Įkraunama...
Įkraunama...

Po balto angelo sparnu...

QUOTE(aaktinija @ 2010 02 04, 13:27)
patarkit mielosios, kaip elgtis.ar supakuoti visus drabuzelius kudikelio, nes dabar kambarys paruostas pagal ji, viskas isdeliota, graziai suglostytas kiekvienas drabuzelis, vienintelio jo truko.as iki jai parvaziuojant supakuoti, ar geriau ji pati tai padarys.supakuotu mano mama, nes jos ten kartu.gal geriau sakau pati apverks ir susides viska

Užuojauta verysad.gif
Manau geriausia būtų paklausti atsargiai serers. Mano mama irgi norėjo viską supakuoti kad grįžusi nerasčiau, bet aš griežtai atsisakiau, norėjau viską susitvarkyti pati, kiekvieną daiktelį išglostyti...
Atsakyti
Sveikos mielosios.tik nesenai mano sesute turejo pagimdyti negyva suneli, vakar jai jau buvo blogai.nieko negalima buvo padaryti.gimde anglijoje.o as cia.dieve kaip skaudu,negaliu buti salia...sunelis buvo pernesiotas ir daktarai vis ramino, viskas gerai, viskas gerai kol atsitiko taip, kad leliukas mire.prakeikiu juos visus, kurie taip atlaidziai vertino s\visa sita reikala, gal as dabar taip baisiai rasau uzvaldyta beprotisko sviezaus skausmo, nes jauciuos lyg man taip butu nutike, bet mano nuomone dabar del daktaru tokia.patarkit mielosios, kaip elgtis.ar supakuoti visus drabuzelius kudikelio, nes dabar kambarys paruostas pagal ji, viskas isdeliota, graziai suglostytas kiekvienas drabuzelis, vienintelio jo truko.as iki jai parvaziuojant supakuoti, ar geriau ji pati tai padarys.supakuotu mano mama, nes jos ten kartu.gal geriau sakau pati apverks ir susides viska

manau reikia jos atsargiai paklausti,pamenu kaip as po laidotuviu sedejau pas anyta ir bijojau pas save i antra auksta lipti,ji paklause gal isnest is kambario lovele,bet as neleidau,net nezinau kodel...bet norejau kad ji ten stovetu...su visais jo pataliukais ir zaisliukais... o drabuzelius is stalciu isemiau po gero pusmecio,verkdama ir glausdama kiekviena daikteli verysad.gif
mano Nojukas irgi gime anglijoje,irgi pernesiotas 42 sav.,jie kazkaip atlaidziai i tai ziuri,lygiai taip pat sakydavo viskas gerai,bet tada ir baiges viskas gerai... verysad.gif
uzuojauta console.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios.tik nesenai mano sesute turejo pagimdyti negyva suneli, vakar jai jau buvo blogai.nieko negalima buvo padaryti.gimde anglijoje.o as cia.dieve kaip skaudu,negaliu buti salia...sunelis buvo pernesiotas ir daktarai vis ramino, viskas gerai, viskas gerai kol atsitiko taip, kad leliukas mire.prakeikiu juos visus, kurie taip atlaidziai vertino s\visa sita reikala, gal as dabar taip baisiai rasau uzvaldyta beprotisko sviezaus skausmo, nes jauciuos lyg man taip butu nutike, bet mano nuomone dabar del daktaru tokia.patarkit mielosios, kaip elgtis.ar supakuoti visus drabuzelius kudikelio, nes dabar kambarys paruostas pagal ji, viskas isdeliota, graziai suglostytas kiekvienas drabuzelis, vienintelio jo truko.as iki jai parvaziuojant supakuoti, ar geriau ji pati tai padarys.supakuotu mano mama, nes jos ten kartu.gal geriau sakau pati apverks ir susides viska

Uzuojauta jusu seimai ...
Kiekvienam savaip, cia vienareiksmiskai neatsakysi....
Mano vyras kol buvau ligoninei viska supakavo ir isveze angel_sadangel.gif Nezinau net kaip man butu geriau... ar rasti viska ar nematyti... Tiksliau pasakius nei vienu nei kitu atveju geriau nebutu angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
aciu jums uz patarimus.pasakiau mamai, kad uzklaustu atsargiai.dabar ji vargse soke, nei verkia, nei isterikuoja,bet cia tik tokia stadija as isivaizduoju kai dar nesuvokia realiai kas nutiko.siand.pagimde, o jau vakare bus namie.va tada jauciu ir prasides.o sakykit, mes visitek bendrausim per skype tai kaip man su ja kalbeti?ka man sakyti?ko siukstu nesakyti geriau.jus jau isgyvenot sita baisia netekti, uzuojauta visom gedincio, o gedulas truks visa gyvenima as taip isivaizduoju.patarkit
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2010 02 04, 14:41)

ka man sakyti?ko siukstu nesakyti geriau.jus jau isgyvenot sita baisia netekti, uzuojauta visom gedincio, o gedulas truks visa gyvenima as taip isivaizduoju.patarkit

ir vėl skaudi nelaimė verysad.gif manau geriausia sesytei užuojauta bus stirus sesytės apkabinimas ,be jokiu žodžių ar frazių kai ji norės kalbėti apie tai visada būt šalia
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2010 02 04, 14:25)
ir vėl skaudi nelaimė verysad.gif manau geriausia sesytei užuojauta bus stirus sesytės apkabinimas ,be jokiu žodžių ar frazių kai ji norės kalbėti apie tai visada būt šalia

tas ir yra skaudziausia, kad ji kencia anglijoje, o as kenciu cia, lietuvoje.21d.skrisiu, bet tai tik po 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2010 02 04, 14:41)
aciu jums uz patarimus.pasakiau mamai, kad uzklaustu atsargiai.dabar ji vargse soke, nei verkia, nei isterikuoja,bet cia tik tokia stadija as isivaizduoju kai dar nesuvokia realiai kas nutiko.siand.pagimde, o jau vakare bus namie.va tada jauciu ir prasides.o sakykit, mes visitek bendrausim per skype tai kaip man su ja kalbeti?ka man sakyti?ko siukstu nesakyti geriau.jus jau isgyvenot sita baisia netekti, uzuojauta visom gedincio, o gedulas truks visa gyvenima as taip isivaizduoju.patarkit

o as net neisivaizduoju ka sakyciau,nors ir pati tai isgyvenau,turbut nemokeciau paguost,jei buciau salia tai stipriai apsikabinciau ir viskas butu tuo pasakyta... o telefonu ar per skype...neisivaizduoju turbut kaip sirdis lieptu tuo tarpu...
Atsakyti
Uogla stiprybes,visa tai labai artima ,nes labai panasiai viskas vyko pas mane. verysad.gif Aaktinija uzuojauta tau ir tavo sesei console.gif Vieno tai nenorejau ,nenorejau matyti asaru.Ir pati stengiausi verkti kai niekas nemato ir negirdi.....Aisku kiekviena skirtingai isgyveno skausma,bet man geriau buvo kai niekas apie tai nekalbedavo,bent jau pirmomis savaitemis....... cray.gif
Atsakyti
gal geriau sakau pati apverks ir susides viska

Sveikutė, tau gerai visos pataria, kad reiktų atsiklausti pačios sesers, nes aš tai nenorėjau, kad kas viską sutvarkytų. Pas mane dar ir dabar sūnelio drabužėliai tebestovi stalčiuje - nepajėgiu jų išimti...o lovytė irgi kurį laiką stovėjo kambary...bet mano vaikelis paaugęs buvo, gal kitaip.. na, kiekvienam savo...
Sveikinu Antukę kuo nuoširdžiausiai 4u.gif 4u.gif Aukit sveikučiai mirksiukas.gif
O pas mane - vis dar kankinantis liūdesys, sveikata pašlijo...einu per gydytojus kaip senė ligų ieškodama...
Atsakyti
renbce, svarbu kad eini, kad pirmyn, kad nekiūtai delnais užsidengus... prašviesės, tikėk.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 05, 08:27)
renbce, svarbu kad eini, kad pirmyn, kad nekiūtai delnais užsidengus... prašviesės, tikėk....  4u.gif

pritariu vaivai, kad turėtų būt geriau. šlyja ir mano sveikata,jėgos senka. bet stengiuosi iš paskutiniųjų.nes galvoju,jei jau sustosiu,tai tikrai nesugebėsiu iš naujo pakilt. stengiuosi dėl mažojo. laikykis,rence. mes stiprios

mano Angeliuko taip pat visi daikteliai savo vietose.tik kai ką padėjau atskirai,ką norėčiau saugoti visą likusį laiką.o dėl drabužėlių klausimas kyla,ar rengti mažajam išaugtus brolio rūbelius. kai ką jis ir pats susiranda. pirštines užsidėjo į lauką eidamas ir gyrėsi, kad brolio. taip visada ir būdavo, kad mažajam atitekdavo broliuko drabužėliai. bet man tie rūbeliai dabar kaip Jo gyvasties saugotojai,įsigėręs kvapas,tai lyg ir Jis gyvas.va čia ir vėl dedu klaustuką.ką daryt? doh.gif
Atsakyti
Labutis, mamytės...

niūru kažkaip...tiek už lango, tiek viduje...

rencė, kaip nors irkis į priekį, pasistenk... 4u.gif

Atsakyti