Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(ernesin @ 2010 04 13, 15:16)
Rkatyte, nerandu SP puslapyje, gal gali įmesti nuorodą kaip atrodo blush2.gif

prašom.. Juk ne taip ir sunku įvesti pavadinimą į Googl'ą.. mirksiukas.gif

http://www.sveikatos...iavanprasas-1kg

http://www.sveikipro...der/term/41/all

http://www.sveikos-a...e...prieskonių

http://www.enteropol...ct/view/id/4851
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 13, 17:00)
prašom.. Juk ne taip ir sunku įvesti pavadinimą į Googl'ą..  mirksiukas.gif
http://www.sveikipro...der/term/41/all

Rytorasa tai kuris čiavanprašas tavo šitoj nuorodoj žaliame įpakavime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 13, 17:10)
Rytorasa tai kuris čiavanprašas tavo šitoj nuorodoj žaliame įpakavime? g.gif

aa, jūs ieškot žaliame įpakavime, aš maniau, kad bendrai klausiat, kaip atrodo.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 13 balandžio 2010 - 16:40
Jauciu reik man to ciavanpraso bigsmile.gif . Galvojau ar galim vaikams, tai va ka radau:
ES sveikatos institucijos nerekomenduoja sergantiems diabetu, turintiems viršsvorio, vaikams, nėščiosioms ir maitinančioms.
Ajurveda vaikams ir maitinančioms rekomenduoja.
Ir kaip zinot doh.gif ?

Vis bandau issiaiskint, kuris aliejus geriausiai vaikams, nes su maistu nepakankamai kazka gero gauna. Gal kas ka nors patartu? Ar ne alieju, gal kazka kito? Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Ir man įdomu būtų išgirsti apie aliejus ir apie sviestą unsure.gif Sviestą aš tepu ant duonos, kai ką jame pakepu, dedu į gaminius, o koks geresnis nelabai suprantu, pagal riebumą ar pagal ką čia žiūrėti? O gal sviestą galima kažkuom keisti sveikesniu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRA: 14 balandžio 2010 - 08:07
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 14, 00:48)
Jauciu reik man to ciavanpraso bigsmile.gif . Galvojau ar galim vaikams, tai va ka radau:
ES sveikatos institucijos nerekomenduoja sergantiems diabetu, turintiems viršsvorio, vaikams, nėščiosioms ir maitinančioms.
Ajurveda vaikams ir maitinančioms rekomenduoja.
Ir kaip zinot doh.gif ?

ES neleidzia ir naudoti sidabro kaip konservanto... Todel butent i musu salis ciavanprasas gaminamas dedant konservanta E202, o Indijoje jei nusipirksim indeli, atidarius ji- pamatysim blizgia plevele -sidabra...
As paskambinsiu i Kauno Ajurvedos centra- maciau jie prekiauja ciavanprasu ir butent pabrezia- su medumi, o kita rusis su sidabru- vilties zinoma mazai, kad jie nelegaliai pardavinetu smile.gif tikraji ciavanprasa rolleyes.gif . Pasiteirausiau, ar tas su sidabru - tik su sidabru, ar ir su sidabru ir su E202 ( kalio sorbatas- nera kenksmingas, bet vis noretusi be jo).
Ajurveda irgi nepataria sergant diabetu vartoti ciavanprasa- sergant diabetu yra kitas labai geras preparatas -Gimnema (Gymnema) , vartojamas kartu su nustatytu gydymu, tik pasitarus su gydytoju. P.S. O kai pasitari su gydytoju ,tai sako, kad nesamone ir netiketi stebuklais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 balandžio 2010 - 09:04
Jogos studija i mano klausyma atsakyti negalejo unsure.gif , nezino... Cia panasiai kaip su kai kuriomis eko prekemis parduotuvese ko gero- ko klausi, to negausi , administratores nekompetetingos...Gaila zinoma- gal sakau Kauneckams paskambinti, manau pasakytu kaip cia yra biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 14 balandžio 2010 - 12:37
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 01, 09:44)
vartoju chlorellą...  ax.gif
Spirulina ir clorella yra dumblių milteliai, turintys daug vertingų medžiagų ir valantys organizmą.

As turiu spirulinos miltuku, vis neprisiruosiu pasidaryti misinuka gerti is spirulinos, selenu, linu semenu doh.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 01, 13:05)
Pasigirsiu  bigsmile.gif nuo primadienio kas rytą po 20 min skubiu žingsniu vaikštau po mišką  bigsmile.gif kokia fantastika, ir labai džiaugiuosi, kad pagaliau suradau tam tinkamą laiką, nes po darbo tai užtrunki, arba grįžti labai alkana, pavargusi, ir su vaiku reikia pabendrauti, o čia atsikeli ryte tik suskambus žadintuvui, norisi keltis, nes eisiu pasivaikščioti, o anksčiau gulėdavau tas pačias 20 min ir galvodavau, kad tingiu keltis  blush2.gif miške paukščiai čiulba, oras grynas, - tikrai fantastika  bigsmile.gif

Kaip faina, zinok biski pavydziu, bet pati tai nelabai turiu laiko ryte ir taip keliuosi 4.45 ryte, tai keltis dar anksciau nesugebeciau schmoll.gif nors gal reiktu tik priprast g.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 04 01, 13:19)
Super thumbup.gif ! Man ryte atsikelti anksciau yra mirties nuosprendis doh.gif  Niekaip negaliu schmoll.gif - baisu...

O ka apie mane kalbet, tureciau keltis 4.30 ryto blink.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 04 14, 15:29)
O ka apie mane kalbet, tureciau keltis 4.30 ryto  blink.gif  biggrin.gif

swoon.gif
Atsakyti
jetus, nu kaip jūs atsikeliat taip anksti.. g.gif po kelių tokių dienų mane su neštuvais nešt reikėtų.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 04 13, 15:16)
Rkatyte, nerandu SP puslapyje, gal gali įmesti nuorodą kaip atrodo blush2.gif

Jei konkrečiai žalio įpakavimo ieškai, nuotraukos, nėra, bet šis Zaliasis ciavanprasas smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 15, 19:03)
Jei konkrečiai žalio įpakavimo ieškai, nuotraukos, nėra, bet šis Zaliasis ciavanprasas smile.gif
4u.gif

Ar nepastebejai svorio augimo is "oro" taip sakant pavartojus ji? smile.gif
Atsakyti