Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

Pasidariau dantų higieną su soda, tai dantys ir taip pašviesėjo, o higienistė nugasdino, kad balinimas kapomis - tik dantų gadinimas unsure.gif
Bet vis tiek surizikuosiu. Dbr lauksiu pora savaičių ir pradėsiu BW kursą su jų švirkštais - nepirksiu kitų kol kas unsure.gif

Atsakyti
Everlasting, aš apie 5metus kapomis balinuosi ir viskas dantukams ok smile.gif Žinoma ištisus metus nesibalinu, tuomet manau tikrai pakenktų. Jei protingai, nepiknaudžiaujant, tai nieko blogo nematau. Tikrai labai patogu balintis pačiai namuose smile.gif
Atsakyti
Nežinau kur paklausti, o ir temos tokios neradau tai klausiu čia:

Gal kuri žinote profesionalų ir labai gerą dantų higienistą Vilniuje? Pabrėžiu- higienistą, o ne odontologą g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 04 04, 16:51)
sveikos merginos, norejau paklausti ar "beautiful white" sistema veiksminga?

user posted imageuser posted image

na nusipirkau as ta balinimo priemone, dantu higienos jokios nedariau, apnasas is vidines puses nuo 2 apatiniu dantu visada nusivalau pati su pincetu, laikiau viena karta 30 minuciu abi kapas is karto (skrituliuko nuo kapos nenukirpau- sukisau i burnos vidu, kad neleistu liezuviui liestis prie burnos sieneliu, o liestusi i ta skrituliuka, todel seiles nesklido po burna, o kaupesi tik ant liezuvio.. isspjaut nepavyko , nes dvi kapos, tai servetele ikisau i burna ir isvaliau seiles, kita kart reikes pabandyti vatos tamponeli, kur makiaza valaus, gal geriau bus lotuliukas.gif

nezinau ar cia man taip pavyko, bet is pirmo karto pabalo dantys blink.gif o as visada maniau kad cia genestiskai geltoni doh.gif nes su balinamom dantu pastom nieko nebaltavo.. pusvalandi pries balinant issivaliau dantis su "velym"..
neznau- nejutau jokio gelimo jokio skausmo, nieko, gal cia po pirmo karto dar nieko neturi jaustis..

pabaltavo visi dantys isskyrus virsutines iltis? jos liko geltonos ir dabar labai skiriasi, kazin ar imanoma vien iltis bandyti pabalint?
speju, kad man visos balinimo pakuotes nereikes, jei ka domins galesiu kelis svirkstus perleisti ir 2 kapas jei kam reikia. svirkstai 10%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 26 gegužės 2011 - 12:51
Įsigijau Listerine juostelių, jau antrą dieną klijuoju. Pasiėmiau pradžiai tik pusę pakuotės, jei nelabai matysis resultatas, bent ne tiek būsiu išleidusi... Vieną juostelę šiandien sugadinau - ne ta puse ant dantų užklijavau doh.gif Tai jei kam nebalo, gal neteisingai klijavot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labruscum: 29 gegužės 2011 - 11:22
QUOTE(vikosiuks @ 2011 05 26, 13:42)
pabaltavo visi dantys isskyrus virsutines iltis? jos liko geltonos ir dabar labai skiriasi, kazin ar imanoma vien iltis bandyti pabalint?

Aš bandyčiau tik ant ilčių užtept to gelio ir tada kapas užmaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 05 18, 22:09)
Nežinau kur paklausti, o ir temos tokios neradau tai klausiu čia:

Gal kuri žinote profesionalią ir labai gerą dantų higienistę Vilniuje? Pabrėžiu- higienistę, o ne odontologę g.gif

Niekas nežinot? Gal kas darėtės dantų valymą pas higienistę?
Atsakyti
Visos jos bus geros daugiau ar mažiau- čia ne plaukų kirpimas ar antakių tvarkymas - atliks kaip nustatyta, juk žmonės specialus mokslus išėjo. Drąsiai eikite bet kur
Atsakyti
as siandienisbandziau naujai gautas Crest3D professional effects,tai kaip apatiniai dantys sujautrejo blink.gif su virsutiniais nieko.Ziuresiu kaip ci abus toliau,kazkada bandziau silpnesnio efekto tai nesujautrino visai,bet ir nepabaloiki sniego baltumo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
O aš va jau trečią kartą buvau užsilipdžius tas Listerine, nu kažkaip nieko man tie dantys nebąla... unsure.gif
Atsakyti
bandysiu ir as sian vakare crest profesional, parasysiu rytoj , labai pergyvenu,kad tik nebutu to jautrumo dantu verysad.gif
Atsakyti
Atsimenu prieš vestuves gal kokius 3-4mėn. naudojau balinantį dantų kremą Velym, ir galiu pasakyti, kad tikrai matėsi poveikis. Ir užteko jo tikrai ilgam, nors ir naudojom kartu su vyru, net ir po vestuvių dar liko biggrin.gif Taupiai naudojasi, nes tereikia nedidelio pastos žirnelio.
Noriu dabar vėl nusipirkti, tai užmačiau vaistinėje to pačio pavadinimo balinantį kremą + su mineralais. Gal kas nors bandėte? Įdomu ar pirkti tą patį geriau (baltai melsvoj pakuotėj) ar pabandyti naująjį (baltai žalsvoj pakuotėje)... g.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti