Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Sveikutės visos, senokai vaidenausi čia, tad peržvelgiau visus darbelius esančius šioje temelėje, postų neskaičiau, neturiu tiek kantrybės blush2.gif
Pasistengsiu nuo pradžių, na Raseleb auskariukų ir dar ryškiųjų nebegirsiu, tai jau dariau.
Efauto, be galo patiko tavo bordo dėželė, nu labai, supper viskas, net neturiu prie ko prikibti, supper. Man ši servetėlė labai graži, turiu visų spalvų, bet dar nei viena nepanaudota, laukia savo eilės.
Avijacija, patiko krikštadėžė, tokia subtili, kartu paslaptinga, gražu thumbup.gif
Auksine, patiko, visai simpatiški padėkliukai su dėžute. Padėkliukams teikiu pirmenybę.
Osera, berods, jei teisingai pamenu niką, visai nieko taupyklė, dėžutės vidus man per ryškus, reikėjo subtilesnės spalvytės filciuką dėti, tokios paplautos tamsiau rožinės spalvytės, tikrai žinau kad tokios spalvos yra. Dabar nuo to ryškaus filco atsispindi ir atrodo, kad visas vidus ryškesnis.
gera, simpatiška dėžutė, gražus motyvas, bet man apačia per šviesi, nedera servetėlės, gal ir kvaila, bet man apačia visada norisi kad būtų tamsesnė, "sunkesnė". Vidus man asmeniškai per ryškus, tiesiog kraštutinumai, mano manymu ax.gif
versus*, fantastiška dėžutė, sakyk, kur prikai šį popieriuką, su malonumu pasidaryčiau sau su tokiu motyvu kokią dėželę į poilsio kambarį thumbup.gif
kristule666, kaip tik su šia dama dabar gaminu dėželę, be to ir apačiai dedu bordo servetėlę su ornamentu, bet vis tiek bus skirtingos, bus įdomu pažiūrėti kas gausis. Man nepatinka tik vietomis sendintas daiktas, nebent to prašo užsakovai, tada darau, bet šiuo atveju man visai neblogai žiūrisi mirksiukas.gif
sobieska, gyriau tavo temelėje tavo visus darbelius, tad mano nuomonę žinai biggrin.gif , gal nebesikartosiu, tik pritarsiu tam, kaip mačiau kažkas parašė, užkliuvo akis, jog esi tikra spausdintų paveikslėlių paieškos ir pritapymų meistrė biggrin.gif
biriusa, simpatulkos tavo šepetukai mirksiukas.gif
Na ir aš pasirodysiu su paskutiniu darbeliu
komodėlė draugei:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 11 vasario 2010 - 19:22
QUOTE(Jennifer @ 2010 02 11, 20:16)

sobieska, gyriau tavo temelėje tavo visus darbelius, tad mano nuomonę žinai  biggrin.gif , gal nebesikartosiu, tik pritarsiu tam, kaip mačiau kažkas parašė, užkliuvo akis, jog esi tikra spausdintų paveikslėlių paieškos ir pritapymų meistrė  biggrin.gif

Mielai priimsiu tavo pagyras mano adresu, nes...surasti tinkama paveiksliuka atitinkanti zmogaus nora nera taip paprasta, o kiek laiko sanaudu visa tai reikalauja...kartais gailinuosi, kad nera tinkamu serveteliu mano uzmacioms igyvendint
Jau tavo temukej vaizdziai isreiskiau savo emocijas, bet ir cia pasikartosiu...grazus geles paskirstymas ant komodeles, savitas skilimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 02 11, 19:23)
Mielai priimsiu tavo pagyras mano adresu, nes...surasti tinkama paveiksliuka atitinkanti zmogaus nora nera taip paprasta, o kiek laiko sanaudu visa tai reikalauja...kartais gailinuosi, kad nera tinkamu serveteliu mano uzmacioms igyvendint
            Jau tavo temukej vaizdziai isreiskiau savo emocijas, bet ir cia pasikartosiu...grazus geles paskirstymas ant komodeles, savitas skilimas thumbup.gif

Suprantu sobieska, todėl ir pritariu kitų išreikštai teisingai nuomonei mirksiukas.gif
Ir už dar kartelį pareikštas emocijas mano komodėlei dėkoju dideliausiai.
Bet pasirodo sottille irgi pagenda per laiką? g.gif Neturi su šituo reikalu patirties? Pirkau vasarą didelį įpakavimą, dabar baiginėjau, vos užtekau, bet man ji šiek tiek pagadino reikalą ir tai prasidėjo nuo padėkliuko, gal jai per šalta patapo, nors ne lauke stovi, netoli radijatoriaus g.gif Nesuprantu, bet gerai kad baigau, dabar tik mąstau ar verta pirkti didelę pakuotę, nors laukia dideli daiktai dekoravimui, norėjau ja sendinti juos. Bet dabar linkstu pire artmanijos retro, gaila, kad nėra jo didelių pakuočių pirkti unsure.gif
Atsakyti
Jennifer grazi komodele wink.gif
Atsakyti
Sveikos, labai grazus darbeliai thumbup.gif saunuoles
Atsakyti
Jennifer, labai daili komodžikė, ir labai įdomi bei (mano akiai) išbaigta kompozicija. good.gif Stalčiukų rankenėlės kaip dideli perlai. thumbup.gif

campari, tee time lb patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Vis skaitinėjau ir sėmiausi žinių apie dekoravimą, o dabar nusprendžiau ir aš pasirodyti su savo rytietišku darbeliu. Toli man dar iki tobulomu, bet taip smagu krapštytis smile.gif

! 
Perdidelio formato nuotrauka ištrinta ! Dėkite ne didesnes nei 500- 550 pikselių nuotraukas!

tiesa, dėžutė dar nelakuota. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 vasario 2010 - 18:24
QUOTE(-Sigi- @ 2010 02 11, 23:22)

tiesa, dėžutė dar nelakuota.  blush2.gif

Man tas margumas labai gražus...šaunuolė. 4u.gif
Atsakyti
Jennifer, komodele grazi 4u.gif
Atsakyti
Jenifer, labai labai grazi komodele wub.gif matau, kad sendinta su Sottile, bet itrinimas atrodo kaip sidabrinis...tai cia aliejiniai dazai sidabriniai g.gif ? labai ieskau auksiniu/sidabriniu aliejiniu dazu bet nu niekur nerandu schmoll.gif patark kur ieskoti mirksiukas.gif
Sigi, labai faina rytietiska dezute thumbup.gif matosi tik storo scrapnio popieriaus krastai...reiktu gal ten padazyti ...kad bent jau tas sviesus pipieriaus sluoksnis nesimatytu taip ax.gif gal net patapsnojant ivairomis spalvomis kokios yra ant motyvo...bus ir perejimas is virsutinio motyvo i sonini arba su ta pacia zydra spalva 4u.gif nu bet tas popierius ir mane suzavejo...reiks jauciu kada pazaist ji ploninant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 12, 08:50)
labai ieskau auksiniu/sidabriniu aliejiniu dazu bet nu niekur nerandu  schmoll.gif patark kur ieskoti  mirksiukas.gif

Dailininkų parduotuvėje..kad ir toje pačioje "Meno mūzoje" kokių tik nori atspalvių.. 4u.gif ..Ir pagal kainą gali pasirinkti..nes kelių gamintojų..ir pagal kiekį.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sigi- @ 2010 02 12, 00:22)
Sveikos. Vis skaitinėjau ir sėmiausi žinių apie dekoravimą, o dabar nusprendžiau ir aš pasirodyti su savo rytietišku darbeliu. Toli man dar iki tobulomu, bet taip smagu krapštytis  smile.gif

:4u:nu saunuole
Atsakyti