Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

[quote=Andryte,2010 02 25, 18:29]
Renciau,

as is Joniskio bet nesvarbu nuvaziuosiu kur tik reikes verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2010 02 25, 18:38)
Butkevičienė privačiai dirba va čia:
http://www.vsn.lt/paslaugos.php

Registravausi kaip tik pas ją šiandien.

ACIU jau nebezinau ir ka galvoti atrodo ir nugara skauda ir pilva maudzia vieni nervai verysad.gif
Atsakyti
Renciau, klausyk, nusiramink visu pirma. Atsakyk i mano klausimus ramiai asmeninej zinutej ir mes tau sudeliosim veiksmu plana, ka daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Renciau, parasiau tau dar viena asmenine zinute. Gavai?
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2010 02 25, 19:29)
Renciau, parasiau tau dar viena asmenine zinute. Gavai?

gavau aciu uz patarimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 02 25, 19:08)
labutis 4u.gif

na ir as jau zinau savo ats. nelabai dziuginancios naujienos verysad.gif norejau paklausti gal kas zinot  koki genetika kur su  3d echoskopu   ziuri?nesvarbu gali buti ir privatus koks verysad.gif

Renciuk. gal cia suveike visa esama situacija, baime ir nervai, gal nera viskas taip kaip atrodo. Nelabai ismanau medicinos, bet noriu tiket ir tikiu kad viskas bus gerai console.gif
As turiu daktares Butkevicienes mob.tel. jei dar nieks neparase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 25 vasario 2010 - 20:35
žinau, kad vėl nemiegosiu už lango krenta tokios didelės snaigės, dukrytė ir vel ruošias sirgti. angel_sadangel.gif

labukas biciuk,tikrai buvai mus palikus kaip tau visi tie reikalai eins
Atsakyti
Sveikos, mielosios...
Ir as pasidariau tyli skaitytoja...Jauciuosi kazkokia nenormali... doh.gif , praejo daugiau nei du metai, o krize mane uzpuole dabar...kai atrode viskas rimsta ir deliojasi i savas vietas...Sedziu namie, paemiau biuleteni, nes jau negalejau dirbt...Vedu pamokas, o asaros upeliais bega...tad buvau priversta pailset. Gydytoja prirase antidepresantu, bet vis delsiu, kazkaip nesinori ju gert...Bandau tvarkytis su zolelemis, bet....panasu, kad nelabai padeda verysad.gif Tai tokios naujienos pas mus...
Vdapr, jau greit susitikimo diena... wub.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
sandrynja, ...... console.gif , kaip čia taip......

kartais ir tų tablietkų reikia, žinok.
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2010 02 26, 09:12)
Sveikos, mielosios...
Ir as pasidariau tyli skaitytoja...Jauciuosi kazkokia nenormali... doh.gif , praejo daugiau nei du metai, o krize mane uzpuole dabar...kai atrode viskas rimsta ir deliojasi i savas vietas...Sedziu namie, paemiau biuleteni, nes jau negalejau dirbt...Vedu pamokas, o asaros upeliais bega...tad buvau priversta pailset. Gydytoja prirase antidepresantu, bet vis delsiu, kazkaip nesinori ju gert...Bandau tvarkytis su zolelemis, bet....panasu, kad nelabai padeda verysad.gif Tai tokios naujienos pas mus...

sandrynja, ir pas mane dabar lygiai tas pats. išsekau ir nerviškai ir fiziškai, ėmiau nedarbingumą (ir aš mokykloje dirbu,čia ir mano sūnutis ėjo tai dar sunkiau) ir pati ėjau pas nervų gydytoją vaistų prašyti. nepadėjo jau nei žolelės, nei lašiukai. nenorėjau ir aš tų antidepresantų, bet neišlaikiau. prašiau tik kad neslopintų ir kad nevaikščiočiau apsnūdusi. tačiau jokie vaistai neužmuš ilgesio ir sielvarto. gal kiek sveikatą pavyks patausoti. dėl likusio vaikelio, dėl šeimos. laikykis, kiek gali ir už ko gali kabinkis console.gif
Atsakyti
sveikos

o as prisiregistravau pas genetike Butkeviciene kovo 5, aciu dievui pagaliau sudeliosim visus taskus , nes visai nervai nebelaiko,jauciu busiu per tuos nervus skrandi jauciu susigadinus g.gif

liudinciom po 4u.gif kaip nors merginos, gal ateinantis pavasaris atnes geresniu dieneliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2010 02 26, 11:12)
Sveikos, mielosios...
Vdapr, jau greit susitikimo diena... wub.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif

Oi Sandriuk,
kaip liudna.. Taip ir galvojau, kad kazkas negerai, nes tokia tyli pasidarei!! Laikykis mergyt console.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sandrynja, laikykis, praslinks tas liūdesio debesėlis, pašvies saulytė 4u.gif

Renciau, tikėk, viskas bus gerai, neprarask vilties ax.gif

Vdapr, laikom jau nuo dabar kumščius ir lauksim žinių apie tavo princesę wub.gif
Atsakyti