Pasistengsiu nuo pradžių, na Raseleb auskariukų ir dar ryškiųjų nebegirsiu, tai jau dariau.
Efauto, be galo patiko tavo bordo dėželė, nu labai, supper viskas, net neturiu prie ko prikibti, supper. Man ši servetėlė labai graži, turiu visų spalvų, bet dar nei viena nepanaudota, laukia savo eilės.
Avijacija, patiko krikštadėžė, tokia subtili, kartu paslaptinga, gražu

Auksine, patiko, visai simpatiški padėkliukai su dėžute. Padėkliukams teikiu pirmenybę.
Osera, berods, jei teisingai pamenu niką, visai nieko taupyklė, dėžutės vidus man per ryškus, reikėjo subtilesnės spalvytės filciuką dėti, tokios paplautos tamsiau rožinės spalvytės, tikrai žinau kad tokios spalvos yra. Dabar nuo to ryškaus filco atsispindi ir atrodo, kad visas vidus ryškesnis.
gera, simpatiška dėžutė, gražus motyvas, bet man apačia per šviesi, nedera servetėlės, gal ir kvaila, bet man apačia visada norisi kad būtų tamsesnė, "sunkesnė". Vidus man asmeniškai per ryškus, tiesiog kraštutinumai, mano manymu

versus*, fantastiška dėžutė, sakyk, kur prikai šį popieriuką, su malonumu pasidaryčiau sau su tokiu motyvu kokią dėželę į poilsio kambarį

kristule666, kaip tik su šia dama dabar gaminu dėželę, be to ir apačiai dedu bordo servetėlę su ornamentu, bet vis tiek bus skirtingos, bus įdomu pažiūrėti kas gausis. Man nepatinka tik vietomis sendintas daiktas, nebent to prašo užsakovai, tada darau, bet šiuo atveju man visai neblogai žiūrisi

sobieska, gyriau tavo temelėje tavo visus darbelius, tad mano nuomonę žinai

biriusa, simpatulkos tavo šepetukai

Na ir aš pasirodysiu su paskutiniu darbeliu
komodėlė draugei: