Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 03 26, 20:42)
ieskau pagalbos, gal jus kur matete, ir galesite padeti  ax.gif , noriu savo paneliu kambaryje langa papuosti drugeliais, na su tais "glass deko " dazais, gal patarsite kur ieskoti paveiksliuku, gal netycia kur matete, o tai man kaskaip nesiseka rasti, lyg ir daug radau paveiksleliu, bet tik 1 drugelis buvo, tarp net nezinau kiek puslapiu, is anksto aciu.  smile.gif

Čia keli yra bigsmile.gif
http://www.coloring.ws/butterfly1.htm
Ir dar čia bigsmile.gif
http://www.foremostb...fly_activities/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 26 kovo 2007 - 19:59
labai aciu Vaidullka, tiek grozybiu radau. biggrin.gif
Atsakyti
tikrai nemazai ideju radau dabar reiks tik i dirbt dirbt ir dirbt biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pati iskarpau ir pridarius jų nnnnnnnn.Dabar irgi užėjo noras tipi vitrazo(bet iš popieriaus) daryt ir puošt langus.Taip gražu mano drugeliai

Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 04 20, 06:35)
Aš tai pati iskarpau ir pridarius jų nnnnnnnn.Dabar irgi užėjo noras tipi vitrazo(bet iš popieriaus) daryt ir puošt langus.Taip gražu mano drugeliai

aciu jau zinau kur galesiu tavuosiud drugelius panaudoti (skiautinius siunant), nes man su fantazija siaip jau sunkoka, bet kartais atvaro gera kokia mintis , gal jau ir mataei, bet stai kas gavosi su tais langais, na gal tik nelabai matosi, nesifotkina pries sviesa biggrin.gif

user posted image
o cia vienas is arciau, kaip matai per langa turim vaizdeli i el skydine tai kaskaip reikia kasko grazaus nors ant lango

user posted image
Atsakyti
Dabar supratau, kad lotuliukas.gif per vėlai puolėm tave gelbėti doh.gif
Atsakyti
Linutukė,grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 04 20, 13:13)
Dabar supratau, kad  lotuliukas.gif per vėlai puolėm tave gelbėti  doh.gif

nu kodel per velai, va ir vel naujos mintys knibzda galvoje biggrin.gif

QUOTE(logika @ 2007 04 20, 16:23)
Linutukė,grožis  wub.gif

aciu su savo septinmete per atostogas darbavomes smile.gif
Atsakyti
kaip gražu, nu kokie abieju faini sumanimai. ir užuolaidos thumbup.gif sumanytos thumbup.gif kogero puošiu ir aš su drugeliais bet ne namie o darbe ax.gif
Atsakyti
Kaip gerai kad čia jus visas atradau, tiek grožio bigsmile.gif ech reiks imtis darbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 02 12, 22:54)
Susiena, tu tikras atradimas  bigsmile.gif
Man patarė daryt iš balto molio, sakė jo būna senukuose, bet aš taip iki jų ir nedasikasiau kol kas.
g.gif koks dar ten senoviškas saldainių popierius? Aš norėčiau pabandyt... sakiau iš to tampomo popiriaus bandysiu.
pagal paveiksliukus žiūrėk. bet ten man rods kažkoks specialus popierius naudojamas  g.gif

Nezinau, gal jau kas ir atsake - koks taip popierius. Buvau ir as uzsikretusi geliu darymu, tiksliau pasakius sukimu ju. Tas popierius, vadinamas lietuviskai - KREPINIU, rastinese prekese jo buna ir siuo metu ivairiu spalvu.
Gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
Padėkit-kaip iš popieriaus padaryti vėjo malūnėlį??
Atsakyti