Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(X-iuke @ 2006 03 07, 13:47)
radau kazhkoki idomu rankdarbi - apmezgimas vasheliu - ten pat yra ir labai idomiu padarytu darbeliu  wub.gif  gal kam idomu bus  rolleyes.gif
chia
user posted image

Labai įdomi technika. Gaunasi kažkas panašaus į gobeleną. Gal kas prisimenate , juk se
niai dar buvo tokios adatos ,su kuriom badydavo medžiagą su įvertu siūlu ir gaudavosi kažkas panašaus. Gal kas ją turi Ir moka dirbti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babalia @ 2007 06 28, 11:31)
Labai įdomi technika. Gaunasi kažkas panašaus į gobeleną. Gal kas prisimenate , juk se
niai  dar buvo tokios adatos ,su kuriom badydavo medžiagą su įvertu siūlu ir gaudavosi kažkas panašaus. Gal kas ją turi Ir moka dirbti? smile.gif

Taip taip zinau tas adatas, dar viena turiu, tik man nelabai vienodos kilpos iseina blush2.gif . Be to ta adata stora, tai plonesni audini badant negraziai iseina
Atsakyti
QUOTE(rutele77 @ 2007 06 28, 11:30)
Taip taip zinau tas adatas, dar viena turiu, tik man nelabai vienodos kilpos iseina blush2.gif . Be to ta adata stora, tai plonesni audini badant negraziai iseina

O kaip atrodo ta adata g.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 06 28, 12:43)
O kaip atrodo ta adata g.gif

Plonas vamzdelis, su skyle gale. Pas mama buvo, dabar net nezinau kur g.gif
Atsakyti
Manau, turguje galima rasti tokių adatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 28, 13:53)
Manau, turguje galima rasti tokių adatų  smile.gif

Kai žinai ko ieškai tai bepik ir ieškoti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 06 28, 17:19)
Kai žinai ko ieškai tai bepik ir ieškoti blush2.gif  smile.gif

Dažniausiai jie su rankdarbio pavyzdžiu ir pardavinėja, bent jau aš esu mačiusi 4u.gif
Atsakyti
Kažkada Kalvarijose sendaikčių turguje pas vieną močiutę mačiau, arba galima bandyti ieškoti audinių parduotuvėjė kuri yra prie Kalvarijų turgaus, ten ne tik audiniai, bet ir įvairūs siuvimo, mezgimo reikmenys, gal ten rasi g.gif
Atsakyti
Aš turiu tokią adatėlę,ploną, tinkamą siuvinėjimo siūlams. Labai žaviuosi tokiais darbeliais. Tik niekaip neprisimenu kaip tą siūlą verti. Rodė kažkada, bet visai užkrito kaip su ja elgtis . Nat pirkau aš ją prieš 20 metų.
Gal galite bent kaip nors nupiešti ar aprašyti tą siūlo vėrimo , ir darbo eigą. Būčiau be galo dėkinga
Atsakyti
Kažkada iki vedybu užsiimdavau tokia technika ir man lb patikdavo.
aišku dabar ir adatos krutesnės nei seniau smile.gif
Čia va kolkas tiek radau pasižiurėt ten keliuose paveiksliukuose yra parodita kaip tai daroma. o vadinasi siuvinėjimo budas Kavrovaja technika ir Technika pradiorgivanija ( deja nežinau kaip lietuviškai šis budas vadinasi. o puošti galima bet ka nuo rankinuko iki mažu aplikaciju kurios vaikams poto prisiuvamos prie megstinuko. Aš va mike pukuotuka buvau prie megstuko padarius sunui. tik foto neturiu parodit.

kiliminė technika

badimo technika

o čia kad noras greičiau kiltu siuvinėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonėlė: 29 birželio 2007 - 18:54
radau dar viena svetaine kur mokina to budo siuvinėt ( tiksliau nukopinau rusiškam forume blush2.gif )

ČIA

o va taip atrodo tos adatos

Adata

Aišku ju buna ivairiu bet mintis visu tapati.

Šiaip aplikacijas galima fainas daryt, ir prisiut ant iplišusiu kelniu arba kokios dėmės. Arba tiesiog papuošt rubeli, pagalve, rankinuka ir t.t.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciū , jau tokių nuostabių dalykėlių prisižiūrėjus , net nežinau kaip darbo pabaigos sulauksiu, ir pulsiu į savo siūlų karaliją 4u.gif
Atsakyti