Nu zinokites parasiau laiska i Nacionaline Akvakulturos ir zuvu produktu gamintoju asociacija - kur galima isigyri ekologiskos zuvies Kaune?
Nu taip noriu zuvies normalios- ten pilna tu augintoju, bet nei vieno nemaciau kontakto Kaune
, lauksiu ka atsakys
Lynai, lydekos- nu kaip noreciau orkaiteje koki issikepti
su darzovemis, svogunais prigrustu pilvu....
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 03 01, 11:17)
Pirkau "Biotekoje"
Plačiau galite pasiskaityti Wikipedijoje.
Truth, dėl kitų sveikų kruopų, pasidomėkite lęšiais
Jie tokie salstelėję, tai daugumai patinka. O jei dar eko, tai ir susidaiginti galit, man daiginti lęšiai laabai skanūs
Plačiau galite pasiskaityti Wikipedijoje.
Truth, dėl kitų sveikų kruopų, pasidomėkite lęšiais
uzrasiau i sarasa tas balanas. Labai rupi visokios naujoves
ir lesius prisiminiau - ju gi visokiausiu spalvu ir dydziu buna
Satura pasakyk, kiek pili vandens ant dribsniu, ar tik tiek kad vos apsemtu ar daugiau? Bei kiek laiko poto nevalgai?
QUOTE(truth @ 2010 03 04, 04:11)
ir lesius prisiminiau - ju gi visokiausiu spalvu ir dydziu buna
sudaiginti galima turbut tik neskaldytus lesius, ir zirnius?
Tikrai kad visokių būna
Pradėjau daiginti nasturtes ir grąžgarstes (rukolas)
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 03, 12:09)
Nu zinokites parasiau laiska i Nacionaline Akvakulturos ir zuvu produktu gamintoju asociacija - kur galima isigyri ekologiskos zuvies Kaune?
Nu taip noriu zuvies normalios- ten pilna tu augintoju, bet nei vieno nemaciau kontakto Kaune
, lauksiu ka atsakys
Lynai, lydekos- nu kaip noreciau orkaiteje koki issikepti
su darzovemis, svogunais prigrustu pilvu.... 
Aš irgi noriu tai sužinoti
QUOTE(ragana @ 2010 03 04, 21:08)
Butinai isduosiu , ale kad niekas nieko neatrase
Jungiuosi ir aš į šią temą 
Pastaruoju metu maitinuosi pagal Ajurvedos rekomendacijas ir praktiškai nevalgau mėsos.
:
Atradimai mano - Ghee (ant jo praktiškai viską kepu).
Ir vakarienei maloniai valgau kepintas įvairias daržoves (Brokolius, saliero stiebus, kalafijorus ir t.t.) paskaninu kokia garam masala ar rudosiomis garstyčiomis. Taip pat kartais įdedu panyro arba žuvies. Aišku, gerai kai pavyksta ir ekologiškas daržoves nusipirkti, bet nevisad išeina...
Papildyta:
Dažniausia pakepinu įvairias daržoves keptuvėje (didesnėje su dangčiu), kai daržovės jau +/- iškepusios, tada beriu prieskonius, beriu kuskusą ir užpilu verdančio vandens. Tada uždengiu ir palaikau dar kokį 10 min. praktiškai nebevirinu, nes kruopos pačios išbringsta.
Pastaruoju metu maitinuosi pagal Ajurvedos rekomendacijas ir praktiškai nevalgau mėsos.
Ir vakarienei maloniai valgau kepintas įvairias daržoves (Brokolius, saliero stiebus, kalafijorus ir t.t.) paskaninu kokia garam masala ar rudosiomis garstyčiomis. Taip pat kartais įdedu panyro arba žuvies. Aišku, gerai kai pavyksta ir ekologiškas daržoves nusipirkti, bet nevisad išeina...
Papildyta:
QUOTE(geguze5 @ 2010 02 26, 12:02)
O ka darote is kuskuso, as tai nusipirkau, viena karta issiviriau u sviestu bet kazkaip nesuzavejo...
Dažniausia pakepinu įvairias daržoves keptuvėje (didesnėje su dangčiu), kai daržovės jau +/- iškepusios, tada beriu prieskonius, beriu kuskusą ir užpilu verdančio vandens. Tada uždengiu ir palaikau dar kokį 10 min. praktiškai nebevirinu, nes kruopos pačios išbringsta.
mes dar tik po truputuka bandome atsisakyti viso to, ko tikrai galima atsisakyt, pakeist kazkuo, gal gi pavyks
Summer, vis dar laukiu patarimu, kaip ten tuos pomidorus islaikyti iki siu dienu
beje, dar viena mergaite minejo, kad Urmo bazese zino kazkoki patikima ukininka, butu smagu suzinoti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 09, 19:45)
Summer, vis dar laukiu patarimu, kaip ten tuos pomidorus islaikyti iki siu dienu
Tai kad bryyla čia tuo pasidalinti žadėjo
O aš savo ruožtu neatsidžiaugiu daigintom grąžgarstėm, be galo skanios, persisodinti reikės į vazonėlį ant palangės
Nuotrauka internete.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 03 09, 22:57)
Tai kad bryyla čia tuo pasidalinti žadėjo
O aš savo ruožtu neatsidžiaugiu daigintom grąžgarstėm, be galo skanios, persisodinti reikės į vazonėlį ant palangės
Ir daigeliai tokie gražūs, kaip dobiliukai 
ups, gali buti
laaaabia graziai atrodo
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 03 09, 23:57)
Ir daigeliai tokie gražūs, kaip dobiliukai 
Nuotrauka internete.
Nuotrauka internete.
Grazu
ko temelė taip lėtai juda?
bręstu aš Biotekai
O jos nesproginėja tarp dantų tos kruopos? 
turguje, bet kai ne sezonas jau gali būti sunku atrasti
per pirštą-du vandens virš dribsnių. O nevalgau tiek laiko, kiek nenoriu ar negaliu dėl darbo
o, lydytas sviestas tikrai kad gėris. Su juo viskas skanu
kokias daržoves? Žalias ar šaldytas iš pakelių?
pas mus nauja tendencija: ne tik špinatus pradėjau visur kombinuoti, bet ir šaldytas daržoves. Į troškinius, kaip garnyrą. Sakau, gal nedarau čia didelės nuodėmės sveikatai
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 03 01, 10:17)
Kas man labai patiko, kad šios kruopos tiek vandens prisigeria, jog padidėja daugiau nei dvigubai
Taigi salotoms (geram dubeniui) prireikė kokių 70 g kruopų. Jos virdamos sudygsta
Išleidžia tokias baltas uodegytes, labai įdomiai atrodo. Viriau be druskos, tai skonis laabai švelnus, nežymiai priminė grikius 
bręstu aš Biotekai
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 02, 12:29)
Merginos, kur jus perkate biciu duonele?
turguje, bet kai ne sezonas jau gali būti sunku atrasti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 04, 11:39)
Satura pasakyk, kiek pili vandens ant dribsniu, ar tik tiek kad vos apsemtu ar daugiau? Bei kiek laiko poto nevalgai?
per pirštą-du vandens virš dribsnių. O nevalgau tiek laiko, kiek nenoriu ar negaliu dėl darbo
QUOTE(jadzka @ 2010 03 09, 13:19)
o, lydytas sviestas tikrai kad gėris. Su juo viskas skanu
kokias daržoves? Žalias ar šaldytas iš pakelių?
pas mus nauja tendencija: ne tik špinatus pradėjau visur kombinuoti, bet ir šaldytas daržoves. Į troškinius, kaip garnyrą. Sakau, gal nedarau čia didelės nuodėmės sveikatai