QUOTE(ashley @ 2010 08 12, 19:49)
2. metaline mentele, kuri buvo labiau ikaitusi negu vaskas

Patikekit labai jausmas ne koks.
Atrodo tiek.
man vaskas irgi pasirode per karstas, bet gi galiu pakentet, tik ta metaline mentele tai man kojas skaudokai tepe.... hm..
QUOTE(Marzde @ 2010 08 12, 23:19)
Bikini depiliacija praždioj užimdavo beveik apie valandą, o po pastovaus depiliavimosi, plaukeliai susilpnėdavo,tai ir greičiau sutvarkydavo apie 20min.
O kodėl nepasakėte, kad tvarkingiau sutvarkytų?
Jei norite galiu rekomenduoti kelias geras, patikrintas kosmetologes
bet kiek esu darius, tai padaro viena gala, tada ima kita tvarkyt, o cia uztepe vaska ant dupces is abieju pusiu, tada kol tas stingo ir veso eme kojas tept... toks vazdas kad kazkur skuba ir tu ziauriai cia ne laiku atejai....
o del tvarkingumo - tai bikini kiek maciau, tiek sakiau, tepe-plese, tepe-plese, pincetu bande, bet beda ta, tad plauko svoguniukai stiprus, o pats plaukas jau silpnas, tai manau gal tiesiog reik kitos taktikos tokiems plaukams, gavosi toks rezultatas, kad plauku kaip ir ner, bet jei pabrauksi ranka pries plauka jauciasi toks eziukas. o koju tai jau neziurejau, norejau greiciau lekt is ten

siaip tai skausmui pakanti, as bikini ir su epiliatorium galiu nusiraut, nu bet kad kojas tiek laiko perstetu dar nebuvo..... net kai pati su kraujosruvom buvau nusiplesus...... o kojas va glostau - irgi eziukas.....
o braziliska siaip as megstu, bet tik labai nervuoja tas atauginejimo jausmas kai ima durti ir niezteti