Labas vakaras, mergaites
prisikyriau save prie tu dingusiu burio
pasiskaitau skyreli kas diena ir ne karta, bet jei is pradziu nesiraso, su laiku tiesiog patampi stebetoju, tarsi niekada ir nebutum rases. Keistas jausmas...
o gyvenu as isoriskai labai gerai: meile siemoje, auganti princese, stabilus darbas...
o viduje labirintas...ir as tame labirinte totaliai pasiklydusi, ne visu vingiu bijau, netgi turiu mielu aiksteliu poilsiui, bet yra dar ten uzkaboriu, kurie nepraeti, arba kazkada apeiti. Noretusi jau surasti ta pagrindine aikste, ta viduriuka, bet arba jo neimanoma pasiekti visu vingiu kelis kartus nepraejus, arba as tiesiog nerandu. Baisiausia, kad vis dar buna dienu, kai atrodo, jog tos ramybes aisktes is tiesu nera....
Paskutinis mano labirinto etapas susijes su atidetais jausmais ir gyvenimo nerimu: tai ka dauguma isgyveno pradzioje- liudesi ir nevilti matant kitus vaikus panasaus amziaus, as isgyvenu po 2,5 metu po netekties. Mane veda is proto dvieju mergaiciu vaizdas

. Amelija paklause ar negaletu pasikviesti i svecius pazistamu mergaites. Ji gimusi viena diena veliau nei mano Sofija

, nezinau kaip vaikui pasakyti, kad as net bijau pagalvoti apie ta vaizda kai jos zais kartu...
Prie situ jausmu jungiasi paastrejes nerimas, bijau ja i darza leisti, vel naktim keliuosi, kiekvienas skausmelis, sloga sukelia mintyse diagnoziu virtine
Taigi sedziu po dvieju metu net nepajudejusi i prieki, senos svajones suduzo, nauju neturiu. Noreciau senasias susiklijuoti rasti ju pakaitala, bet ta baime, akd nepavyks, kad vel sudus paralyzuoja, bet gal kada nors , gal kazkaip susikaupsiu...
atsakysiu i klausima primavera: mano antroji mergaite mire del deguonies trukumo ir smegenu pazeidimo gimdymo metu, pilnai isnesiota, sveika. 2,5 metu po netekties, kito vaikucio dar neturiu, bet kaip antuke sake, dauguma jau susilauke ir labai sekmingai ir manau, kad nors tie maziukai nepakeis prarastuju, bet gyvenimo dziaugsmo ir silumos toje saltoje musu kasdienybeje tikrai padauges
Ermita dziaugiuosi, kad islindot is ligos ir linkiu, kad tas uzesiukas tebutu fiziologinis, nepiktas
kaip is tiesu musu

laikosi? nebe daug laiko liko kai kuriom
Prisidedu prie sveikinimu amri 32
visom kuo geresniu nuotaiku