Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Ohara, na paveiksliukas dangtelio viduje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 24, 11:57)
Ohara, na paveiksliukas dangtelio viduje. mirksiukas.gif

ech.... angel_sadangel.gif blush2.gif
Atsakyti
Nenusimink, pagalvojus taigi negali buti butent taip ir ne kitaip, o gal ir gerai. Palauk kol profes pakomentuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 24, 12:08)
Nenusimink, pagalvojus taigi negali buti butent taip ir ne kitaip, o gal ir gerai. Palauk kol profes pakomentuos  blush2.gif

tai jei jau tipo ne "profės" trūkumus mato,tai tuoj kai susirinks asės užmėtys akmenim.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , rodau paskutinį darbelį
Vyriška arbatinė "Laivai"
user posted image
Papildyta:
Ohara, labai idomi dėžutė, man irgi išorė labiau patiko nei vidus, ten tiek nesistengei biggrin.gif Gera idėja ir spalvos suderintos, rozine visada tiko prie rudos, šaunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 24, 12:23)
Ohara, labai idomi dėžutė, man irgi išorė labiau patiko nei vidus, ten tiek nesistengei biggrin.gif Gera idėja ir spalvos suderintos, rozine visada tiko prie rudos, šaunu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

doh.gif blush2.gif dėkoju ... blush2.gif nu blyn tas vidus reikalą gadiną.. lotuliukas.gif Bet kol aš ta violetinę pasidariau iš milijono spalvų... doh.gif blush2.gif

O tavo arbatinė lb graži,mėgstu tokius jūrinius motyvus... wub.gif
Atsakyti
superiniai darbai - visoms visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o labiausiai iš pastarųjų įsiminė Raseleb dėžutė 4u.gif , PACIOS rankinė, Glidės ąžuolinė rytietiska dėžutė wub.gif (prisipirkau ir aš tų popieriukų doh.gif , tik niekaip neprieinu iki jų...) ir Milingos (atsiprašau, jei neteisingai pamenu niką blush2.gif ) vyndėžė su užrašais fantastiška !!! baltės paskutinioji dėžutė taip pat nuostabi bigsmile.gif
o aš ateinu su seniai pradėtu , bet tik dabar pilnai baigtu darbeliu... tai viena iš trijų dėžučių sesučių, kurių pradžia buvo tokia pati ,- naudota vienoda servetėlė, tie patys dažai, tos pačios spalvos, tas pats dažymo būdas rolleyes.gif tačiau, vėliau kiekviena iš jų nuklydo savais keliais wink.gif vieną jau galėjot pamatyti pas Raseleb smile.gif taigi , manasis variantas :
user posted image
... ir dar kartelį dėkui PACIOS wub.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 24 vasario 2010 - 12:53
QUOTE(ohara @ 2010 02 24, 14:39)
doh.gif  blush2.gif  dėkoju ... blush2.gif  nu blyn tas vidus reikalą gadiną.. lotuliukas.gif  Bet kol aš ta violetinę pasidariau iš milijono spalvų... doh.gif  blush2.gif

O tavo arbatinė lb graži,mėgstu tokius jūrinius motyvus... wub.gif

vidus dezutes kiek per baltas ir labai netikroviskai nutepliotas , o isore kaip ir nieko tik man tos rozes per baltame fone , reiktu siek tiek patonuot uzslept ta baltuma , nes jis kazkaip iskrenta is konteksto:)

pacios labai grazus padekliukai wub.gif labai svelnus thumbup.gif

kristule666 grazi dezute, viska dera , paprasta , skilimas thumbup.gif

bus ka labai grazi tavo jurine arbatine, tokia saltoka , tikram uzgrudintam jureiviui biggrin.gif thumbup.gif

versus labai grazu , sodrus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 24 vasario 2010 - 12:52
QUOTE(urupeja2 @ 2010 02 24, 12:49)
vidus dezutes kiek per baltas ir labai netikroviskai nutepliotas , o isore kaip ir nieko tik man tos rozes per baltame fone , reiktu siek tiek patonuot uzslept ta baltuma , nes jis kazkaip iskrenta is konteksto:)

bet va kad idomiausia kad tai antras darbas kuri semiuosi is vienos knygos ir juos lbiausiai kritikuoja.. blush2.gif taip jau pastebėjau..radau tą dėžutės pavyzdį prie idėjų knygoj,ir ten tikrai kaip akcentas išvis tas baltas fonas šviečia... g.gif
aj kiek bedėsiu ir bedarysiu negerai... irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 24 vasario 2010 - 13:07
Ohara, kiekvienos skirtingas skonis.Man tavo dezute tikrai galima pataisyti: pvz: padaryk visa dangtelio vidu baltai.Odabar atrodo kaip paveiksliukas nukirptas. O seip dezute man grazi.
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 24, 13:07)
bet va kad idomiausia kad tai antras darbas kuri semiuosi is vienos knygos ir juos lbiausiai kritikuoja..  blush2.gif taip jau pastebėjau..radau tą dėžutės pavyzdį prie idėjų knygoj,ir ten tikrai kaip akcentas išvis tas baltas fonas šviečia... g.gif 
aj kiek bedėsiu ir bedarysiu negerai... irnesakyk.gif  4u.gif

svarbu kad tau grazu smile.gif

labai grazus paskutiniai darbeliai bigsmile.gif ohara,versus,bus ka 4u.gif
Atsakyti
Na, PACIOS, tiesiog nepriekaištingi darbeliai, nesvarbu ar dėžutė, ar padėkliukas, viskas išbaigta, skoninga, subtilu ir tvarkinga. wub.gif Man tai tobuli dekupažo pavyzdžiai. Taip pat ir versus, super duper thumbup.gif Vidus lb patiko wub.gif

Bus_ ka, kristule666, labai gražiai atiderinote dėžutės dydį, formą su motyvu. Jurinėje dėžutėje - skilimas kaip bangelės thumbup.gif

Ohara, man patiko dėžutė, na, gal ir nėra tobula, bet įdomi, žingsnelis ieškojimų link thumbup.gif Nesupratau visiškai komentarų esmės dėl vidaus, juk neturi vidus atrodyti, kaip išorė ir taip padaryta ne iš tingumo, mano manymu, dėl efekto. Man atlikimas visai patiko, tik aš pati kiek kitaip būčiau padariusi - visai balto nepalikčiau, užtepčiau iki pat gėlių ta spalvyte auksine, specialiai truputį netvarkingai.... O gal dar kokios spalvytės įmaišyčiau. g.gif Na, čia taip momentiškai pagalvojau, bet nežinau, kaip daryčiau iš tiesų biggrin.gif Kas labai patiko ir, manau, tau gerai pavyko - auksinimas ant šonelių ir dėžutės viduje thumbup.gif
Atsakyti