Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Virgutiene, nemanau kad tau siaip atvaziavus ims rodyti palatas smile.gif Tam jie ir daro kursus nesciosioms, i tai ieina ir ekskursija po gimdymo namus smile.gif Gydytojai juk turi savo darba, kiekviena daba atvarys ir tures jie vedziot, nesamone..
Atsakyti

Nu gal... O tai kaip tada, kai man prasides gimdymas? Atvaziuoju i Mazyli ir is karto priima? smile.gif Neisivaizdoju kaip ka reikes daryti... blush2.gif Tokia nieko nezinanti ir zalia jauciuosi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2010 08 12, 13:21)
sveikos, mergaites...  biggrin.gif Noreciau paklausti, o dar uz ka nors, isskyrus epidura, reikia moketi siuose gimdymo namuose? Man gimdyti rugsejo pabaigoj, tai noreciau po truputi pradeti formuoti seimos biudzeta...  nestuke.gif O reikia vaziuoti is anksto apsiziureti? Patarkit kas ka galite...  blush2.gif  4u.gif Aciu uz atsakymus...  4u.gif  wub.gif

Na musu atvejis buvo kitoks, buvo planinis cezaris, tai uz operacija reikejo sumoketi jei gerai pamenu 570 lt. O toliau tik uz palata mokejome, po 40 lt uz nakti, buvom 3 paras, o palata kazkokia VIP'ine kaip sake sesutes biggrin.gif bet nieko prstmatnaus ten nemaciau - svaru kaip ir visur turbut, tv, saldytuvas, normali lova kaip ir mano vyrui, didelis dusas, toletas ir tt. Tik minusas buvo tame,kad tolete atsisesti labai zemai, o isikibti nera kur, o po CP nelabai viskas paprasta... O siaip viskas super wink.gif))
Atsakyti
Na taip, jusu atvejis kitoks... Man terminas tik po 5 savaiciu, taip pat noreciau atskiros palatos su dusu ir tualetu. Tai tik atvaziavus tartis (ta prasme, kai prasides viskas), kad duotu tai, ar kaip? Neisivaizduoju... ax.gif Greiciau cia ateitu ir praeitu... Ta nezinomybe varo i isterija... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2010 08 17, 15:33)
Na taip, jusu atvejis kitoks... Man terminas tik po 5 savaiciu, taip pat noreciau atskiros palatos su dusu ir tualetu. Tai tik atvaziavus tartis (ta prasme, kai prasides viskas), kad duotu tai, ar kaip? Neisivaizduoju...  ax.gif Greiciau cia ateitu ir praeitu... Ta nezinomybe varo i isterija...  blink.gif

Na mes pasakem kad noresim atskiros palatos iskart po gimdymo, nors ir turejome galimybe likti vieni paprastoj palatoj, kur viskas beveik taip pat, tik i toleta reikejo iseiti uz duru. Bet vyras uzsispyre cia ir pasiemem mokama smile.gif
Bet kiek sake gydytoja, paprastai nebuna probelmu su tom mokamom palatom, ir galima ju beveik visada gauti jei tik panoresit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiukx @ 2010 08 17, 13:26)
Na musu atvejis buvo kitoks, buvo planinis cezaris, tai uz operacija reikejo sumoketi jei gerai pamenu 570 lt. O toliau tik uz palata mokejome, po 40 lt uz nakti, buvom 3 paras, o palata kazkokia VIP'ine kaip sake sesutes biggrin.gif bet nieko prstmatnaus ten nemaciau - svaru kaip ir visur turbut, tv, saldytuvas, normali lova kaip ir mano vyrui, didelis dusas, toletas ir tt. Tik minusas buvo tame,kad tolete atsisesti labai zemai, o isikibti nera kur, o po CP nelabai viskas paprasta... O siaip viskas super wink.gif))

O kodel uz planini CP reikejo moket? blush2.gif nes pati norejot, ar del sveikatos kokiu rodikliu? blush2.gif
QUOTE(Rasiukx @ 2010 08 17, 13:37)
Na mes pasakem kad noresim atskiros palatos iskart po gimdymo, nors ir turejome galimybe likti vieni paprastoj palatoj, kur viskas beveik taip pat, tik i toleta reikejo iseiti uz duru. Bet vyras uzsispyre cia ir pasiemem mokama smile.gif
Bet kiek sake gydytoja, paprastai nebuna probelmu su tom mokamom palatom, ir galima ju beveik visada gauti jei tik panoresit smile.gif

Nu nebutinai taip, mes ir norejom mokamos,ale buvo pilnatis gimdyviu bumas, prie operacines eile, gimdyklose eiles, ir nebuvo laisvu mokamu, bet gavom vienviete atskira thumbup.gif vyrui raskladuske, ir gerai, tulikas uz duru thumbup.gif
Jei paprasta diena, ner leliuku bumo, tai be problemu palata galima ta mokama gaut rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestuke: 17 rugpjūčio 2010 - 14:45

Aciu uz pasidalinima patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Mokamų nedaug yra, tai laimės dalykas, vienvietė mokama 50 lt para, dvivietė 100 lt, aš laukiau, kol atlaisvins mokamą palatą. Už epidūrą tai teks mokėt, nes kiek gimdė pažįstamų ir pačiai Cp darė, bet nemokamai nedavė. Palatų nerezervuoja iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2010 08 17, 15:07)
Virgutiene, nemanau kad tau siaip atvaziavus ims rodyti palatas smile.gif Tam jie ir daro kursus nesciosioms, i tai ieina ir ekskursija po gimdymo namus smile.gif Gydytojai juk turi savo darba, kiekviena daba atvarys ir tures jie vedziot, nesamone..

jei neklystu,kazkur buvau skaicius,kad pirmoji menesio savaite yra kaip atviru duru diena!
bet kada galima pasiskambint ir smulkaiu viska susizinot! sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
o, cia tai gera zinia smile.gif dekui mirksiukas.gif bandysim nulekti ir pasiziureti rugsejo pradzioje
Atsakyti
[quote=ernestuke,2010 08 17, 15:43]
O kodel uz planini CP reikejo moket? blush2.gif nes pati norejot, ar del sveikatos kokiu rodikliu? blush2.gif

Na tiesiog yra toks ikainis, ir viskas. O planinis CP buvo, nes mano mazyle nenorejo apsiversti ir sedejo pilvely smile.gif
O del to,kad darytu CP nes pati nori, tai kazin ar imanoma. Nes pvz man buvo 6 gydytoju konciliumas, kur vos neatkalbinejo nuo CP, bet as buvau kategoriska (o ir mano gydytoja buvo perspejus del to), kad nerizikuosiu ir negimdysiu pati sedincios grazuoles smile.gif
Atsakyti
[quote=Rasiukx,2010 08 19, 11:37]
[quote=ernestuke,2010 08 17, 15:43]

Na tiesiog yra toks ikainis, ir viskas. O planinis CP buvo, nes mano mazyle nenorejo apsiversti ir sedejo pilvely smile.gif
O del to,kad darytu CP nes pati nori, tai kazin ar imanoma. Nes pvz man buvo 6 gydytoju konciliumas, kur vos neatkalbinejo nuo CP, bet as buvau kategoriska (o ir mano gydytoja buvo perspejus del to), kad nerizikuosiu ir negimdysiu pati sedincios grazuoles smile.gif
[/quote]
Nu gal ne siose GN bet kituose tikrai daro planini CP del to kad nori rolleyes.gif
Bet man del sveikatos jei butu antras vaikelis, reiketu vel CP mirksiukas.gif Pirmas buvo CP neplaninis, neisejo naturaliai, tai nieko nereikejo moketi.. O va kaip idomiai jei del sveikatos/mazylio padeties suplanuotas CP vistiek yra ikainis unsure.gif tai cia oficialiai i kasa, taip?
Atsakyti