Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

QUOTE(sandrynja @ 2010 02 03, 14:20)
Sveikos mielosios 4u.gif
As su puikiom ziniom ax.gif
Vasario 3, treciadieni, 3val nakties, musu Antukei gime sunelis, Augustelis wub.gif

blink.gif blink.gif
Ji dar neperseniausiai rase juk cia.
Labai sveikinu!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Noriu isgirsti visa istorija

QUOTE(uogla @ 2010 02 03, 16:54)

Kaip liudna verysad.gif

As testo dar nedarau.Uz geros savaites turetu mm pasirodyti,jei ne - tadu......
Atsakyti
Ziuriu, pas mus vel nestukiu uzderes bigsmile.gif . Vienos pabyres, tad reikia gi pamainos mirksiukas.gif Dziaugiuosiu su Jumis, merguzeles... bigsmile.gif
Uogla...liudna, kad ir jusu seima nuskriaude likimas...
Atsakyti
QUOTE(uogla @ 2010 02 03, 17:54)
Viskas buvo gerai, mergyte sveika, bet atsitiko, kas atsitiko

Bet zinau, kad visa gyvenima matydama ju vaikus matysiu ir musu Elenyte... kokia ji galejo buti...

Uogla...... Užjaučiu.......

Ir aš nebeturiu dukros... O taip džiaugiausi, kad turėsiu... kad jau turiu... Tik kad turėjau dar džiaugtis neišmokau... Ir bijau, kad o jei daugiau ir nebeturėsiu...
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2010 02 03, 15:20)
Vasario 3, treciadieni, 3val nakties, musu Antukei gime sunelis, Augustelis

Antukei ir Augustėliui - po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2010 02 03, 15:20)
Sveikos mielosios 4u.gif
As su puikiom ziniom ax.gif
Vasario 3, treciadieni, 3val nakties, musu Antukei gime sunelis, Augustelis wub.gif

na kokios šaunios naujienos thumbup.gif wub.gif Antuke daug ,daug laimės jūsų šeimynai 4u.gif
Papildyta:
Sveikos, visos Angelėlių mamos,

dieve kaip skaudu verysad.gif ,stiprus apkabinimas, console.gif
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2010 02 03, 17:57)
Kaip GEEERA girdėti TOOOKIAS  thumbup.gif naujienas iš antukės  wub.gif Šypsena bus visai dienai  smile.gif

Ačiū už sveikinimus  ax.gif Nelabai dar išeina įsijausti į tą padėtį. Už poros savaičių, jei pamatysiu plakančią heart.gif , gal bus drąsiau  blush2.gif

šaunuolė,džiaugiuosi už tave, bet tyliai
Atsakyti
Antuke, kuo gražiausi sveikinimai tavo šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

uogla... nėra žodžių skausmui apsakyti verysad.gif verysad.gif verysad.gif ... laikykis...
Atsakyti
sveikos mergaitukes...

tiek emociju verda musu skyrelyje paskutines kelias dienas, asara nubrauki, nusisypsai, vel verki...

Editul, Eglut, Rence, Uogla....kazkur turi buti ramybes sala, ji yra ta sala...nes nera neiveikiamu demonu sioje zemeje, tik mirtis, o ir su juo jau akis i aki susidurem...

Antuke , Augusteli sveikinu papildzius svajoniu vaiku gretas clap.gif .

Carammelle wub.gif

kazkaip nesirisa zodziai siandien... todel siunciu visom dalele sirdies ir vilties
user posted image

Atsakyti
Sveikos, visos Angelėlių mamos,

Laikykis .... Uzuojauta... As irgipraradau dukryte

QUOTE(carramele @ 2010 02 03, 17:57)

Ačiū už sveikinimus  ax.gif Nelabai dar išeina įsijausti į tą padėtį. Už poros savaičių, jei pamatysiu plakančią heart.gif , gal bus drąsiau  blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Tyliai tyliai sveikinu, ir greiciau sulaukt heart.gif

Laba ryta visoms
Atsakyti
Labas rytas mamytės,

O lapkricio 5d, kai iskrito pirmasis sniegas ir visi keliai buvo apledeje, vaziavom laidot musu mergytes. Kapines pasipuose baltai, ja sutikdamos. Laidojom mano seimos kapinese, pas senelius... Tos, kurios ejot paskui maza balta karsteli, zinot kiekvieno zingsnio svori ir sunkuma...

Labai užjaučiu uogla console.gif, laikykis...kai mes laidojome savo sūnelį irgi buvo prisnigę, taip balta kapinėse, o širdyje taip juoda...žinau tų žingsnių svorį ir sunkumą ir visos čia jį žino...
Atsakyti
labutis

pasigirsiu mano sloga lyg ir sumazejo nebetaip bega ax.gif atsigeriu kavos ir begu i sodra bilioteni priduoti blush2.gif ir lauke visai nieko atrodo,na ziurint pro langa g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios.tik nesenai mano sesute turejo pagimdyti negyva suneli, vakar jai jau buvo blogai.nieko negalima buvo padaryti.gimde anglijoje.o as cia.dieve kaip skaudu,negaliu buti salia...sunelis buvo pernesiotas ir daktarai vis ramino, viskas gerai, viskas gerai kol atsitiko taip, kad leliukas mire.prakeikiu juos visus, kurie taip atlaidziai vertino s\visa sita reikala, gal as dabar taip baisiai rasau uzvaldyta beprotisko sviezaus skausmo, nes jauciuos lyg man taip butu nutike, bet mano nuomone dabar del daktaru tokia.patarkit mielosios, kaip elgtis.ar supakuoti visus drabuzelius kudikelio, nes dabar kambarys paruostas pagal ji, viskas isdeliota, graziai suglostytas kiekvienas drabuzelis, vienintelio jo truko.as iki jai parvaziuojant supakuoti, ar geriau ji pati tai padarys.supakuotu mano mama, nes jos ten kartu.gal geriau sakau pati apverks ir susides viska
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2010 02 04, 12:27)
kaip elgtis.ar supakuoti visus drabuzelius kudikelio, nes dabar kambarys paruostas pagal ji, viskas isdeliota, graziai suglostytas kiekvienas drabuzelis, vienintelio jo truko.as

Kiekvienam skirtingai... man buvo geriau, kai grįžus neradau lovelės, baldakimų, vežimo. Rūbeliai buvo spintoj...geras dvi savaites bijojau ją atidaryt... o kai atidariau, taip ir praklūpojau prie jos, kol vyras mane tokią rado...

gali tyliai paklaust sesės - "ar aš galiu sutvarkyt daiktelius? " jei sakys, kad nori pati, tai jos valia..
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2010 02 04, 12:27)
Sveikos mielosios.tik nesenai mano sesute turejo pagimdyti negyva suneli, vakar jai jau buvo blogai.nieko negalima buvo padaryti.gimde anglijoje.o as cia.dieve kaip skaudu,negaliu buti salia...sunelis buvo pernesiotas ir daktarai vis ramino, viskas gerai, viskas gerai kol atsitiko taip, kad leliukas mire.prakeikiu juos visus, kurie taip atlaidziai vertino s\visa sita reikala, gal as dabar taip baisiai rasau uzvaldyta beprotisko sviezaus skausmo, nes jauciuos lyg man taip butu nutike, bet mano nuomone dabar del daktaru tokia.patarkit mielosios, kaip elgtis.ar supakuoti visus drabuzelius kudikelio, nes dabar kambarys paruostas pagal ji, viskas isdeliota, graziai suglostytas kiekvienas drabuzelis, vienintelio jo truko.as iki jai parvaziuojant supakuoti, ar geriau ji pati tai padarys.supakuotu mano mama, nes jos ten kartu.gal geriau sakau pati apverks ir susides viska

Be zodziu..... verysad.gif
As manau,pagal save,tai geriau palikit viska kaip yra.Ji pati tegul susitvarko.As gal tik po keliu dienu ryzausi prisiliest prie daikteliu... bet tada sukroviau viska greit i maisus,uzslepaiu juos ir taip issiverkiau...
Niekam neleidau liestis prie daiktu,tuo labiau slepti nuo manes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 04 vasario 2010 - 12:43