Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

Nu ka tik grizom is Kauno... nusikalus juodai... nuo sedejimo ir laukimo... doh.gif doh.gif doh.gif Prisiprasiau del sventos ramybes dar vieno echo... tai mus panele paaugus... viskas kaip ir gerai... sveriam mazdaug 3207g Dabar beliko ramiai sulaukt gimtadienio wub.gif

Visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 03, 20:22)
Nu ka tik grizom is Kauno... nusikalus juodai... nuo sedejimo ir laukimo...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Prisiprasiau del sventos ramybes dar vieno echo... tai mus panele paaugus... viskas kaip ir gerai... sveriam mazdaug 3207g Dabar beliko ramiai sulaukt gimtadienio  wub.gif

Visoms po  4u.gif

kaip saunu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
kur rasti ugnines dienorasti? siandien suzinojau,kad jos jau nebera,tai uzsimaniau paskaityt
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2010 03 03, 22:11)
kur rasti ugnines dienorasti? siandien suzinojau,kad jos jau nebera,tai uzsimaniau paskaityt

http://ugnine.webs.com/
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2010 03 03, 20:22)
Nu ka tik grizom is Kauno... nusikalus juodai... nuo sedejimo ir laukimo...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Prisiprasiau del sventos ramybes dar vieno echo... tai mus panele paaugus... viskas kaip ir gerai... sveriam mazdaug 3207g Dabar beliko ramiai sulaukt gimtadienio  wub.gif

Laukiam kartu su tavimi 4u.gif
Atsakyti
Labs rytas mamytės,

Žiūriu čia pas mus šviesesnių nuotaikėlių pilna, visoms nėštukėms sveikatos ir po 4u.gif
Vdapr kaip jau greit su savo šviesulėliu susitiksi 4u.gif baltai pavydžiu ir laikau kumščius.

Antuke, su mėnesiuku tavo Augutėlį thumbup.gif , greit laikas bėga, atrodo tik sveikinome sėkmingai susitikus su savo džiaugsmeliu thumbup.gif

EgleC, tai jei tik nori ir nebebijai tai pirmyn thumbup.gif bus ir pas tave tokia liniuotė graži wub.gif

Aš tai noriu oj kaip noriu, kiekvieną dieną apie tai pasvajoju, bet kol dar negalima tai neduodu per daug valios mintims, o kai jau galėsiu tai nieks manęs nesustabdys, nes noras stipresnis už bet kokią baimę. Eh, greičiau tas laikas ateitų...
Atsakyti
vdapr, man drugiai ėmė viduj skraidyt, kai matau tavo liniuotės skaičius wub.gif smile.gif .neįsivaizduoju, kaip aš pralaukiau tada tas kelias dienas.... biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif . lyg ir žiemužė sugrįžo...

Antukės Augustėliui clap_1.gif

vdapr, smagus ir jaudinantis paskutinių dienelių laukimas, kol susitiksi su šviesia paslaptimi. tegu tave lydi pačios gražiausios ir giedriausios mintys wub.gif

ir aš turiu neblogų naujienų. Santariškėse kardiologai nieko blogo nepasakė mano mažiui. tik dabar nuolat reikės stebėti ir vaiką, ir patiems žiūrėtis. gyvensim su nerimu, bet tikėsimės, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 03 04, 08:51)
vdapr, man drugiai ėmė viduj skraidyt, kai  matau tavo liniuotės skaičius  wub.gif  smile.gif .neįsivaizduoju, kaip aš pralaukiau tada tas kelias dienas....  biggrin.gif

QUOTE(*ermita* @ 2010 03 04, 09:15)
vdapr, smagus ir jaudinantis paskutinių dienelių laukimas, kol susitiksi su šviesia paslaptimi. tegu tave lydi pačios gražiausios ir giedriausios mintys wub.gif

ir aš turiu neblogų naujienų. Santariškėse kardiologai nieko blogo nepasakė mano mažiui. tik dabar nuolat reikės stebėti ir vaiką, ir patiems žiūrėtis. gyvensim su nerimu, bet tikėsimės, kad viskas bus gerai smile.gif

Aciu mergaites uz palaikyma.... Taip graziai paraset wub.gif wub.gif wub.gif

Ermita dziaugiuos uz jus, kad naujienos neblogos... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viskas bus gerai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis.

žiema vėl langan beldžiasi.
Antukės sūneliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
vdapr- ramybės paskutinėm dienelėm 4u.gif
Atsakyti
Vdapr tau kuo silciausio susitikimo su svajoniu mergaite, pavasariskos nuotaikos ir svarbiausia ramybes 4u.gif

Augusteliui didelis valio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 03 04, 08:20)
Labs rytas mamytės,

Aš tai noriu oj kaip noriu, kiekvieną dieną apie tai pasvajoju, bet kol dar negalima tai neduodu per daug valios mintims, o kai jau galėsiu tai nieks manęs nesustabdys, nes noras stipresnis už bet kokią baimę. Eh, greičiau tas laikas ateitų...

Tu labai man primeni mane mirksiukas.gif As irgi taip pat su nekantrumu laukiau leidimo pastoti,nes norejau kuo greiciau blush2.gif ir labai dziaugiuosi tuo biggrin.gif
Atsakyti