Įkraunama...
Įkraunama...

BIKINI srities DEPILIACIJA VAŠKU

QUOTE(Indra A. @ 2010 08 16, 07:17)
Aš kitur nebuvusi, tai mano pirmoji depiliuotoja. Gal tada  galėtumėt ką nors gerioau pasiūlyt?

Man forumietė Niren labai patiko, bet aš irgi tik pas ją vienintelę buvus, tai nelabai galiu palygint blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
oi panos nu baisu ir norisi o pasiskaitai visai noro nebera blink.gif as skausma visai nepernesu nusipirkau depiliatoriu nu sakes skausmas nerealus vis knieti isbandyt vasku bet vis bijau galvoju neistversiu to skausmo o tuo labaiu oda pas mane ziuriai jautri net skutant pas mane buna kad parausta atsiranda spuogeliai
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 08 16, 11:49)
Man forumietė Niren labai patiko, bet aš irgi tik pas ją vienintelę buvus, tai nelabai galiu palygint blush2.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif aš irgi pas kitą nebuvus, bet ji kruopščiai nudepiliuoja, tai kitos ir neieškau, tiesa, vienkartinių kelnaičių nėra, bet man jos ir nereikalingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 08 16, 11:49)
Man forumietė Niren labai patiko, bet aš irgi tik pas ją vienintelę buvus, tai nelabai galiu palygint blush2.gif  4u.gif

Jei radote, kas jums tinka ir neeksperimentuokite,bukite su ta, kuri gerai daro, nes galite uztaikyti ant ne kaip darancios..
Atsakyti
Mergaitės SOS, kas buvo pas Niren papasakokit kaip iki jos nusigaut doh.gif nebesusigaudau aš tame map..kai tos pusės nelabai žinau.. už valandos turiu važiuot o nežinau kur(tik adresą turiu) doh.gif
(jai neprisiskambinu, matyt darbuojasi rolleyes.gif )
Atsakyti
merginos rekomenduokit nebrangininke Kaune (šilainiuose pageidautina) mano pirmai depiliacijai biggrin.gif šiaip kaip ir susiradau forumete viena tikriausiai eisiu pas ją ...bet vis tiek norėčiau patarimų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 16 rugpjūčio 2010 - 21:58
QUOTE(Lera @ 2010 08 16, 21:47)
merginos rekomenduokit nebrangininke Kaune (šilainiuose pageidautina) mano pirmai depiliacijai biggrin.gif šiaip kaip ir susiradau forumete viena tikriausiai eisiu pas ją ...bet vis tiek norėčiau patarimų...

su vašku ar cukrum? tu nueik, išbandyk ir pasidalink mirksiukas.gif

šilainiuose eidavau pas tokią Lolitą, ji baltų pr. dirbdavo. bet bikini nedariau. kolegė darydavosi, buvo patenkinta.
Atsakyti
Niren thumbup.gif galite drąsiai pas ją eiti ir nekeisti kosmetologės, nebent vieta nelabai patogi, kaip kad man, todėl jau senokai aps ją nebuvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 16, 17:58)
Jei radote, kas jums tinka ir neeksperimentuokite,bukite su ta, kuri gerai daro, nes galite uztaikyti ant ne kaip darancios..

QUOTE(Marzde @ 2010 08 17, 07:48)
Niren  thumbup.gif  galite drąsiai pas ją eiti ir nekeisti kosmetologės, nebent vieta nelabai patogi, kaip kad man, todėl jau senokai aps ją nebuvau smile.gif

tai visiškai nenoriu keisti, bet kad vieta nepatogi pasidarė doh.gif Anksčiau su mašina važiuodavau, o dabar be mašinos likau, tai net neįsivaizduoju kokiu būdu be mašinos ten nusigaut doh.gif Reiks galvot kažką...nes pačiai pešiotis man nelabai sekas, dalis plaukų vistiek lieka blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2010 08 16, 12:09)
oi panos nu baisu ir norisi o pasiskaitai visai noro nebera  blink.gif as skausma visai nepernesu nusipirkau depiliatoriu nu sakes skausmas nerealus vis knieti isbandyt vasku bet vis bijau galvoju neistversiu to skausmo o tuo labaiu oda pas mane ziuriai jautri net skutant pas mane buna kad parausta atsiranda spuogeliai

blink.gif blink.gif bikini su depiliatorium doh.gif man mirtis būtų. doh.gif vašku žymiai mažiau skauda, nei depiliatorium. Aišku skauda, bet ne tiek..(čia bent man) bigsmile.gif drąsiai eikit vašku depiluotis, nei save depiliatorium kankinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 16, 23:47)

Yra tokia Vilma, ji gyvena 9 forte, tuose naujuose buteliuose.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 08 17, 16:43)
Yra tokia Vilma, ji gyvena 9 forte, tuose naujuose buteliuose.. thumbup.gif

Kokios kainos? smile.gif Gal kontaktus galetumet duoti?
Atsakyti