Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

Aš štai šitą naudoju, man ji patinka 4u.gif
user posted image
vitavip184 Aš valiausi apnašas su soda, po kabių, paemė apie 200lt, jokio skausmo.
"Domus dentes", Vytauto g. 46/2 -1, Vilnius
Mindaugas Šarva
8-698 182 02
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 02 birželio 2010 - 12:52
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 02, 13:44)
Aš štai šitą naudoju, man ji patinka  4u.gif
[url=http:
vitavip184 Aš valiausi apnašas su soda, po kabių, paemė apie 200lt, jokio skausmo.
Mindaugas Šarva
8-698 182 02

Ten prekiauja siuo rinkinuku? Nezinojau g.gif , nors sios klinikos klientai visa seima esam jau 7 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 birželio 2010 - 19:22
QUOTE(Indra A. @ 2010 06 02, 13:44)
Aš štai šitą naudoju, man ji patinka  4u.gif
[url=http:
Mindaugas Šarva
8-698 182 02

kur butu galima sitos pastos nusipirkti ir kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 birželio 2010 - 19:21

i 
Bet kokie komerciniai skelbimai forume draudžiami. Jie yra ir bus trinami, nariams skiriami įspėjimai.
Forume "Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume."
Atsakyti
gal yra bandziusiu si rinkini?
http://www.feeluniqu...h-Whitening-Kit
Atsakyti
labukas merginos, noreciau paklausti, ar balinantis dantis dantu kabinete keicia plombas pries balinima, ar po balinimo? kiek kainuoja mazdaug dantu balinimas+ 3-4 plombu pakeitimas? g.gif
Atsakyti
sveikos
norejau paklausti kur galima isigyti balinanciu juosteliu Crest? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrikeb @ 2010 06 03, 13:00)
kur butu galima sitos pastos nusipirkti ir kokia kaina? ax.gif

parduotuveje yra tokios pastos o kaina mazdaug apie 20lt
Atsakyti
smile.gif sveikučiai,

Neseniai ir aš buvau susigundžiusi pašviesinti savo dantukus, bet odontologė pasakė (jos pačios dantukai po estetinio plombavimo), kad balinimas - tai visų pirma emalio ardymas, t.,y. vėliau atsirada jautrumas, labiau puola ėduonis ir t.t. Tai apsigalvojau. smile.gif
Taip pat sužinojau, kad dantukų spalva yra įgimta (aišku, jei nepakitusi nuo žalingų įpročių ir vaistų) ir yra tokia pati kaip visi mūsų kūno kaulai. bigsmile.gif Tai man pasirodė įdomu, kažkaip net nesusimąsčiau...

Taigi, apsisprendžiau nebalinti, geriau pasidarysiu burnos higieną, kuri nupoliruos dantukus iki grynos spalvytės wink.gif. Šiaip namų sąlygomis mažiausiai kenksminga wink.gif, sakė, t.y. su odontologo konsultacijom.
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2010 06 06, 00:15)
labukas merginos, noreciau paklausti, ar balinantis dantis dantu kabinete keicia plombas pries balinima, ar po balinimo? kiek kainuoja mazdaug dantu balinimas+ 3-4 plombu pakeitimas? g.gif

Sveika, šiaip dantukų plombos viena apie 100 lt, jei paviršinis ėduonis. Manau, kad su viskuo apie 1000 lt kainuotų. bet pagalvok, po kurio laiko dantų baltumas dings, jei nebalinsi nuolat, o baltos plombos švies iš toli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2010 05 24, 14:59)
As antra diena balinu su Premium juostelemis, gelia dantis nerealiai verysad.gif Nezinau pratesti ar ne?Panos, kaip jums buvo ar skaudejo?

va-va, ir man tas pats doh.gif as jau baigiu balinti su Premium, rezultatas akivaizdus bet dantis pasidare toookie jautrus doh.gif g.gif dar ir dantenos kai kuriuose vietose kazkaip nusibrozdino...vienu zodziu daugiau taip nebalinsiu schmoll.gif
Atsakyti
As bandau isbalint savo dantukus iki akinancio baltumo wub.gif , antra diena naudoju juosteles, ir matosi rezultatai thumbup.gif , manau 7 dienu pilnai pakaks bigsmile.gif naudoju crest juosteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 06 10, 13:00)
va-va, ir man tas pats  doh.gif as jau baigiu balinti su Premium, rezultatas akivaizdus bet dantis pasidare toookie jautrus  doh.gif  g.gif dar ir dantenos kai kuriuose vietose kazkaip nusibrozdino...vienu zodziu daugiau taip nebalinsiu  schmoll.gif

Pabandykit naudoti Sensodyne pastą, man, kai balinau su kapomis, dantis gėlė, tai ši pasta labai padėjo, nes kitu atveju nežinau, kaip būčiau pabaigusi balinimo procesą 4u.gif
Atsakyti