QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 14, 00:48)
Jauciu reik man to ciavanpraso
. Galvojau ar galim vaikams, tai va ka radau:
ES sveikatos institucijos nerekomenduoja sergantiems diabetu, turintiems viršsvorio, vaikams, nėščiosioms ir maitinančioms.
Ajurveda vaikams ir maitinančioms rekomenduoja.
Ir kaip zinot
?
Vis bandau issiaiskint, kuris aliejus geriausiai vaikams, nes su maistu nepakankamai kazka gero gauna. Gal kas ka nors patartu? Ar ne alieju, gal kazka kito? Buciau labai dekinga uz atsakyma
ES sveikatos institucijos nerekomenduoja sergantiems diabetu, turintiems viršsvorio, vaikams, nėščiosioms ir maitinančioms.
Ajurveda vaikams ir maitinančioms rekomenduoja.
Ir kaip zinot
Vis bandau issiaiskint, kuris aliejus geriausiai vaikams, nes su maistu nepakankamai kazka gero gauna. Gal kas ka nors patartu? Ar ne alieju, gal kazka kito? Buciau labai dekinga uz atsakyma
Sveikuose produktuose konsultantė būtent žaliam įpakavime pasiūlė kaip labiau tinkantį vaikui, vaiką matė savo akimis, nes kartu prekinomės (dar nėra 3 m), - bet pasitikiu ir vaiko intuicija/skonio receptoriais, jei jis nenori jo valgyti, tai daugiau ir nesiūlau, kažkas jam netiko
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 04 14, 15:29)
Kaip faina, zinok biski pavydziu, bet pati tai nelabai turiu laiko ryte ir taip keliuosi 4.45 ryte, tai keltis dar anksciau nesugebeciau
nors gal reiktu tik priprast
O ka apie mane kalbet, tureciau keltis 4.30 ryto

O ka apie mane kalbet, tureciau keltis 4.30 ryto
Užjaučiu
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2010 04 15, 19:06)
Dar tik savaitę vartoju, nieko panašaus nepastebėjau, o iš kur esi tai girdėjusi?