Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

Prieš kelis metus "skuduryne" nusipirkau rinkinį kilimui daryti - medziaga su schema, siūlai ir ta spec. adata. baisingai džiaugiausi, kol nepamaciau, kad ta adata sulūžus doh.gif . ir, patikėkit, niekur nėr pirkt schmoll.gif . tipo, čia seniena. jei kuri turit, paskolinkit arba parduokit , ka? notworthy.gif
Buotraukų nebus, bo fotiko dabar neturiu, nebent nufilmuočiau...
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 07 05, 10:59)
Prieš kelis metus "skuduryne" nusipirkau rinkinį kilimui daryti - medziaga su schema, siūlai ir ta spec. adata. baisingai džiaugiausi, kol nepamaciau, kad ta adata sulūžus  doh.gif . ir, patikėkit, niekur nėr pirkt  schmoll.gif . tipo, čia seniena. jei kuri turit, paskolinkit arba parduokit , ka? notworthy.gif
Buotraukų nebus, bo fotiko dabar neturiu, nebent nufilmuočiau...

Aš prieš pusmetį Norfos išparduotuvėje pirkau vaikišką rinkinį kilimams, ten buvo tinklelis, siūlų galikai ir adata (tokia atsidaranti kilputė). Jei ta, tai gal ir paprastoje Norfoje bus. Ir dar kažką labai panašaus (nanagrinėjau) Kauno bazėje mačiau, ten, kur siūlai. Sėkmės 4u.gif . O gal kilimą kada darei? Aš vis neprisiruošiu...
Atsakyti
Ot tai ačiū drinks_cheers.gif . varysiu žiūrėt ir pirkt. darius kilimo nesu, bet yra labai aiški scemelė, įsivaizduoju, kad sugebėsiu blush2.gif
Atsakyti
Kažką tai radau, bet dar neišnagrinėjau, bet į kelsiu čia ax.gif
http://picasaweb.goo.../nashie19/Telar
Atsakyti
Bet gi čia audimas doh.gif .Kaaaaaaaaaip faina thumbup.gif
Atsakyti
Turiu it ir tą adatą ir kilimėlį pradėjau aust ,bet nepabaigsiu-darbo per daug
user posted image schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif Taigi cia kaip senais laikais mamos ar mociutes tokius pukuotus pagalviu uzvalkalus darydavo.

Mano mama ir kazkur tokia adata turejo.Raiks liept paieskot. tongue.gif Idomu vistik pabandyti butu.

Evanescene kodel tau nepatiko,tik del laiko ar dar kas?
Atsakyti
Svajokli,na tikriausiai tik dėl laiko.Bet gal kada prisėsiu ir pabaigsiu kilimėlį rolleyes.gif
Atsakyti
Gal paskui man prakalk mirksiukas.gif tą įrankį, bo taip ir neradau pirkt blink.gif
Atsakyti
O iš kur tu?
Atsakyti
iš vilniaus
Atsakyti
help.gif Nežinau ar kažko panašaus nebuvo, bet kiek skaičiau neradau. Gal kas turite info kaip pasidaryti vėduoklės karkasą? Noriu didelės vėduoklės ant sienos. Arba žinote kur jų yra pirkti? Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti