Įkraunama...
Įkraunama...

BIKINI srities DEPILIACIJA VAŠKU

QUOTE(nebezinau:) @ 2010 08 17, 11:09)
blink.gif  blink.gif bikini su depiliatorium doh.gif man mirtis būtų. doh.gif  vašku žymiai mažiau skauda, nei depiliatorium. Aišku skauda, bet ne tiek..(čia bent man) bigsmile.gif  drąsiai eikit vašku depiluotis, nei save depiliatorium kankinti doh.gif

Aš visiškai pritariu šiai nuomonei. Nes pačiai gerai, greitai ir kokybiškai pasidaryt epiliaciją ar depiliaciją, neįmanoma. O ir skausmas darant pačiai daug didesnis
Atsakyti
tikra tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 08 18, 10:32)
Aš visiškai pritariu šiai nuomonei. Nes pačiai gerai, greitai ir kokybiškai pasidaryt epiliaciją ar depiliaciją, neįmanoma. O ir skausmas darant pačiai daug didesnis

Jei nuolat tai atlieki, tai visai neskauda ( oda pripranta - lygiai toks pats jausmas kai epiliuoji pažastis - t.y. jokio biggrin.gif ) mirksiukas.gif ir pačiai įmanoma pasidaryti bikini epiliaciją kuo puikiausiai mirksiukas.gif Aišku, patogiau kai kas kitas tai atlieka ir nereikia pačiai vargintis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 08 19, 09:33)
Jei nuolat tai atlieki, tai visai neskauda ( oda pripranta - lygiai toks pats jausmas kai epiliuoji pažastis - t.y. jokio  biggrin.gifmirksiukas.gif  ir pačiai įmanoma pasidaryti bikini epiliaciją kuo puikiausiai  mirksiukas.gif Aišku, patogiau kai kas kitas tai atlieka ir nereikia pačiai vargintis.  biggrin.gif

Netikiu, kad pats sau gali švariai nusidepiliuoti, visų plaukų neįžiūrėsi. Sedėt susirietusiai, traukyt plaukus, kažkokia nesąmonė. Vašku nusidegint juk galima. O kai plešiasi pats, tai tik nulaužt plauką gali, o ne išraut. Vis tiek pats sau greičiau ir geriau plauko neištrauksi, negu depiliuotoja. O tada ir skausmas didesnis. Žinoma, ir pačiai vargintis nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 19 rugpjūčio 2010 - 10:12
QUOTE(Indra A. @ 2010 08 19, 12:06)
Netikiu, kad pats sau gali švariai nusidepiliuoti, visų plaukų neįžiūrėsi. Sedėt susirietusiai, traukyt plaukus, kažkokia nesąmonė. Vašku nusidegint juk galima. O kai plešiasi pats, tai tik nulaužt plauką gali, o ne išraut. Vis tiek pats sau greičiau ir geriau plauko neištrauksi, negu depiliuotoja. O tada ir skausmas didesnis. Žinoma, ir pačiai vargintis nereikia biggrin.gif

Aš tai manau, kad viskas yra įmanoma- skaudžiau , geriau blogiau, bet vistiek įmanoma. Priklauso nuo kantrybės ir noro.
Aš šiuo metu bandau įgyti praktikos depilaicijai cukrumi, gal ką domina. Jei taip parašykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(angel007 @ 2010 08 19, 20:47)
Aš tai manau, kad viskas yra įmanoma- skaudžiau , geriau blogiau, bet vistiek įmanoma. Priklauso nuo kantrybės ir noro.
Aš šiuo metu bandau įgyti praktikos depilaicijai cukrumi, gal ką domina. Jei taip parašykit i AZ

Sveika, o kokios cukraus depiliacijos kainos pas tave praktikos metu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.p @ 2010 08 19, 23:04)
Sveika, o kokios cukraus depiliacijos kainos pas tave praktikos metu ? ax.gif

Na čia praktika su cukrum šiaip, nes depiliuoju daugiausia vašku, tik dabar noriu įgusti kol naujiena. Šiandiena 10lt, bet jau jaučiau , kad ta kaina greit pasikeis. Smulkiau atsakiua į AZ
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 08 17, 15:43)
Yra tokia Vilma, ji gyvena 9 forte, tuose naujuose buteliuose.. thumbup.gif

Aš labai ja džiaugiuosi, šiandien kaip tik lankiausi wink.gif Greitai, konkrečisi, kaina normali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 19, 22:08)
Aš labai ja džiaugiuosi, šiandien kaip tik lankiausi wink.gif Greitai, konkrečisi, kaina normali  mirksiukas.gif

o man pas vilma nepatinka,nes ji bikini depiliuoja su juostelem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 19, 22:08)
Aš labai ja džiaugiuosi, šiandien kaip tik lankiausi wink.gif Greitai, konkrečisi, kaina normali  mirksiukas.gif

Eisiu pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 08 20, 10:46)
o man pas vilma nepatinka,nes ji bikini depiliuoja su juostelem schmoll.gif

Kaip imanoma visa bikini nupesti juostelemis???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 20, 21:00)
Kaip imanoma visa bikini nupesti juostelemis????  g.gif

g.gif ir man visad idomu ..gal pasidalins merginos smile.gif
Atsakyti