Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

Nu zinokites parasiau laiska i Nacionaline Akvakulturos ir zuvu produktu gamintoju asociacija - kur galima isigyri ekologiskos zuvies Kaune? rolleyes.gif Nu taip noriu zuvies normalios- ten pilna tu augintoju, bet nei vieno nemaciau kontakto Kaune unsure.gif , lauksiu ka atsakys smile.gif Lynai, lydekos- nu kaip noreciau orkaiteje koki issikepti rolleyes.gif su darzovemis, svogunais prigrustu pilvu.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 kovo 2010 - 12:10
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 03 01, 11:17)
Pirkau "Biotekoje" 4u.gif
Plačiau galite pasiskaityti Wikipedijoje.

Truth, dėl kitų sveikų kruopų, pasidomėkite lęšiais mirksiukas.gif Jie tokie salstelėję, tai daugumai patinka. O jei dar eko, tai ir susidaiginti galit, man daiginti lęšiai laabai skanūs essen.gif

uzrasiau i sarasa tas balanas. Labai rupi visokios naujoves blush2.gif

ir lesius prisiminiau - ju gi visokiausiu spalvu ir dydziu buna ax.gif sudaiginti galima turbut tik neskaldytus lesius, ir zirnius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truth: 04 kovo 2010 - 03:14
Satura pasakyk, kiek pili vandens ant dribsniu, ar tik tiek kad vos apsemtu ar daugiau? Bei kiek laiko poto nevalgai?
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 03 04, 04:11)
ir lesius prisiminiau - ju gi visokiausiu spalvu ir dydziu buna ax.gif sudaiginti galima turbut tik neskaldytus lesius, ir zirnius?

Tikrai kad visokių būna smile.gif Prieš porą dienų viriau jautienos sriubą su rudaisiais lęšiais, fantastiškas skonis gavosi blush2.gif smile.gif O susidaiginimui tinka ir kai kurios skaldytos kruopos, svarbu tik, kad nebūtų apdorots kažkaip ar gruzdintos 4u.gif Tiesiog pamėginkite ir pažiūrėkite mirksiukas.gif

Pradėjau daiginti nasturtes ir grąžgarstes (rukolas) essen.gif Nasturtės baisiausiai smirdi cool.gif Bandysiu didesnes paauginti, pažiūrėsiu kaip seksis su salotom valgyti...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 12:09)
Nu zinokites parasiau laiska i Nacionaline  Akvakulturos ir zuvu produktu gamintoju asociacija - kur  galima isigyri ekologiskos zuvies Kaune? rolleyes.gif Nu taip noriu zuvies normalios- ten pilna tu augintoju, bet nei vieno nemaciau kontakto Kaune unsure.gif , lauksiu ka atsakys smile.gif Lynai, lydekos- nu kaip noreciau orkaiteje koki issikepti rolleyes.gif su darzovemis, svogunais prigrustu pilvu.... biggrin.gif

Aš irgi noriu tai sužinoti ax.gif išduosi paslaptį? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 03 04, 21:08)
Aš irgi noriu tai sužinoti  ax.gif išduosi paslaptį?  mirksiukas.gif

Butinai isduosiu , ale kad niekas nieko neatrase lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į šią temą smile.gif
Pastaruoju metu maitinuosi pagal Ajurvedos rekomendacijas ir praktiškai nevalgau mėsos. thumbup.gif:
Atradimai mano - Ghee (ant jo praktiškai viską kepu).
Ir vakarienei maloniai valgau kepintas įvairias daržoves (Brokolius, saliero stiebus, kalafijorus ir t.t.) paskaninu kokia garam masala ar rudosiomis garstyčiomis. Taip pat kartais įdedu panyro arba žuvies. Aišku, gerai kai pavyksta ir ekologiškas daržoves nusipirkti, bet nevisad išeina...

Papildyta:
QUOTE(geguze5 @ 2010 02 26, 12:02)
O ka darote is kuskuso, as tai nusipirkau, viena karta issiviriau u sviestu bet kazkaip nesuzavejo...

Dažniausia pakepinu įvairias daržoves keptuvėje (didesnėje su dangčiu), kai daržovės jau +/- iškepusios, tada beriu prieskonius, beriu kuskusą ir užpilu verdančio vandens. Tada uždengiu ir palaikau dar kokį 10 min. praktiškai nebevirinu, nes kruopos pačios išbringsta.
Atsakyti
smartass.gif pagaliau iveikiau abi temeles, idomu cia pas jumis showoff.gif
mes dar tik po truputuka bandome atsisakyti viso to, ko tikrai galima atsisakyt, pakeist kazkuo, gal gi pavyks bigsmile.gif
Summer, vis dar laukiu patarimu, kaip ten tuos pomidorus islaikyti iki siu dienu bigsmile.gif 4u.gif
beje, dar viena mergaite minejo, kad Urmo bazese zino kazkoki patikima ukininka, butu smagu suzinoti ax.gif 4u.gif labai norisi tokiu vieteliu Kaune atrasti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 09, 19:45)
Summer, vis dar laukiu patarimu, kaip ten tuos pomidorus islaikyti iki siu dienu bigsmile.gif 

Tai kad bryyla čia tuo pasidalinti žadėjo mirksiukas.gif

O aš savo ruožtu neatsidžiaugiu daigintom grąžgarstėm, be galo skanios, persisodinti reikės į vazonėlį ant palangės blush2.gif Ir daigeliai tokie gražūs, kaip dobiliukai biggrin.gif

Nuotrauka internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 09 kovo 2010 - 22:58
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 03 09, 22:57)
Tai kad bryyla čia tuo pasidalinti žadėjo mirksiukas.gif

O aš savo ruožtu neatsidžiaugiu daigintom grąžgarstėm, be galo skanios, persisodinti reikės į vazonėlį ant palangės blush2.gif Ir daigeliai tokie gražūs, kaip dobiliukai biggrin.gif

ups, gali buti blush2.gif tiek perskaicius tikrai tiksliai sunku atgamint biggrin.gif
laaaabia graziai atrodo wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 03 09, 23:57)

Nuotrauka internete.

Grazu bigsmile.gif ,esu maciusi ir PC ju sudaigintu- o kaip valgot? I salotas dedat ar kazkaip kitaip?
Atsakyti
ko temelė taip lėtai juda? g.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 03 01, 10:17)
Kas man labai patiko, kad šios kruopos tiek vandens prisigeria, jog padidėja daugiau nei dvigubai smile.gif Taigi salotoms (geram dubeniui) prireikė kokių 70 g kruopų. Jos virdamos sudygsta biggrin.gif Išleidžia tokias baltas uodegytes, labai įdomiai atrodo. Viriau be druskos, tai skonis laabai švelnus, nežymiai priminė grikius smile.gif

bręstu aš Biotekai smile.gif O jos nesproginėja tarp dantų tos kruopos? wink.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 02, 12:29)
Merginos, kur jus perkate biciu duonele?

turguje, bet kai ne sezonas jau gali būti sunku atrasti smile.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 03 04, 11:39)
Satura pasakyk, kiek pili vandens ant dribsniu, ar tik tiek kad vos apsemtu ar daugiau? Bei kiek laiko poto nevalgai?

per pirštą-du vandens virš dribsnių. O nevalgau tiek laiko, kiek nenoriu ar negaliu dėl darbo biggrin.gif

QUOTE(jadzka @ 2010 03 09, 13:19)
Atradimai mano - Ghee (ant jo praktiškai viską kepu).
Ir vakarienei maloniai valgau kepintas įvairias daržoves (Brokolius, saliero stiebus, kalafijorus ir t.t.) paskaninu kokia garam masala ar rudosiomis garstyčiomis. Taip pat kartais įdedu panyro arba žuvies. Aišku, gerai kai pavyksta ir ekologiškas daržoves nusipirkti, bet nevisad išeina...

o, lydytas sviestas tikrai kad gėris. Su juo viskas skanu biggrin.gif

kokias daržoves? Žalias ar šaldytas iš pakelių?

pas mus nauja tendencija: ne tik špinatus pradėjau visur kombinuoti, bet ir šaldytas daržoves. Į troškinius, kaip garnyrą. Sakau, gal nedarau čia didelės nuodėmės sveikatai ax.gif
Atsakyti