Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 03 18, 23:19)
o siaubeli....kosmaras kazkoks blink.gif  laikykis mergyt....o kokius tyrimus rekomendavo pasidaryti? man tai siuntima i klinikas israse, tai nezinau ar reikes moket uz tyrimus ar ne....Laikykis 4u.gif

na, jei gu cia manes klausi, tai man paskyre tokius pagal eiliskuma:
a) maksties isskyru tepinelis
chlamydia trachomatis DNR nustatymas
M. hominis ir U. urealyticum isskyrimas (su antibiotikograma)
B ) Hormonu tyrimai: FSH, LH, PRL, TTH (3, 4, 5 cd tai kaip suprantu sitom ciklo dienom)

c) antikuniai pries fosfolipidus

stai, visas sarasas... ziuresiu pagal kaina ir galimybes, mazu galima visus is karto tyrimus atlikt, kad laikas susitaupytu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 18 kovo 2010 - 21:57
QUOTE(kriste0601 @ 2010 03 18, 22:51)
Labutis 4u.gif
As dariausi klinikose kraujo, tik nepamenu tu raidziu, tai kainavo 145 lt. chlamidiju, ureaplasmos ir mycoplasmos tyrimus dariausi sveikatos centre ausros gatvei, kainavo apie 76 lt

Sveikute 4u.gif
ir cia su siuntimu klinikose tiek kainavo?

QUOTE(crazy woman @ 2010 03 18, 22:56)
na, jei gu cia manes klausi, tai man paskyre tokius pagal eiliskuma:
a)  maksties isskyru tepinelis
    chlamydia trachomatis DNR nustatymas
    M. hominis ir U. urealyticum isskyrimas (su antibiotikograma)
B )  Hormonu tyrimai: FSH, LH, PRL, TTH  (3, 4, 5 cd tai kaip suprantu sitom ciklo dienom)

c)  antikuniai pries fosfolipidus

stai, visas sarasas... ziuresiu pagal kaina ir galimybes, mazu galima visus is karto tyrimus atlikt, kad laikas susitaupytu...  g.gif

TAves 4u.gif
nu reikes palyginti musu sarasiukus,kai man pateiks toki sarasiuka.... g.gif
Atsakyti
[quote=mazuliuke159,2010 03 18, 22:08]
Sveikute 4u.gif
ir cia su siuntimu klinikose tiek kainavo?

taip su siuntimu blink.gif
Atsakyti
paskaiciavau kiek mano tyrimai galetu kainuoti SORPO centre vilniui, tai gavosi apie 350 lt su tyrimu paemimu... kazkas panasaus... g.gif tai jei santariskese rekomendavo ir sake, kad ten pigu tai idomu kaip ten kainos... g.gif

dar norejau paklausti, kodel tyrimams suncia tik po pirmu menesiniu?.. kodel negalima anksciau?.. ar cia tik man taip?
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 03 18, 22:26)
paskaiciavau kiek mano tyrimai galetu kainuoti SORPO centre vilniui, tai gavosi apie 350 lt su tyrimu paemimu... kazkas panasaus...  g.gif  tai jei santariskese rekomendavo ir sake, kad ten pigu tai idomu kaip ten kainos...  g.gif

dar norejau paklausti, kodel tyrimams suncia tik po pirmu menesiniu?.. kodel negalima anksciau?.. ar cia tik man taip?

As tai visus tyrimus dariausi kokios dvi savaites po A , aisku chlamidiju ir t.t tai aisku kaip baigesi tepliojimas ax.gif
Atsakyti
man tai sake palaukt pora menesiu....tai va kaip tik baiginejasi 2 mmm ir eisiu...
Atsakyti
nu va, siandien pridaviau kraujuka PRG hormono tyrimui. Kita savaite eisiu duot kraujuka skydliaukes hormonu tyrimui, AFS ir dar reiks tepineliu tyrimus pasidaryti
Atsakyti
kiek mokejai?
Atsakyti
39Lt su centais doh.gif nesuprantu, kodel ima tokius pinigus ir tik uz vieno hormono tyrima doh.gif nu kita savaitele irgi pakratysiu pinigine, bet jau konkreciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 03 18, 22:09)
Labas vakaras visoms...  4u.gif

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 03 19, 11:02)
kiek mokejai?

o Tu dareisi kokius nors tyrimukus?
Atsakyti
laba ryta 4u.gif noriu dar kai ko jusu paklausti... man A dare antradieni, siandien yra penktadienis... ir pastebejau toki keistuma, kad nuo vakar vakaro padidejo krutine ir skausmas nerelus... net prisiliest negaliu... kaip manot ar tai normalu?.. ar cia menesnes taip man arteja kurios turetu but po menesio ar hormonai nesamones isdarineja?.. gal kuriai sitaip buvo?.. nes man pirma kart gyvenime sitaip krutis skauda ir jo tokios dideles... g.gif

P.S. ir temp po A laikosi 37,1-37,2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 19 kovo 2010 - 11:33