Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Naomyte @ 2010 08 10, 10:23)
Taip, epiduras 250 Lt. Gimdziau cia 08.02 ir likau patenkinta apsoliuciai viskuo, gyd. ir akusere pasitaike nuostabios moterys, palaike mane kiek tik galejo, visas kitas personalas taip pat labai fainas, visada klausdavo ar ko nors netruksta ir pan. Gavau vienviete palata kurioje buvo ir raskladuske vyrui, bet jis tik viena nakti nakvojo... O moket uz ja nereikejo. Zodziu viskas labai super, nes ir pagimdziau nuo saremiu pradzios per 4 val.

Super. Sveikinu su naujuoju seimos nariu. Taip pat ir su tokiu lengvu gimdymu, kad visom taip greitai eitusi ax.gif . Na o gal zinai daktares pavarde? Idomu zinoti kuriomis daktaremis nebuvo nusivilta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 08 11, 09:39)
Super. Sveikinu su naujuoju seimos nariu. Taip pat ir su tokiu lengvu gimdymu, kad visom taip greitai eitusi  ax.gif . Na o gal zinai daktares pavarde? Idomu zinoti kuriomis daktaremis nebuvo nusivilta  smile.gif

Gyd. tai Tumelioniene o akuseres tai nepamenu nei vardo nei pavardes per ta jauduli. Dar kol nesikeite pamaina tai buvo gyd. Goberis. Taip pat labai nuostabus zmogus. Is viso ten yra labai super kolektyvas... As ten draugiu susiradau, akuseres vis ejo ir ejo klause kaip jauciames ir pan. Esu be galo ten visiems dekinga... Jei kada gtimdysiu tai vel ten pat 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites... biggrin.gif Noreciau paklausti, o dar uz ka nors, isskyrus epidura, reikia moketi siuose gimdymo namuose? Man gimdyti rugsejo pabaigoj, tai noreciau po truputi pradeti formuoti seimos biudzeta... nestuke.gif O reikia vaziuoti is anksto apsiziureti? Patarkit kas ka galite... blush2.gif 4u.gif Aciu uz atsakymus... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2010 08 12, 13:21)
sveikos, mergaites...  biggrin.gif Noreciau paklausti, o dar uz ka nors, isskyrus epidura, reikia moketi siuose gimdymo namuose? Man gimdyti rugsejo pabaigoj, tai noreciau po truputi pradeti formuoti seimos biudzeta...  nestuke.gif O reikia vaziuoti is anksto apsiziureti? Patarkit kas ka galite...  blush2.gif  4u.gif Aciu uz atsakymus...  4u.gif  wub.gif

Už palatą gali tekti mokėti jei norėsis geresnės (ar jei vyras liks).
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2010 08 12, 13:21)
sveikos, mergaites...  biggrin.gif Noreciau paklausti, o dar uz ka nors, isskyrus epidura, reikia moketi siuose gimdymo namuose? Man gimdyti rugsejo pabaigoj, tai noreciau po truputi pradeti formuoti seimos biudzeta...  nestuke.gif O reikia vaziuoti is anksto apsiziureti? Patarkit kas ka galite...  blush2.gif  4u.gif Aciu uz atsakymus...  4u.gif  wub.gif

* jei vyras nores likti nakvoti palatoje, gali tekti moketi 30 Lt
* taip pat jei neturesite svariu rubu vyrui gimdymo metu, galima nusipirkti vienkartinius, kaina ~ 11 lt
* jei epiduras pagal jusu pageidavima 250lt
* tarimasis su konkreciu gydytoju del dalyvavimo gimdyme ~550lt

* privaciu palatu kainu neprisimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2010 08 12, 16:40)
* privaciu palatu kainu neprisimenu  ax.gif

Mazesne palata su viena lova + sulankstoma vyrui, kur yra atskiras WC, dusas, saldytuvas, TV ir pan. - 50 Lt parai.
Didesne palata su dviem normaliom lovom, plius anksciau isvardinti privalumai - 100 Lt parai.
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif o vaziavote kas nors is anksto tik apsiziureti, o ne tartis su konkreciu gydytoju?
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2010 08 13, 10:33)
aciu uz atsakymus  4u.gif  o vaziavote kas nors is anksto tik apsiziureti, o ne tartis su konkreciu gydytoju?

Tai, kad ten nėra ką žiūrėti rolleyes.gif Per kursus šeštadieniais (arba kai būna apie kūdikio priežiūrą) parodo gimdyklas jei neužimtos ir palatas.
Atsakyti
As gal biski ne itema blush2.gif , bet ar reikia registruotis Mazylio moteru konsultacijoje, ar priims iskart atejus?
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 13, 17:26)
As gal biski ne itema blush2.gif , bet ar reikia registruotis  Mazylio moteru konsultacijoje, ar priims iskart atejus?

Manau reikia, nes kai vaikščiojau per nėštumą tai eilės labai didelės būdavo.
Atsakyti

Tai kad as nelankau nei kursu, nei as ten buvusi kada gyvenime... Mat as ne kauniete smile.gif Butu idomu apsiziureti kaip ten kas, koks kolektyvas ir t.t. ax.gif Siaip su vyru planuojame nuvaziuoti, pasakyti, kad noriu ten gimdyti ir paprasyti, kad aprodytu viska rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ir aš gimdžiau praeitą savaitę Mažyluje, tiksliau planinį CP darė. Viskuo likau patenkinta 4u.gif Tiek pačia operacija, tiek priežiūra mano ir leliuko. Na, tik maistas kartais ne į temą būdavo (pvz rūkyta dešrytė, ar kiaušinis, kurio man negalima valgyti dėl jautrios vaiko odelės ir pan.), bet vyras kiekvieną dieną atveždavo, tai badu nesimarinau.
Mokėjau tik už palatą 50 Lt. parai, tai tiek tų išlaidų (neskaitant padėkos gydytojai mirksiukas.gif ).
Atsakyti