Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Sveikutes, atejau pagirti baltes dezutes, labai vasariska, labai silta wub.gif
ir pacios rankinukas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Pacios, nustebinai visas thumbup.gif Labai idomu ir isradinga!
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2010 02 23, 11:22)
Sveikos biggrin.gif  4u.gif

Sukuriau stai toki RANKINUKA...jame galima prie lovos laikyti zurnalus,mezgini ar siaip naudoti kaip
namu aksesuara...o galima nueiti ir i parduotuve pieno nusipirkti...

oi koks grazus ir neiprastas Rankinukas wub.gif bigsmile.gif labai fainutis ,noreciau ir pas save tokios detales interjero
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 23 vasario 2010 - 20:07
koks fainas rankinukas, kaziuko mugeje pernai tokie vyrukai, kur medį lazeliu pjausto turėjo tų rankinių ir man rodos per kalėdas rotušėje irgi buvo, ir ne tik rankinukų tinkamų dekoravimui. O kas turi sąlygas pasidaryti patys, tai ir tikrai galima pasekti Pačios pavyzdžiu.
Atsakyti
ui kokia fainuole rankine thumbup.gif ir ideja pati ir panaudojimo spektras koks platus, fantastika ir as tokio noriu sau pasidekoruot ax.gif wub.gif
Atsakyti
Jetus neturiu žodžių auksarankės... wub.gif nuostabūs darbai.... visi.... wub.gif auksinės rankos merginos... thumbup.gif

Keliu ir aš savo darbeli... bandžiau kažką kito,kaip sakėt kad aš tik vienoj vietoj sutojus..bet ir čia ne kaži kas..bet stengiausi blush2.gif 4u.gif

Purpurinė svajonė

user posted image user posted image

Atsakyti
Na Ohara tikrai kitas stilius, dezute is isores labai grazi(asmeniskai man), bet vidus kazkaip ne taip.GAl as nesuprantu.Na tas baltas gal fonas galejo per visa plota buti., ar nors per viduri. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif 4u.gif
Vaisinu ryto arbatele ir rodau PADEKLIUKUS biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 24, 00:50)

Man kažkaip nesižiūri g.gif .... tokios švelnios rožės ir tokia niūri ruda spalva fono schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2010 02 24, 10:07)
Labas rytas biggrin.gif  4u.gif
Vaisinu ryto arbatele ir rodau PADEKLIUKUS biggrin.gif

bigsmile.gif gražu 4u.gif
Atsakyti
balte, Saulėtas vakaras wub.gif
Atsakyti
Pacios, tikrai dailus padekliukai, o stalas koks kaimiskas ax.gif . Labai tinka padekliukai prie stalo. thumbup.gif

O cia mano dezute. Ilgai laikiau sia servetele, taupiau, nes ziauriai patiko. NA pritaikiau, tai toks gavosi rezultatas. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū už pastabas... ax.gif ech..eilini kartą su klaidom.. verysad.gif

Vėjaustė Kokia ruda spalva?? tai kad čia violetinė ir auksas... g.gif tos rožės tikrai nėra švelnios jos net ant srvetėlės yra derintos su auksu... ax.gif

kristule666 nelabai supratau kas viduj negerai... blush2.gif 4u.gif (beje graži dėžutė 4u.gif )

PACIOS labai gražūs padėkliukai... wub.gif
Atsakyti