galvoju, kad sveiku protu reikėtų vadovautis ir tiek: juk vieni turi jautresnius dantis, kiti ne tokius jautrius. Aš daugiau trijų dienų (po 30 min kasdien vieną kartą per dieną) neiškenčiu, labai sujautrėja, bet man jų ir užtenka iš naujo vėl atsišviežint kas kokius metus

Sveikos, mano komentaras bus naudingas, toms kurios domisi natūraliu dantų balinimu (be visokių peroksidų ir chemijų). Man pačiai ši tema labai aktuali, todėl praleidau tikrai nemažai laiko naršydama internetą ir ieškodama įvairių naujų būdų kaip pasibalinti dantis natūraliu, nekenksmingu būdu. Radau daug įdomių straipsnių, komentarų, tačiau vienas e-book'as mane taip sudomino, kad net ėmiau ir nusipirkau jį Toms kurios skaito angliškai su didžiausiu pasitikėjimu galiu pasakyti, kad REKOMENDUOJU šią knygą! Patarimai suformuluoti ir pateikti puikiai, naudingos informacijos tikrai daug. Ir kas svarbiausia, kad visi tie "receptai' (jeigu juos galima tai pavadint) VEIKIA! Mano dantukai akivaizdžiai pabaltėjo. Esu tikrai apstulbusi:). Gailiuosi tik dėl vieno, kad atradau ją tik dabar, prieš tai išleidusi beveik 300lt dantų balinimo rinkiniui su peroksidu ir pieštukui. Prisegu nuorodą į knygą apačioje, pasižiūrėkite pačios. Prisipažinsiu, beskaitant tą jos pirminę informaciją, į viską žiūrėjau šiek tiek skeptiškai (ir dar tas Indas) , tačiau surizikavau ir tikrai tuo nesigailiu, priešingai yra sunku patikėt, kad viskas kas buvo žadama iš tiesų veikia:) Nesigadinkim savo dantų balindami juos peroksidu, kai pasaulyje yra tokių puikių knygų. (this is my opinion)
E-book: WebpageNATURAL TEETH WHITENING SECRETS
E-book: WebpageNATURAL TEETH WHITENING SECRETS
QUOTE(formentera @ 2010 11 16, 08:32)
skeptiškai į tai žiūriu

p.s. ar pastebėjot, kokie balti amerikiečių dantys? jie juos balinasi tuo pačiu vandenilio peroksidu jau dešimtmečius. Ar girdėjot, kad nuo to jie būtų pradėję kristi ar pan?

Mergaites nete radau kur parduoda svirsktus balinimui ir iskilo klausymas ar vienas svirkstas vienam kartui ar vieno uztenka ilgiau
Ir tarkim 35% peroksidu kiek mazdaug kartu reiktu balint dantukus.Ta prasme kiek kartu balina stomatologai?
Oi labukas

Oi labukas

Pirkciau crest balinimo juosteles
Parasykit prasau i az jei kas norit parduoti

QUOTE(Azazella @ 2010 11 23, 11:40)
Amazon.com dabar vos 20 doleriu visa dezute 14 dienu

galvoju gal si nusipirkti, atsiliepimai labai geri.
PAULA'S CHOICE
Brighten Up 2-Minute Teeth Whitener
http://www.paulascho.../body-hair-care
PAULA'S CHOICE
Brighten Up 2-Minute Teeth Whitener
http://www.paulascho.../body-hair-care
Sveikos supermamytes
Gal kas naudojat toki dalyka?

Parasykit kur pirkot, atsiliepimus

Gal kas naudojat toki dalyka?

Parasykit kur pirkot, atsiliepimus

Sveiki nori pasibalinti dantukus, gal galit patarti kokia priemone naudoti nes apie tai visai neismanau

QUOTE(lauruciukas23 @ 2010 11 29, 12:10)
Sveiki nori pasibalinti dantukus, gal galit patarti kokia priemone naudoti nes apie tai visai neismanau 

paskaitykit tema joje tikrai daug rasite informacijos

Sveiki, o šitas juosteles kas bande?
Crest 3D White Vivid Whitestrips ir Listerine Whitening Strips

O kaip ant dandu užsidedi juostele kiek min reikia palaikyti?
Crest 3D White Vivid Whitestrips ir Listerine Whitening Strips

O kaip ant dandu užsidedi juostele kiek min reikia palaikyti?