Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(kristule666 @ 2010 02 24, 13:32)
Ohara, kiekvienos skirtingas skonis.Man tavo dezute tikrai galima pataisyti: pvz: padaryk visa dangtelio vidu baltai.Odabar atrodo kaip paveiksliukas nukirptas. O seip dezute man grazi.

o kodėl jį visą daryt baltai? negi gražiau bus? kai bus baltas plėmas.. o aplink gėles aš šiek tiek tepiau spalvų, kad nebūtu tiap plika... ax.gif 4u.gif
QUOTE(Osera @ 2010 02 24, 13:35)
svarbu kad tau grazu  smile.gif 

labai grazus paskutiniai darbeliai  bigsmile.gif ohara,versus,bus ka  4u.gif

Dėkoju 4u.gif
nu stengiausi.. ir vis galvoju nu dabar gal nebus tų klaidelių tiek daug... bet... vis atsiranda kad kas taiso pagal savo skoni,bet juk aš dariau kaip man gražu o ne kaip visiem.. tai manau kad reikia į techniką atsižvelgt o ne į stiliu..nes dėl skonio tikrai nesiginčyjama... blush2.gif

QUOTE(baltė @ 2010 02 24, 13:40)

Ohara, man patiko dėžutė, na, gal ir nėra tobula, bet įdomi, žingsnelis ieškojimų link thumbup.gif Nesupratau visiškai komentarų esmės dėl vidaus, juk neturi vidus atrodyti, kaip išorė ir taip padaryta ne iš tingumo, mano manymu, dėl efekto. Man atlikimas visai patiko, tik aš pati kiek kitaip būčiau padariusi - visai balto nepalikčiau, užtepčiau iki pat gėlių ta spalvyte auksine, specialiai truputį netvarkingai.... O gal dar kokios spalvytės įmaišyčiau.  g.gif Na, čia taip momentiškai pagalvojau, bet nežinau, kaip daryčiau iš tiesų biggrin.gif Kas labai patiko ir, manau, tau gerai pavyko - auksinimas ant šonelių ir dėžutės viduje thumbup.gif

Ačiū.. va tokie komentarai labai padeda.... blush2.gif ax.gif ir gražiai parašei ir pataisei... ax.gif Tikrai širdingai dėkoju... wub.gif
Atsakyti
As parasiau tik gal kad kazka pataisyti.Jei tau grazu tai ir viskas.Atsimenu as toki atveji su savo dezute. NA man patiko, bet pakluasiu kazkieno nuomones ir pataisiau, tai zinok nebemielas jis man. VA tep.TAi isvada .....?
Aiski. Jei garzu tai ir palik taip.
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 24, 13:10)
tai jei jau tipo ne "profės" trūkumus mato,tai tuoj kai susirinks asės užmėtys akmenim.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neliūdėk, viskas thumbup.gif Niu, jos gal geriau matys smile.gif o tai aš, pavyzdžiui, net spalvų nelabai skiriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 24, 13:23)
Sveikos 4u.gif , rodau paskutinį darbelį
Vyriška arbatinė "Laivai"

Man tai gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(versus* @ 2010 02 24, 13:47)

Labai labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Jau geras menesis studijuoju dekupazo suptilybes,nesiruosiau nieko didingo daryti,tik dukrytes vaikiska komodele,nes ji tokia baisi buvo,labai aciu,kad dalinates patarimais 4u.gif
Stai mano pirmas darbelis blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kristule 666, Bus ka labai grazios dezutes thumbup.gif Versus irgi grazi dezute, bet vidus tai is vis nerealus wub.gif
Vidosee, labai superine komodele bigsmile.gif nesitki kad pirmas darbelis, tiek daug darbo. Ryski, zaisminga. Man tik siek tiek soniniai paveiksliukai nelabai atrodo suderintu su priekiu ir virsum.. oretusi irgi kokima spalvotame remelyje matyti...bet cia tik mano subjektyvi nuomone. Bet itariu svarbiausia ivertinima jau gavai is dukrytes kuri tikriausiai begalo laiminga mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš vis užsuku į jūsų temą ir nebesuprantu ar čia tik mano pastebėjimas ar tikrai taip yra. Kitų daugumos darbai vertinami tik ,,oh ach kaip gražu,tobula ir t.t." nors iki tobulumo dar toli toli. tik įdėta Ohara savo darbus, tai galima pagalvoti,kad tiesiog viskas blogai pas ją.Labai stebina tokia Neargumentuota kritika ( ,,čia mano nuomonė" , ,,čia mano skonis" nėra argumentacija) .
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 02 24, 19:30)
o aš vis užsuku į jūsų temą ir nebesuprantu ar čia tik mano pastebėjimas ar tikrai taip yra. Kitų daugumos darbai vertinami tik ,,oh ach kaip gražu,tobula ir t.t." nors iki tobulumo dar toli toli. tik įdėta Ohara savo darbus, tai galima pagalvoti,kad tiesiog viskas blogai pas ją.Labai stebina tokia Neargumentuota kritika ( ,,čia mano nuomonė" , ,,čia mano skonis" nėra argumentacija) .

Jau sia tema neseniai aptarinejome doh.gif . Cia nera profesinalios diplomuotos dekuapzininkes kuri galetu objektyviai kiekviena darba ivertinti. Temoje renkasi savamoksles, kas ilgesni laika uzsiima kas ne. Dekupazo darbai kaip ir meno kuriniai negali buti vienareiskmiskai vertinami nes tai tikrai skonio reikalas. Tos kurios daznaiu gauna gerus ivertinimus vis del to nepirmus metus tai daro ir ju technika tikrai yra gera. Bet jei pastebejai ir naujokem skiriami komplimentai jei tikrai darbas ju vertas. Bet yra logiska, kad pradzioje daug kas neidealu ir kritika ar patarimai pradzioje turi daug naudos. Jei bijai buti kritikuojamas tai geriau net ir nedeti savo darbu cia. Oharos si dezute sulauke kritikos ne del to kad ji Ohara ar naujoke, nors ji yra manau jau ne visiska naujoke ir turejus tikrai geru darbeliu mirksiukas.gif , tiesiog sis darbelis nera visiskai idealus, bet ji saunuole, visada priima kritika ir i ja isiklauso. Ga butu geriau paciai parasyti savo nuomone del kiekvieno darbelio ir tiek, nes seip si temuke skirta tik darbu parodymui ir ju aprarinejimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 24, 18:17)
Man tik siek tiek soniniai paveiksliukai

Aciu 4u.gif
dabar jau viska daryciau kitaip,pirma dariau stalcius,paskui sonus,o kai padariau virsu,pati jau maciau,kad truksta remeliu,bet seima nubalsavo,kad taip idomiau,nors as jau buvau nusipirkus papildomu serveteliu,butent del soniniu paveiksleliu remeliu:oh .Gyvai spalvos dar ryskesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 24 vasario 2010 - 18:59
QUOTE(biriusa @ 2010 02 24, 18:48)

dėkoju už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 24, 20:48)
Jau sia tema neseniai aptarinejome  doh.gif . Cia nera profesinalios diplomuotos dekuapzininkes kuri galetu objektyviai kiekviena darba ivertinti. Temoje renkasi savamoksles, kas ilgesni laika uzsiima kas ne. Dekupazo darbai kaip ir meno kuriniai negali buti vienareiskmiskai vertinami nes tai tikrai skonio reikalas. Tos kurios daznaiu gauna gerus ivertinimus vis del to nepirmus metus tai daro ir ju technika tikrai yra gera. Bet jei pastebejai ir naujokem skiriami komplimentai jei tikrai darbas ju vertas. Bet yra logiska, kad pradzioje daug kas neidealu ir kritika ar patarimai pradzioje turi daug naudos. Jei bijai buti kritikuojamas tai geriau net ir nedeti savo darbu cia. Oharos si dezute sulauke kritikos ne del to kad ji Ohara ar naujoke, nors ji yra manau jau ne visiska naujoke ir turejus tikrai geru darbeliu  mirksiukas.gif , tiesiog sis darbelis nera visiskai idealus, bet ji saunuole, visada priima kritika ir i ja isiklauso. Ga butu geriau paciai parasyti savo nuomone del kiekvieno darbelio ir tiek, nes seip si temuke skirta tik darbu parodymui ir ju aprarinejimui  4u.gif

PRITARIU, jei dedi datbeli tai zinok , kad jis bus vertinamas vienaip ar kitaip, ir bus kazkokiu pastabeliu ar tik pagyru, o as isakaiu ne tik kas atrodo mano akiai ne taip , bet ir trumpa argumenta parasiau ka butu galima pakeisti ir pan. i kiek vienos issakytas pastabas reaguoji taip kaip tau priimtina arba kazka taisai arba palieki kaip yra , tai tik tiek niekas nieko nenori izeist, tik nuomones isakymas ar kazkokios pastabele neturetu buti suprantama kaip kritika asmeniskai , tai tiek sekmes smile.gif
Atsakyti
Na idedu ir as Jusu teismui savo pirmuosius bandymus,kritika ir patarimus mielai priimu,nes tai pirmieji darbeliai,manau tai bus net naudinga biggrin.gif Kazkodel nelabai gavosi su dvikomponenciu,nes nelabai zinau kaip ji teisingai tepti,o su vienkomponenciu dar reikia ranka atsmusti lotuliukas.gif nes matosi dryziai nuo tepimo,na bet cia manau su laiku ir dar sunkiai pavyko prieiti prie dezutes kampu,tikriausiai per mandra dezute nusipirkau kaip pirmam kartui.Gal reiketu su kokiu plonu teptuku visus krastukus dazyti.Labai patiko ryziu popierius,na bet bandysiu ir dar su kitom medziagom.

Beje gal prie to paties patarsit,kur pigiausia nusipirkti gera Antika?Ir apskritai preimones pigesnes nei Silver City (gal dar parekomenduotumet gera laka?nes as lakavau balerinas su klijais-laku,bet man nelabai patiko) smile.gif nes as per viena karta puse buteliuko isnaudojau,nes dezutes vidu dariau su dvikomponenciu,bet palikau per nakti dziuti,nes man ten viskas subego. blush2.gif

Na nzn kaip jums,bet man tos balerinos tai labai patiko wub.gif zinoma ne tobula,bet man kaip sokejai tai labai artima,o pas mus atributikos su sokejais nelabai kur ir rasi rolleyes.gif O rozes....na man paciai ju net perdaug,bet tiesiog norejau pasibandyti 4u.gif Labai laukiu patarimu,kaip viska padaryti dar geriau ir graziau .

user posted image
user posted image
Pirmoje nuotraukoje rozes be paauksavimo,antroje jau su.Kuris variantas grazesnis?Beje rozes dar nelakuotos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ir pati pirmoji sirdute,pabandymui su dvikomponenciu laku,bet man negraziai gavosi,nes nemokejau itrinti(tiksliau nelabai turejau kuom,tai itryniau auksine pasta,bet vaizdas ne koks)
user posted image
Papildyta:
Nuotraukos is labai arti,kad galetumet mane isbarti,bet man kazkodel to ir norisi,nes noriu tik tobuleti 4u.gif
Atsakyti
Ievenko, na super pirmi darbai, su vienkomponeciu as ir dabar dar niekaip nesusidraugavus. O tu sauniai pasendinai.O su balerina man tobula,spalvos labai priderintos. SAunuole thumbup.gif
Atsakyti