QUOTE(aaktinija @ 2010 02 04, 12:27)
Sveikos mielosios.tik nesenai mano sesute turejo pagimdyti negyva suneli, vakar jai jau buvo blogai.nieko negalima buvo padaryti.gimde anglijoje.o as cia.dieve kaip skaudu,negaliu buti salia...sunelis buvo pernesiotas ir daktarai vis ramino, viskas gerai, viskas gerai kol atsitiko taip, kad leliukas mire.prakeikiu juos visus, kurie taip atlaidziai vertino s\visa sita reikala, gal as dabar taip baisiai rasau uzvaldyta beprotisko sviezaus skausmo, nes jauciuos lyg man taip butu nutike, bet mano nuomone dabar del daktaru tokia.patarkit mielosios, kaip elgtis.ar supakuoti visus drabuzelius kudikelio, nes dabar kambarys paruostas pagal ji, viskas isdeliota, graziai suglostytas kiekvienas drabuzelis, vienintelio jo truko.as iki jai parvaziuojant supakuoti, ar geriau ji pati tai padarys.supakuotu mano mama, nes jos ten kartu.gal geriau sakau pati apverks ir susides viska
Be zodziu.....
As manau,pagal save,tai geriau palikit viska kaip yra.Ji pati tegul susitvarko.As gal tik po keliu dienu ryzausi prisiliest prie daikteliu... bet tada sukroviau viska greit i maisus,uzslepaiu juos ir taip issiverkiau...
Niekam neleidau liestis prie daiktu,tuo labiau slepti nuo manes.