkiau albumą, tai foto ir nebėra. jas pažiūrėti galima : http://laume.multiply.com/ 4u.gif

Sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_ka: 08 kovo 2007 - 16:36
QUOTE(vi_ka @ 2007 03 08, 17:34)
Labas,

aš labai stipriai tvarkiau albumą, tai foto ir nebėra. jas pažiūrėti galima : http://laume.multiply.com/      4u.gif

Sėkmės kūryboje 4u.gif

LABAI GRAŽŪS DARBELIAI thumbup.gif AR NEGALĖTUM ATSIŪSTI TŲ SCHEMUČIŲ KUR YRA VYRAS IR MOTERIS smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2006 05 12, 19:36)
Idomu,mano galvoj milijonas ideju,tik kada jas igivendint.

Labai gražu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2007 03 08, 14:34)
Labas,

aš labai stipriai tvarkiau albumą, tai foto ir nebėra. jas pažiūrėti galima : http://laume.multiply.com/      4u.gif

Sėkmės kūryboje 4u.gif

kaip grazu wub.gif , o as visad ismesdavau butelius verysad.gif
Atsakyti
ieskau pagalbos, gal jus kur matete, ir galesite padeti ax.gif , noriu savo paneliu kambaryje langa papuosti drugeliais, na su tais "glass deko " dazais, gal patarsite kur ieskoti paveiksliuku, gal netycia kur matete, o tai man kaskaip nesiseka rasti, lyg ir daug radau paveiksleliu, bet tik 1 drugelis buvo, tarp net nezinau kiek puslapiu, is anksto aciu. smile.gif
Atsakyti