Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Kunigunda78, kaip jums guminukai pavyko? ir as pasidariau, tik su ananasais, raso kad greit stingsta, na man jau 40 min, bet nei kiek nesustandejo.. g.gif
Atsakyti
nesigavo man guminukai doh.gif atrodo dariau pagal visas proporcijas...nezinau ka ne taip padariau g.gif jie tiesiog nesustingo, manau gal agaro mazai dejau, bet kad pagal recepta viska dariau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 27, 14:44)
Kunigunda78, kaip jums guminukai pavyko? ir as pasidariau, tik su ananasais, raso kad greit stingsta, na man jau 40 min, bet nei kiek nesustandejo.. g.gif

Nei su ananasais, nei su kivi nesigaus nei guminukai, nei įprasta želė, ką benaudotumėt ar agarą, ar želatiną ax.gif Su ananasais ir kivi - nestingsta.
Ypač jei tai buvo švieži ananasai. Didelėm želatinos/agaro dozėm dar įmanoma konservuotus sustingdyti..

Ne taip padarėt tai, kad pasirinkot neteisingai vaisius guminukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 27, 19:50)
Nei su ananasais, nei su kivi nesigaus  nei guminukai, nei įprasta želė, ką benaudotumėt ar agarą, ar želatiną ax.gif Su ananasais ir kivi - nestingsta.
Ypač jei tai buvo švieži ananasai. Didelėm želatinos/agaro dozėm dar įmanoma konservuotus sustingdyti..

Ne taip padarėt tai, kad pasirinkot neteisingai vaisius guminukams ax.gif

aciu Rasma kad apsvietet 4u.gif
na nieko, mokausi bigsmile.gif
o jus pati gaminot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 27, 19:53)
aciu Rasma kad apsvietet  4u.gif
na nieko, mokausi  bigsmile.gif
o jus pati gaminot?  4u.gif

Su trešnėm smile.gif
Aš ir vaikai mėgstam, tai dažniausiai gaminu su trešnėm..dabar ne, nes mažajam guminukų dėl užspringimo rizikos neduočiau..Dabar gaminu bananinius ar morkų saldainius, jie tokios rizikos nesukelia, nes purūs ir greičiau 'tirpsta' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 02 25, 13:05)
Ooo koks nerealus receptas  thumbup.gif  ash pati labai labai megstu guminukus, tik vat kur to Agaro pirkt? gal zino kas? parduotuveje kiek ieskojau tik ta zelatina ish kiaules riebalu ar ko ten  lotuliukas.gif

Būna pirkti ir ekologiško agaro, jei ką domina. Tik, aišku, ir kaina kita sad.gif Pvz. 60 g - 24 Lt, Rapunzel gamintojo, "Biotekoje"

Jau taip skaniai apie tuos guminukus prirašėt, būtiniausiai ir aš gaminsiu, kai tik laiko daugiau atsiras bigsmile.gif

O aš pasidžiaugsiu, kokių nerealių salotų prisigaminau visą dubenį (ir jau baigiu suvalgyt doh.gif net MB nepaliksiu, teks ryt naują porciją pjaustyt biggrin.gif). O dėjau tokių daržovių: brokolį, raudonąją papriką, pomidorų (kad ir 'plastmasiniai' jie tokiu metų laiku parduotuvėse, bet vistiek labai tiko salotoms), traškių salotų lapų, virtų eko raudonųjų balandų kruopų (girdėjau, jog be galo sveikas produktas, reikės labiau pasidomėti)ir viso to gale - porą gerų šaukštų Daumantų majonezo be E blush2.gif Jokios druskos nei kitų prieskonių. Nu jau skanumas neišpasakytas thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau ash Thomas Phillips Agar Agar ir konservuotu persiku, bandysiu pasigaminti gal siandien netingesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 27, 20:00)
Su trešnėm smile.gif
Aš ir vaikai mėgstam, tai dažniausiai gaminu su trešnėm..dabar ne, nes mažajam guminukų dėl užspringimo rizikos neduočiau..Dabar gaminu bananinius ar morkų saldainius, jie tokios rizikos nesukelia, nes purūs ir greičiau 'tirpsta' smile.gif

gal galetumet parasyt kaip darot bananu ar morku saldainiukus? tikiu kas skanu ir sveika 4u.gif
o tresnes- konservuotos? blush2.gif nemaciau tokiu...
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2010 02 28, 11:46)
Nusipirkau ash Thomas Phillips Agar Agar ir konservuotu persiku, bandysiu pasigaminti gal siandien netingesiu  biggrin.gif

speju pirkot pasilaiciu filipse? as vakar pirma nuvaziavau i zirmunu, o ten neeeera doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pakomentuoti, ar siame psl tikrai geri ir eko papildai?
http://www.sveikatos...sulese-papildai
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2010 02 25, 17:37)
Melajja, su siais miltais labai skanus sklindziai su obuoliai gaunasi, nekarta gaminau, chia kazkur rasiau recepta sitoje temoje, kazkas kepe ir sake kad patiko smile.gif

As kepiau, labai patiko. Miltus rupius naudojau, bet ne ustukiu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 27, 23:22)
virtų eko raudonųjų balandų kruopų (girdėjau, jog be galo sveikas produktas, reikės labiau pasidomėti)

as isvis tokiu kruopu negirdejau g.gif kur pirkot?
mes valgom grikius, ryzius, avizas (dazniausiai dribsniu pavidalu), kuskuso turiu, kartais perliniu nusiperku. kokiu dar sveiku kruopu galima isigyt? MB tai bulvinis - bet bandau atpratint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 03 01, 01:49)
mes valgom grikius, ryzius, avizas (dazniausiai dribsniu pavidalu), kuskuso turiu, kartais perliniu nusiperku. kokiu dar sveiku kruopu galima isigyt? MB tai bulvinis - bet bandau atpratint  biggrin.gif

Mano virtuvėj dar kviečiai {košei} ir miežiai {sriuboms}, na ir atsirado garsioji pekių grūdų 4u.gif kol kas išbandyta tik sriuboje, bet virsiu ir košę rolleyes.gif
Atsakyti