Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

Naudojau "White Strips" juosteles, bet nuo jų labai sujautrėjo dantys. Rezultatas žinoma yra gan neblogas, bet.. Nesinori rizikuoti ir turėti ypatingai baltus, bet nesveikus. smile.gif
Kiek girdėjau daugumai jie nelabai tiko, tad niekam ir nerekomenduočiau.. smile.gif
Atsakyti
O gal kas bandete pirkti rinkini balinimui namuose is dantukufeja.com? Gundausi nusipirkti, bet nezinau ar ne per didele kaina jie uzsikele... g.gif
Atsakyti
Eurovaistinėje su nuolaida Cleverwhite - ar kas mėginote???
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 05 02, 19:49)
Tai vat, aš irgi gavau patarimą pirkti kitus švirkštus g.gif

Kokio stiprumo isigijote?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2011 05 03, 21:56)
Eurovaistinėje su nuolaida Cleverwhite - ar kas mėginote???

Pažįstama bandė, sakė neblogos bet antrą kart mėgintų kažką kitą.
Atsakyti
sveikos, pasidalinsiu ir as savo aptirtini, balinausi su BW, na rezultatas patenkinimas, tik gaila kad likus keliom dienom iki kurso uzbaigimo pradejo gelti dantis, net kalbet negalejau kambaryje, o isejus y lauka net minties nebuvo prasizioti. Praejus vienai dienai jautrumas dingo thumbup.gif .

! 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 gegužės 2011 - 17:07
o jusu svirkstai 10 proc buvo? nezinau kodel, bet pas mane rezultatas nelabai matosi, jau beveik po 14 dienu kurso... g.gif
Atsakyti
taip naudojau 10 proc. Pas mane labai geltoni buvo, nuo vaikystes, tai net geda budavo sypsotis, visada susiraukus tokia budavau blink.gif o dabar po dvieju svrirkstu sypsausi kiek tik galiu 4u.gif man patiko si priemone, isskyrus ta jautruma, bet praejo jis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur nusipirkti balinimo gelio švirkštą? pardes.lt parašė, kad vienetais negali parduoti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 gegužės 2011 - 12:34
QUOTE(Simkaa @ 2011 05 11, 16:08)
o jusu svirkstai 10 proc buvo? nezinau kodel, bet pas mane rezultatas nelabai matosi, jau beveik po 14 dienu kurso...  g.gif

gal nepasidaret higienos pries balinima?nes be higienos nelabai kiek ir pabala wink.gif as pirmadieni pasidariau ,dabar laukiu parkeliaujant juosteliu crest,tikiuosi kita savaite jau bus ax.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai forume draudžiami. Radus skelbimą nariui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 05 13, 14:17)
gal nepasidaret higienos pries balinima?nes be higienos nelabai kiek ir pabala wink.gif as pirmadieni pasidariau ,dabar laukiu parkeliaujant juosteliu crest,tikiuosi kita savaite jau bus ax.gif

nesidariau higienos, bet kelios drauges balinesi be, tai viskas ok buvo, o mano dantys nera labai geltoni, ir dantu pastas geras naudoju.. reikes dbr nueit pasidaryti higiena, paziuresim ar pakis...
g.gif 4u.gif
Atsakyti