Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(Salne @ 2010 02 12, 10:32)
Dailininkų parduotuvėje..kad ir toje pačioje "Meno mūzoje" kokių tik nori atspalvių.. 4u.gif ..Ir pagal kainą gali pasirinkti..nes kelių gamintojų..ir pagal kiekį.. 4u.gif

aciu labai 4u.gif , o as tik dekpzo parduotuvese ieskojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 12, 09:50)
Sigi, labai faina rytietiska dezute  thumbup.gif matosi tik storo scrapnio popieriaus krastai...reiktu gal ten padazyti ...kad bent jau tas sviesus pipieriaus sluoksnis nesimatytu taip  ax.gif gal net patapsnojant ivairomis spalvomis kokios yra ant motyvo...bus ir perejimas is virsutinio motyvo i sonini arba su ta pacia zydra spalva  4u.gif nu bet tas popierius ir mane suzavejo...reiks jauciu kada pazaist ji ploninant  biggrin.gif

dėkui už patarimą 4u.gif pabandžiau padažyti kraštelius mėlyna spalva - vaizdas iš kart pagerėjo smile.gif Oi, kiek dar daug čia visokių subtilybių doh.gif
Atsakyti
Sigi, labai faina dezute tau pavyko padaryti wink.gif sauluole 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2010 02 12, 00:00)
campari, tee time lb patiko wub.gif

Aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 02 11, 16:21)
Arbatine  4u.gif bandyta daryti murziuku stilium, laukiu atgarsiu ar pavyko  biggrin.gif 2 serveteles, pritapyta.

Arbatinė patiko thumbup.gif

QUOTE(biriusa @ 2010 02 11, 18:31)
Na nieko ipatingo nedariau...ir veliau pasigailejau, kad dvikomponenti uztepiau...bet kas padaryta tas padaryta  ax.gif

Skilimas superinis gavosi thumbup.gif

QUOTE(Jennifer @ 2010 02 11, 20:16)
Na ir aš pasirodysiu su paskutiniu darbeliu
komodėlė draugei:

Jau minėjau labai smagi komodėle, gėlių išdėstymas thumbup.gif , taip kruopščiai atlikta. O ir rankenėlės švyti kaip fainai thumbup.gif

QUOTE(-Sigi- @ 2010 02 12, 00:22)
Sveikos. Vis skaitinėjau ir sėmiausi žinių apie dekoravimą, o dabar nusprendžiau ir aš pasirodyti su savo rytietišku darbeliu. Toli man dar iki tobulomu, bet taip smagu krapštytis  smile.gif

Popieriukas tai veža, super. Bet ta melyna spalva kraštelių man per ryški ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, su penktadieniu visas thumbup.gif
Noriu padėkoti toms kam patiko mano komodėlė ir nepatingėjote to parašyti čia. Komodėlės rankenėlės dažytos perliuku baltu, tuo pačiu perliuku dažytas ir visų stalčiukų vidus, taip pat įklijuotas filcas, bet foto nelabai matosi. Įtrinta yra ne sidabru, o tamsaus gintaro, tamsiai ruda spavyte.
Biriusa, tau jau atsakė Salne, paieškok aliejinių dažų pas dailininkus mirksiukas.gif
-Sigi-, man be galo patiko popieriukas ir tas ryškumas man visai smagiai žiūrisi, tik pritariu mergaitėms, kad kitą kartą naudodama skrepo popieriuką paplonintum kraštelius, tiesiog pačiai bus mažiau darbelio ir gražiau žiūrėsis, o dabar tiesiog pritapyk. Bet visumoje, man labai gražiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 12, 08:50)
Jenifer, labai labai grazi komodele wub.gif  matau, kad sendinta su Sottile, bet itrinimas atrodo kaip sidabrinis...tai cia aliejiniai dazai sidabriniai g.gif ? labai ieskau auksiniu/sidabriniu aliejiniu dazu bet nu niekur nerandu  schmoll.gif patark kur ieskoti  mirksiukas.gif
Sigi, labai faina rytietiska dezute  thumbup.gif matosi tik storo scrapnio popieriaus krastai...reiktu gal ten padazyti ...kad bent jau tas sviesus pipieriaus sluoksnis nesimatytu taip  ax.gif gal net patapsnojant ivairomis spalvomis kokios yra ant motyvo...bus ir perejimas is virsutinio motyvo i sonini arba su ta pacia zydra spalva  4u.gif nu bet tas popierius ir mane suzavejo...reiks jauciu kada pazaist ji ploninant  biggrin.gif

pirkau sia savaite ir sidabrinius ir auksinius aliejinius dazus , senasnaujas parduotuveje ax.gif
Atsakyti
sveikutes , labai senai rodziausi , kazkaip pasineriau i sagiu gamyba, veltini bandau pazabot biggrin.gif tai kelis darbelius idesiu, kad visai nepamirstumet manes ax.gif
Serveteline-uzsakymas (bietomis sendinta tik kaip visada foto nesimato, paklijuotos kelios akutes)
user posted image
user posted image
dezute + sage ,vyriskis dovanos savo damai valentino dienos proga, sendinta vietomis , itrinta sviesiu auksu, vidus isklotas medziagele smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
dezute kavai (vietomis sendinta,realiai atrodo labai skaniai, tokia kaip apgeltus, nurudusi nuo kavos ax.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 12 vasario 2010 - 16:17
urupeja2 ,man labai labai patiko Tavo serveteline thumbup.gif thumbup.gif ,tokia as ir sau noreciau tureti....turiu situ serveteliu...reikes pasidaryti tau leidus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
urupeja2 faini darbeliai, bet mane suzavejo sage wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 02 12, 16:54)
-Sigi-, man be galo patiko popieriukas ir tas ryškumas man visai smagiai žiūrisi, tik pritariu mergaitėms, kad kitą kartą naudodama skrepo popieriuką paplonintum kraštelius, tiesiog pačiai bus mažiau darbelio ir gražiau žiūrėsis, o dabar tiesiog pritapyk. Bet visumoje, man labai gražiai žiūrisi  smile.gif

Dėkui už patarimis 4u.gif Realiai ta mėlyna nėra tokia ryški.
O kaip paploninti kraštelius g.gif Aš visą popierių nupurškiau laku, po to mirkiau ir iš blogos pusės nutryniau. Tryniau baltą popierių tiek, kad jau daugiau atrodė nėra kur doh.gif vietomis net pradėjo trintis dažai. O kaip tada daryti su krašteliais?
Šiaip aš galvoju, kad per storai užpurškiau lako, nes purškiau vandeninį kokiais trim sluoksniais. Bet užtai labai lengvai klijavosi, nei trūkinėjo nei puslių buvo, nei raukšlėjosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sigi-: 12 vasario 2010 - 17:36
urupeja2, labai gražu, man viskas patiko biggrin.gif
Rodausi su murziuke ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jenifer, tikrai labai grazi dezute, tokia silta wub.gif
Atsakyti