Man patinka Blanx balinamoji dantu pasta su islandine kerpe. Naudoju kaip kasdiene pasta jau keleta metu, pakaitomis su Blanx skirta jautriems dantimis. Efektas tikrai yra.

QUOTE(juo_2ke @ 2010 06 08, 17:01)
as perku jas is ebay

Prieš 3,5 metų balinausi dantis kapomis, naudojau Opalescence 15 % gelį, viską buvau užsisakius odontologijos kabinete. Šį pavasarį nusprendžiau vėl išsibalinti, kadangi dantys šiek tiek patamsėjo (bet negrįžo į pradinę spalvą). Užsisakiau vėl to paties ir tokio pat stiprumo gelio, tik iš internetinės parduotuvės pardes.lt. Ir ką, dantys visiškai nepabalo
Ar kam nors taip buvo? Įtariu, kad man pardavė prastą gelį, nes neįsivaizduoju, dėl ko dar galėjo taip atsitikti
Ką dabar daryti, baltų dantų tai noriu?
Ar verta išbandyti kokį kitokį būdą, ar palaukti bent pusmetį?

Man labai patiko Crest juosteles. Puikus kainos ir kokybes santykis

QUOTE(Olimpiete @ 2010 07 04, 20:23)
Man patinka Blanx balinamoji dantu pasta su islandine kerpe. Naudoju kaip kasdiene pasta jau keleta metu, pakaitomis su Blanx skirta jautriems dantimis. Efektas tikrai yra.

O kur jos yra pirkti? Kuri geresne si, ar Velym (gal teko meginti?)?

QUOTE(juo_2ke @ 2010 06 08, 19:01)
siaip yra ebay, bet gali paieskoti ir lietuviskuose tinklapiuose manau tikrai kazkas platina,o jei kas nors grizta is amerikos tai paprasyk kad perwestu:)kaina tikrai dwigubai mazesne
QUOTE(pinkClarin @ 2010 02 06, 16:00)
pastebėjau , kad mano dantukai labai pageltonavo
nei rūkau , nei ką .... gal naudojate kokias veiksmingas dantų pastas ? kad bent kiek pabalintų?

Nuo per daug nesveiko maisto viskas.. o bet koks valymas yra labai nesveika

QUOTE(dontstop @ 2010 07 27, 11:11)
Prieš 3,5 metų balinausi dantis kapomis, naudojau Opalescence 15 % gelį, viską buvau užsisakius odontologijos kabinete. Šį pavasarį nusprendžiau vėl išsibalinti, kadangi dantys šiek tiek patamsėjo (bet negrįžo į pradinę spalvą). Užsisakiau vėl to paties ir tokio pat stiprumo gelio, tik iš internetinės parduotuvės pardes.lt. Ir ką, dantys visiškai nepabalo
Ar kam nors taip buvo? Įtariu, kad man pardavė prastą gelį, nes neįsivaizduoju, dėl ko dar galėjo taip atsitikti
Ką dabar daryti, baltų dantų tai noriu?
Ar verta išbandyti kokį kitokį būdą, ar palaukti bent pusmetį?

O iš kokios el. parduotuvės pirkot?
QUOTE(Victorious @ 2010 07 28, 16:17)
O iš kokios el. parduotuvės pirkot?
Taigi paminėjau, kad pardes.lt

Siaubas, man irgi tas pats buvo, bet nieko nerasiau, nes galvojau gal man taip cia atrodo, nes dantys gal dar balti, bet buvo jau praeje taip pat 3 metai, kai uzsinorejau pasibalinti, bet jokio efekto
pirkau taip pat is pardes.lt
panaudojau nieko visiskai, sakiau veliau nusipirksiu kitos firmos

QUOTE(ausrikeb @ 2010 06 03, 12:00)
siaip tai cia nera pasta

Sveiki, turiu kelis klausimus.
1) Turiu užsilikusio BW gelio kokiom 3 procedūrom (viršui atnaujinti tikrai užteks)
esmė tame, kad jį naudojau praeitą vasarą. Tačiau laikiau sandariai, dėžutėje spintoje. Ar vis dar galima naudot? nebus kokios neigiamos reakcijos?
2) jeigu noriu išsibalint su juostelėm Crest whitestrips classic dantų APAČIĄ (tik apačią) tai kiek juostelių man prireiktų? 28?
3) ir jeigu būna tuose crest whitestrips pakuotėj imkim 10 juostelių - 5 apačiai, 5 viršuj, ar aš galėčiau jas visas naudoti TIK apačiai?
tai tiek, tikiuosi kas nors atsakys.
P.S ieškau 2-3 BW ar kokio kito bal. gelio iki 15proc. švirkštų, jeigu kam atliko prašau parašykit į až. bet reikia šiom dienom būtinai
1) Turiu užsilikusio BW gelio kokiom 3 procedūrom (viršui atnaujinti tikrai užteks)
esmė tame, kad jį naudojau praeitą vasarą. Tačiau laikiau sandariai, dėžutėje spintoje. Ar vis dar galima naudot? nebus kokios neigiamos reakcijos?

2) jeigu noriu išsibalint su juostelėm Crest whitestrips classic dantų APAČIĄ (tik apačią) tai kiek juostelių man prireiktų? 28?
3) ir jeigu būna tuose crest whitestrips pakuotėj imkim 10 juostelių - 5 apačiai, 5 viršuj, ar aš galėčiau jas visas naudoti TIK apačiai?
tai tiek, tikiuosi kas nors atsakys.
P.S ieškau 2-3 BW ar kokio kito bal. gelio iki 15proc. švirkštų, jeigu kam atliko prašau parašykit į až. bet reikia šiom dienom būtinai