Pasidaiginau ekologiškų žirnių.. Skanu..
QUOTE(truth @ 2010 03 01, 01:49)
as isvis tokiu kruopu negirdejau
kur pirkot?
Pirkau "Biotekoje"
Plačiau galite pasiskaityti Wikipedijoje.
Kas man labai patiko, kad šios kruopos tiek vandens prisigeria, jog padidėja daugiau nei dvigubai
Truth, dėl kitų sveikų kruopų, pasidomėkite lęšiais
QUOTE(Katherina @ 2010 03 01, 15:23)
Merginos, papasakokite apie kuskusą
ne pirmą kartą girdžiu, bet tiksliai nežinau, kas yra, kur perkamas

cia kruopos is kvieciu
Gal žinote receptukų iš daigintų grūdų?
QUOTE(Keretoja @ 2010 02 28, 12:46)
Nusipirkau ash Thomas Phillips Agar Agar ir konservuotu persiku, bandysiu pasigaminti gal siandien netingesiu 
O kuriame skyrelyje pirkote? Ieskojau prie zelatinos, vanilinio cukraus ir pan. bet neradau
prie zelatinos ir buvo, uzrasyta "Agartine" Pflazliches Geliermittel, apacioje pakelio "Agar Agar" parasyta. Lietuvishkai vertimas kitoj pusej parasyta Augaline želatina. Agartine ish dumbliu gauta zelatina. 4.16 Lt
QUOTE(Keretoja @ 2010 03 01, 20:45)
prie zelatinos ir buvo, uzrasyta "Agartine" Pflazliches Geliermittel, apacioje pakelio "Agar Agar" parasyta. Lietuvishkai vertimas kitoj pusej parasyta Augaline želatina. Agartine ish dumbliu gauta zelatina. 4.16 Lt
Aa, sita tai maciau ir varciau, bet galvojau, kad agaro milteliai ne tas pats kas augaline zelatina
Merginos, kur jus perkate biciu duonele? anksciau pirkdavau prie europos turgelyje uz 7 lt, bet ten jau nebepardavineja, o Ukmerges turgelyje 10 lt kainuoja
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 02, 12:29)
Merginos, kur jus perkate biciu duonele? anksciau pirkdavau prie europos turgelyje uz 7 lt, bet ten jau nebepardavineja, o Ukmerges turgelyje 10 lt kainuoja 
Halės turguje, 8Lt kainuoja QUOTE(ernesin @ 2010 03 02, 13:43)
Uoj, kaip man ten toli vaziuoti
ieskojau info apie zole savoms problemoms,bet prisiminiau, kad kazkuri mergaite klause del naturaliu priemoniu sanariams, va,apie debesyla paskaitykit. Tik keista, cia taso,kad padeda svori numesti, o kitur skaiciau, kad apetita skatina
geras budas:valgyti kiek telpair svori mesti
gal kuri turinti astma,megino debesyla? gal turite atsiliepimu? o galkitu priemoniu patartumete?
http://mano.zebra.lt...stazole/104440/
http://mano.zebra.lt...stazole/104440/
Nzn vyro sheimoje iprastai debesylai yra naudojami nuo kosulio, bet jau skonis
zhiauriai kartus..