Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 07, 15:00)
Divėja, tavo mažulei jau 4 mėnesiai  wub.gif  bigsmile.gif . Nu ier laikas eina...
Pasirodykit fotkėse, ką  ax.gif .

QUOTE(kristulee @ 2010 02 07, 16:41)
Divėja, prašytume perduot sveikinimus mūsų bendravardei 4 mėnesio proga 4u.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Veliau imesiu pasirodyt mirksiukas.gif

QUOTE(viki81 @ 2010 02 07, 18:43)

Ai,dar siandien ryte NT pasidariau.Neislaukiau mmm
Turbut aiskus atsakymas pagal mano nuotaikas  verysad.gif

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viki81 @ 2010 02 07, 19:43)
Ai,dar siandien ryte NT pasidariau.Neislaukiau mmm
Turbut aiskus atsakymas pagal mano nuotaikas  verysad.gif

Laikykis, bet gal dar anksti NT darytis, gal kelias dienas palauk ir pasikartosi ax.gif

doh.gif Labas vakaras 4u.gif

Divėjos lelytę su 4 mėniasiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
divėjuk 4u.gif tavo mažutei,aukit didutės būkit šaunutės 4u.gif
Atsakyti
Aciu visom uz sveikinimus. 4u.gif Imeciau i fotki pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta mergaiciukes,

Divejos maziukei 4u.gif su 4 menesiukais.

viki81 console.gif gal dar veliau pasidaryk, jei nesulauksi mmm, gal dar per mazai laiko praejo.

Visiems liudesiukams po 4u.gif , tame tarpe ir sau... Kazkaip prastai jauciuosi, labai sunku "ant duses" angel_sadangel.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Divėjos lėlytei sveikiniamai ir 4u.gif
Viki81 nenukabink nosies, jei ne šį mėnesį, tai gal kitą, gausis būtinai.
Aš tai laukiu vasaros, tada irgi pradėsiu planuoti. Kartais atrodo taip lėtai tas laikas slenka, kad vasara išvis nebeateis. Man dar niekada gyvenime nėra taip lėtai laikas slinkęs, toks jausmas kad kiekviena diena tokia lėta todėl, kad niekada jos nepamirščiau, kad viskas įsirėžtų neišdildomai į atmintį...
Atsakyti
divėja jetau koks grozis wub.gif ,na tikrai jus labai panasios ax.gif

Viki81 dar nenusimink 4u.gif pasidaryk kita diena man irgi pirmas nieko nerode ax.gif

o as sianakt ir savo pupa sapnavau ,labai skubejau pas ja nes velavau is darzelio pasiimti blush2.gif jetau kokia diedele buvo ir jau kalbejo ,na taip viskas naturalu ir tikra buvo wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Diveja, nu jau tavo panelyte... wub.gif wub.gif wub.gif Mamos kopija wub.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Aciu uzsveikinimus ir pagyras 4u.gif

QUOTE(wizija @ 2010 02 08, 08:57)

Aš tai laukiu vasaros, tada irgi pradėsiu planuoti. Kartais atrodo taip lėtai tas laikas slenka, kad vasara išvis nebeateis. Man dar niekada gyvenime nėra taip lėtai laikas slinkęs, toks jausmas kad kiekviena diena tokia lėta todėl, kad niekada jos nepamirščiau, kad viskas įsirėžtų neišdildomai į atmintį...

Kai praeis tas laikas,tada pasakysi,kad jis greit prabego.Bet kartu su tavim laukiu vasaros 4u.gif

QUOTE(rencius* @ 2010 02 08, 11:14)

o as sianakt ir savo pupa sapnavau ,labai skubejau pas ja  nes velavau is darzelio pasiimti blush2.gif jetau kokia diedele  buvo ir jau kalbejo ,na taip viskas naturalu ir tikra buvo wub.gif

O gal cia ateiti susapnavai?! mirksiukas.gif
Nes man vienas sapnas beveik issipilde.Susapnavaus buvau savo Urtyte juodais ilgais plaukuciais,mazute tokia... Tokia ir turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 02 08, 13:29)

O gal cia ateiti susapnavai?! mirksiukas.gif
Nes man vienas sapnas beveik issipilde.Susapnavaus buvau savo Urtyte juodais ilgais plaukuciais,mazute tokia...  Tokia ir turiu wub.gif

labai noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 02 08, 08:57)

Aš tai laukiu vasaros, tada irgi pradėsiu planuoti. Kartais atrodo taip lėtai tas laikas slenka, kad vasara išvis nebeateis.

Aš laukiau rudens...Ir jam besibaigiant - pavyko wub.gif
Atsakyti
Diveja,jau tavo Urtyte wub.gif grazute,coliuke tokia wub.gif
su 4 menesiukais 4u.gif nors ir truputi paveluotai blush2.gif

Atsakyti