Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

Laba dienelė.

Divėja, iš tikro esat labai su dukryte panašios wub.gif .

lauke oras fantastiškas, tik gaila kad mano šeimyna dar ligašiai. Matui ir Urtukei antibiotikus šiandien paskyrė verysad.gif . nu tikėkimės po jų nebatkrisim.
Atsakyti
sveikutės

Man tai kažko apskritai liūdna, o dar Akvilytė iškeliavo (draugės mergytė). Net nežinau ką jai parašyt kaip paguost... Abi likimo draugės esam, tik ji du vaikučius palaidojus , o aš vieną verysad.gif

Laukiu pavasario, gal jis man atneš kokių gerų jausmų, džiaugsmo...

QUOTE(viki81 @ 2010 02 07, 20:43)
MB nera.Ant jo siandien irgi pikta.Jeigu ir matomes i menesi savaite tai gerai.Kaip galima tada gandrus kviestis  doh.gif  ?

Ai,dar siandien ryte NT pasidariau.Neislaukiau mmm
Turbut aiskus atsakymas pagal mano nuotaikas  verysad.gif

O kur TB kad taip retai matotės? o kas dėl NT tai dar anksti, neskubėk mirksiukas.gif O gal dar bus dvi II

QUOTE(kristulee @ 2010 02 08, 17:07)
lauke oras fantastiškas, tik gaila kad mano šeimyna dar ligašiai. Matui ir Urtukei antibiotikus šiandien paskyrė verysad.gif . nu tikėkimės po jų nebatkrisim.

Na ir ligoniukų, kur bepasiklausai verysad.gif Sveikit ir nebeatkriskit.

Mergaitės, aš noriu į Jūsų albumiuką. Gi jūs žinot kas aš iš tikrųjų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kepuča @ 2010 02 08, 16:27)
.. Abi likimo draugės esam, tik ji du vaikučius palaidojus , o aš vieną verysad.gif

O diagnozės abiejų tos pačios ( vaikų)? unsure.gif

O kaip tu dabar? ciklas tvarkoj jau?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 08, 18:35)
O diagnozės abiejų tos pačios ( vaikų)?  unsure.gif
O kaip tu  dabar? ciklas tvarkoj jau?

Tos pačios diagnozės...

O dabar bandau susireguliuot ciklą, nes vos nedaėjau iki abrazijos.. Bet po mm vėl galiu užsiimti planavimu. wub.gif

Ačiū už albumuko duomenis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kepuča @ 2010 02 08, 16:58)
Tos pačios diagnozės...

tai irgi abu geno nešiotojai?
Atsakyti
Labas vakarelis mergaites...

Pasidariau tyli skaitytoja....

Visoms po 4u.gif
Atsakyti
vdapr - susikaupimo metas tau......

Meldutė tavo kaip? bumbsi? wub.gif kaip spaudimas tavo?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 08, 20:44)
vdapr - susikaupimo metas tau......

Meldutė tavo kaip? bumbsi?  wub.gif  kaip spaudimas tavo?

Jei per sita paskutini menesi stogas iki galo nenuvaziuos tai bus jau daug.... nesitikejau kad pabaigoj bus TAIP sunku... o spaudimas kai ikrentu i mezgima tai puikus, o va kai tik duodu valios mintim - tai kosmosas... doh.gif va taip ir gyvenu... Bijau.. ir laukiu...
Atsakyti
buvo ir man taip.... ir nepatarsiu čia nieko... vidum tikėk, kad viskas bus gerai. ( nors aš net operacijos rytą psichavau - o kas, jeigu.... )
Atsakyti
Tavo Vdapr matai aukštas spaudimas, o mano šiandien tai tik 86/62...atsikėliau tai net visa drebėjau...nežinau nuo ko ir kas buvo...ir aplamai š...jaučiuosi...kosėjimas nervina... doh.gif tempos neturiu...ir aplamai nervai kyla, gal harmonai...laukiu kad tik greičiau viskas praeitų ir ateitų tas kovo mėnesis... doh.gif ax.gif
Sveikos... 4u.gif
VJ aš dabar daug galvoju ...o jei nepabusiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina***: 08 vasario 2010 - 22:08
Tik naktimis paskaitau Jusu skyreli... Atleiskit, kad isiverziau... Prisiminimai verzia gerkle... O cia, paskaicius, randu tiek paguodos zodziu ir tiek padrasinimu....
Atsakyti
Sveikos,

Mano tėčiui vakar operavo širdį, nuėjau po visko į reanimaciją aplankyt. Pastovėjau penkias minutes, dar neatsigavęs gerai buvo.

Daug monitorių, aparatai pypsi, vaistai kapsi, seselės vaikšto, tas kvapas specifinis, tik reanimacijose toks būna... Seselė priėjo ir sako: "gal jums negera, pabalot kažko, prie tokių vaizdų nepratus, tai čia dėl to".

O aš stoviu ir galvoju "kad tu žinotum... Atėjau tėvo aplankyt, o ne jį šitoj lovoj matau... Ne jį, o dukrą savo, tokiais pačiais vamzdeliais apraizgytą. Tik nebekvėpuojančią".

Nepasakiau garsiai, nors labai norėjau... Tiesiog išrėkt...

P.S.: graži mergytė, divėja. wub.gif

P.P.S.: Austulka 4u.gif
Atsakyti