Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

Sveikos mamytes 4u.gif

oi patarkit mamytes, kaip jus sventet pirmuosius vaikuciu gimtadienius? ax.gif norisi savo suneliui kazko tokio g.gif net pati nezinau, aisku jis dar mazas ir jam tas pats, bet vistiek pirmas gimtadienis tik karta bigsmile.gif
visoms nestuke.gif siunciu 4u.gif ir linkiu kantrybes, bei stiprybes thumbup.gif

Carramele siek tiek apie trombocitus ir as galiu papasakot, nes abu mano nestumus jie nukrito iki 56 (nepamenu kuo jie ten matuojami), tai vadinama trombocitopenija, na man ji buvo nestumo salygota, nes po gimdymu vel viskas atsistatydavo i savo reikiamas normas. Kiek klausiau gydytoju, tai vaikeliui anot ju nieko blogo. Man pirmo nestumo pabaigoje nukritus zemiau nei 75, liepe gerti vaistus - prednizolon (jei gerai pamenu pavadinima). ir aisku butina daryti CP, tik kazkodel pirma kart liepe gimdyti paciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 03 02, 22:49)
Bloooga  biggrin.gif
Už savaitės eisiu pas ginę žiūrėt, kaip ten viskas vystosi, o dar uz pusantros savaites pas genetikę važiuoju. Šiuo metu visokius tyrimus daraus. Va dabar bendro kraujo tyrimo atsakymą į e-mailą gavau ir tyrinėjuos. Būtų viskas kaip ir normaliai, neskaitant nedidelės mažakraujystės, bet trombocitai keistokai žiūrisi. Norma 150-400, o pas mane 121. Gal tu, kaip medicinos ragavus, galėtum pakomentuot šitai  blush2.gif

Labas rytas, mergaites 4u.gif

Miilita jau viena is trombocitopenijos priezasciu parase-nestumine trombocitopenija, kuri atsiranda daliai moteru nestumo metu del tam tikru kraujo periskirstymu ri jo savybiu pokyciu. Ji visikai nepavojinga leliukui ir dazniausiai buna nezymi ( militos sakyciau buvo gana ryski g.gif ), trombocitu kiekkis atsitato pk nestumo per kelias savaites ar pora menesiu. Sitas trombocitu sumazejimas sudaro 70 % visu atveju, bet yra ir kitu priezasciu zemesniam trombocitu kiekiui, todel reiktu stebejimo ir kai kuriais atvejais papildomu tyrimu. Beje nesciosioms trombocitopenijos riba kiek zemesne nei ne nesciom mazdaug 116, taigi tavo sumazejimas kaip nesciosios nera didelis, bet turiu keleta klausimeliu tau. Parasysiu i Az veliau siandien, kad eterio neuzimti smile.gif

Miilita mes tai sventem labai tradiciskai ir labai paprastai. Surinkom visu artimiausius zmogelius, daug fotografavom, mazajai buvo atrakcija, iki siol megsta nuotraukas perziurineti ir komentuoti, kaip kas pasikeite , paseno , uzaugo doh.gif
. Zinau, kad daug kas renkasi pirmaji gimtadini atsvesti siaurame seimos ratelyje.
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2010 03 03, 00:09)
Sveikos mamytes  4u.gif 

oi patarkit mamytes, kaip jus sventet pirmuosius vaikuciu gimtadienius?  ax.gif  norisi savo suneliui kazko tokio  g.gif  net pati nezinau, aisku jis dar mazas ir jam tas pats, bet vistiek pirmas gimtadienis tik karta  bigsmile.gif 
visoms  nestuke.gif  siunciu  4u.gif  ir linkiu kantrybes, bei stiprybes  thumbup.gif 

Mes paprastai - tortas, vaisiai, atvažiavo abeji diedukai, podžiai. Namuose.

Galima, aišku, ten kaip Paksaitė - su rožiniais dvimetriniais tortais, balionų pilim, šokolado fontanais ir visų vienodos spalvos rūbais cool.gif .

Miglei kitąmet gal darysim kokiam žaidimų kambary - tokią vaikišką atrakciją.
Atsakyti
Labas rytas...mano dukrytei jau geriau bet apetito visiškai nėra, nieko neina įsiūlyt...dar vaistus vis geriam nes akutės kaip stiklinės, bet jau šiandien tai nors žaidžia...
Jo kažkaip laukiam Vdapr princesės...o paskui jau ir man ne už kalnų...kažkas kužda man į ausį kad vdapr jau 10 d. turės savo Meldutę wub.gif wub.gif wub.gif jetau jau nedaug liko laiko iki finišo... ax.gif
Mes pirmą dukros gimtadienį tai savam rate su tortu, seneliais ir podžiais...kažkaip man metukų tai dar tas vaikas nesupranta kas kur, va 5 kai bus tai jau jubiliejus ir vaiko mąstysena kitokia...Na čia mano nuomonė...
Atsakyti
[quote=bicė,2010 03 02, 20:30]

renciau, kaip tavo nuotaikos? kaip savijauta?

labas.pas mane nieko naujo gyvenu laiukimu, ir didziule baime isgirsti kad kaskas negerai verysad.gif tokia db yra mano kasdienybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2010 03 03, 08:00)
Sitas trombocitu sumazejimas sudaro 70 % visu atveju, bet yra ir kitu priezasciu zemesniam trombocitu kiekiui, todel reiktu stebejimo ir kai kuriais atvejais papildomu tyrimu. Beje nesciosioms trombocitopenijos riba kiek zemesne nei ne nesciom mazdaug 116, taigi tavo sumazejimas kaip nesciosios nera didelis, bet  turiu keleta klausimeliu tau. Parasysiu i Az veliau siandien, kad eterio neuzimti smile.gif

Labutis, bice, ir man būtų labai įdomu dėl trombocitų sumažėjimo, nes pas mane dabar tas rodiklis sumažėjęs - 124. Šiaip pastoviai jis panašus 120-139. Todėl ir dėl antifosfolipidinio sindromo siunčia išsitirti. Man būtų įdomu tavo nuomonę sužinoti. mirksiukas.gif
Ką gi, laukiam vdapr lėlytės wub.gif po to Tinos eilė? Kaip smagu wub.gif wub.gif
Renciau, laikau kumštukus už jus-kad tik viskas tvarkoje būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Miilita, bice, be galo ačiū už komentarus dėl tų trombocitų. Internete buvau jau radus, kad nėštumo metu gali pakristi, bet iš tų parašymų nieko nebuvo aišku, iki kokių vienetų tai leistina. O dabar - prieš akis konkretūs skaičiukai ir daug ramiau pasidarė.

Medos pirmąjį gimtadienį šventėm tarp artimiausių žmonių. Papuošėm kambarį - daug balionų ir t.t. Užsakėm marškinėlius su užrašu "Man jau vieneri!".
Kadangi dieną prieš gimdymą buvom su vyru susiplanavę ir prisipirkę produktų picų kepimui (ir dėl akivaizdžių priežasčių to įgyvendinti nespėjom), tai simboliškai jas valgėm pirmojo gimtadienio dieną hihihi.gif
Buvau sumontavus filmą - "Pirmieji metai" iš kūdikystėje nufilmuotų linksmų vaizdelių, tad tądien vyko jo premjera cool.gif
Dar darėm tokius burtus: išvedus Medą į kitą kambarį, šiame ant grindų išdėliojom visokių daiktelių su simbolinėmis reikšmėmis. Paskui pakvietėm ir pagal tai, kuriais daiktais labiausiai susidomėjo, spėjom tolesnį jos charakterį ir pomėgius. Atsimenu, tuomet iškart nubėgo prie storos storos apšiurusios knygos "Elektrotechnikos pagrindai" ir vartė gal 15minučių, iš susižavėjimo aikčiodama nuo nupieštų schemų biggrin.gif
O toliau - linksma vaikiška muzikytė, tortas su fejerverkais, dovanos ir dūkimas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Siandien mano mazyliui jau menesiukas! Dieve , akip greit laikas bega.. jau ir VdaPR savo mazyle greit ant ranku supuos.. O ir nestukiu skyrelyje nemazai atsirado.. Tarsi pro debeseli pagaliau saulute lenda musu forume..

QUOTE(Egle C @ 2010 03 02, 13:22)
P.S.: žiūriu aš į šitas visas liniuotes ir jaučiu, kad jau labai labai noriu ir aš tokios... Net baimės nebejaučiu, apie tokią galimybę pagalvojusi. Noriu visko: pradedant rytiniais pykinimais, baigiant CP.  lotuliukas.gif

Kaip gera girdeti tokias nuotaikeles.. Jei tik noro yra, butinai reik siuos norus igyvendinti.. Po Augusto gimimo as sakiau, kad jau viskas - vaiku jau gana smile.gif Bet dabar jau nebeesu tokia garantuota.. Reik man princesytes, butinai reik!
Tiesa, mano vyresnelis cia kelias dienas man spaudima dare del kito vaikelio. Sako man: Mamyte, o kada tu vel vaikeli pilve auginsi? Noreciau sesytes". O as jo klausiu: "Kam tau ta sesyte?". O jis man: "Tai kad man valgyt padarytu!". Tai tikrai nustebau ir sakau:"Tai tau gales Augustas padaryti arba tu pats". O jis man: "tai kad mes su Augustu tingesim, reikia sesytes, ji tikrai padarytu"... Zodziu, miriau is juoko! Sesytes reik, kad tik valgyt jam darytu!! na ir ponulis auga, reiks imtis kokiu tai auklejimo priemoniu
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2010 03 03, 13:20)
Sveikos, merginos,
Siandien mano mazyliui jau menesiukas! Dieve , akip greit laikas bega.. jau ir VdaPR savo mazyle greit ant ranku supuos.. O ir nestukiu skyrelyje nemazai atsirado.. Tarsi pro debeseli pagaliau saulute lenda musu forume..

Mamyte, o kada tu vel vaikeli pilve auginsi? Noreciau sesytes". O as jo klausiu: "Kam tau ta sesyte?". O jis man: "Tai kad man valgyt padarytu!".

Kaip laikas greit bega doh.gif Jus su pirmu menesiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O vyresnelis,tai gudruolis thumbup.gif lotuliukas.gif zino,kas moteriskai giminei priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Antuke, su menesiuku Augusteli wub.gif 4u.gif
Tai ka, mamyt, atsigauk ir ruoskis gimdyt sesyte lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Antuke,su menesiuku Augusteli 4u.gif
o vyresnelis tai thumbup.gif snekutis
oi kaip laukiam Vadpr lelytes wub.gif jau tuoj tuoj...
Atsakyti
Labas! 4u.gif

Geros nuotaikos siandien cia smile.gif Smagu.
Ir pas mane siandien nebloga diena nusimato (neskaitant telefono saskaitos) ypac kai matau saulute islindusia.

Vakar tik buvo liudna.
Paskutiniu metu paskaitau vis apie vaikiukus ligoniukus ar zvaigzdeles verysad.gif O dar ir Ugnines dienorastis...... angel_sadangel.gif
Siandien prastai miegojau.Ir kam man to reikia??
Atsakyti