QUOTE(kristule666 @ 2010 02 12, 19:29)
Dėkoju, labai malonu kad patiko

) darbu sioje temoje :
 ) darbu sioje temoje : Toki kurini vertetu naudoti kur kas garbingesniam tikslui, nei sunadeze...
 Toki kurini vertetu naudoti kur kas garbingesniam tikslui, nei sunadeze... (gal ju yra , zvelgiant profesionalo akimis, bet man, kaip vartotojui  super. Pirkciau tokia )
  (gal ju yra , zvelgiant profesionalo akimis, bet man, kaip vartotojui  super. Pirkciau tokia ) 

ir servetėlinė (be mezginukų
 ir servetėlinė (be mezginukų   )
 ) 
  , bet vat servetėlę aš klijuodama būčiau paderinusi motyvą išlaikydama centrą tiek dėžutės išorėje tiek jos viduje.  Ir kažkaip ant dugno matomi dryžiai, čia jie nuo dažų ar
 , bet vat servetėlę aš klijuodama būčiau paderinusi motyvą išlaikydama centrą tiek dėžutės išorėje tiek jos viduje.  Ir kažkaip ant dugno matomi dryžiai, čia jie nuo dažų ar   lako
 lako 

...
 ... 
  ir ta juostele man visai akiu nedrasko
  ir ta juostele man visai akiu nedrasko 
 ...grazuuuuuu
 ...grazuuuuuu  

o kaip darei, jei ne paslaptis? Cia popierius, servetele ar internetinis paveiksliukas?
  o kaip darei, jei ne paslaptis? Cia popierius, servetele ar internetinis paveiksliukas?

aš padarau dėžute ir man vis kažko trūksta td pridedu juostelę ir taip gražu pasidaro ir palieku....
  aš padarau dėžute ir man vis kažko trūksta td pridedu juostelę ir taip gražu pasidaro ir palieku....  Ačiū labai labai
  Ačiū labai labai   
  , bet vat servetėlę aš klijuodama būčiau paderinusi motyvą išlaikydama centrą tiek dėžutės išorėje tiek jos viduje.  Ir kažkaip ant dugno matomi dryžiai, čia jie nuo dažų ar
 , bet vat servetėlę aš klijuodama būčiau paderinusi motyvą išlaikydama centrą tiek dėžutės išorėje tiek jos viduje.  Ir kažkaip ant dugno matomi dryžiai, čia jie nuo dažų ar   lako
 lako bet pašveičiau db su švelniu švitriniu tai lb gražiai išsilygino...
  bet pašveičiau db su švelniu švitriniu tai lb gražiai išsilygino...  
  spalvos tikrai lb šiltos...
  spalvos tikrai lb šiltos...