Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

[quote=sandra00,2010 03 20, 20:38]
[quote=crazy woman,2010 03 20, 16:27]

o tu nebandei pasidaryt nėštumo testo? jis man išsklaidė visas abejones, nes po 2 savaičių po persileidimo pas mane liko dar 2mm darinukas, kuris kėlė pilvo ir nugaros skausmus, nuėjau pas kitą daktarę, tai ta liepė iškart pasidaryt testą, pasidarius parodė II, tai echo pažiūrėjo ir pamatė likutį verysad.gif . tada jau darė A verysad.gif
[/quote]

pasidarysiu , aciu uz patarima 4u.gif tik matai tas hormonas po persileidimo ar A dar apie menesi laiko rodo teigiama testa kai kurioms.. o man siandien du kart su echo ziurejo ,dvi daktares... antradieni vaziuosiu VGN atsakymo paimt ir paklausiu ka man ten pridare per skubejimus.. doh.gif jei jau dvi gydytojos nesupranta kas yra... doh.gif
Atsakyti
na jei matė manau tikrai kažkas pas tave liko ir tai reiktų kuo greičiau pašalint. man po A kiaušidės labai skaudėjo, tai buvo antibiotikų prirašę, ir dar leidžiamų vaistų, kad gimda greičiau trauktūsi, nes po A ilgai tepliojo unsure.gif ech, kiek mums moteris reikia visko patirt....
Atsakyti
QUOTE(sandra00 @ 2010 03 20, 20:52)
na jei matė manau tikrai kažkas pas tave liko ir tai reiktų kuo greičiau pašalint. man po A kiaušidės labai skaudėjo, tai buvo antibiotikų prirašę, ir dar leidžiamų vaistų, kad gimda greičiau trauktūsi, nes po A ilgai tepliojo  unsure.gif ech, kiek mums moteris reikia visko patirt....

stiprios mes... daug mums reikia iskesti.. 4u.gif na, manau tikrai man kazka pridirbo.. pasikartosiu, bet mato uzdegima, padidejus desine kiauside ir dar gimda nesusitraukusi... dabar galvoju, kadangi man dare A i pabaga samone atgavus tai gal per skubejima pazeide?.. gal koki ipjovima su tai sinstrumentais gimdoj padare?.. ir del to mato ta neaisku bruksni?.. g.gif jau kai nueisiu i VGN tai iskeiksnosiu ir gydytoja akusere ir anesteziologe... nesuprantu pagal ka ji narkozes dalina?.. is akies?.. nes kiek skaiciau tai pirmaiusia turi buti atsizvelgta i paciento svori.. o mens nei svere, nei dar ka dare... doh.gif
Atsakyti
na manęs irgi nesvėrė, bet paklausė svorio, o tau matyt taip suveikė ta narkozė, kad jos neužteko, eisa sau, nesąmonės tau grynos, kiek prisikentėjai unsure.gif
o tu dar kraujuoji? o tas brūkšnys ir gali būti koks likutis gimdoje, juk jie kitaip ir nematys, nes man iš pradžių galvojo gal dar tebėra labai gleivinė išvešėjusi, bet kad testas teigiamas ir dar kažkas matosi tai ir darė A.
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 03 19, 11:31)
laba ryta  4u.gif  noriu  dar kai ko jusu paklausti... man A dare antradieni, siandien yra penktadienis... ir pastebejau toki keistuma, kad nuo vakar vakaro padidejo krutine ir skausmas nerelus... net prisiliest negaliu... kaip manot ar tai normalu?.. ar cia menesnes taip man arteja kurios turetu but po menesio ar hormonai nesamones isdarineja?.. gal kuriai sitaip buvo?.. nes man pirma kart gyvenime sitaip krutis skauda ir jo tokios dideles...  g.gif

P.S. ir temp po A laikosi 37,1-37,2

QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 03 19, 11:37)
kaip keista  g.gif  nes kai ivyksta persileidimas, tai papus atleidzia, ir man net pries mmm nejautrus buna....o kada turi varyti i pirma apziura po A?

as is savo patrities galiu pasakyti,kad man po abrazijos krutine atleido tik praejus savaitei unsure.gif drauge man buvo minejus, kad jei krutine "verzia" vadinais buk rami - leliukas vietoj (na cia jai gydytojas buvo sakes taip), bet.......
tad manau, krutine ir visa kita pas mus - labai individualus dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra00 @ 2010 03 20, 21:10)
na manęs irgi nesvėrė, bet paklausė svorio, o tau matyt taip suveikė ta narkozė, kad jos neužteko, eisa sau, nesąmonės tau grynos, kiek prisikentėjai  unsure.gif
o tu dar kraujuoji? o tas brūkšnys ir gali būti koks likutis gimdoje, juk jie kitaip ir nematys, nes man iš pradžių galvojo gal dar tebėra labai gleivinė išvešėjusi, bet kad testas teigiamas ir dar kažkas matosi tai ir darė A.

manes nesvere ir svorio neklause.. is akies jauciu dave... doh.gif
viska iskentesiu, kad tik dar karta nestuke.gif patapciau ir po 9 men mama buciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy woman: 20 kovo 2010 - 22:28
QUOTE(sandra00 @ 2010 03 20, 20:52)
na jei matė manau tikrai kažkas pas tave liko ir tai reiktų kuo greičiau pašalint. man po A kiaušidės labai skaudėjo, tai buvo antibiotikų prirašę, ir dar leidžiamų vaistų, kad gimda greičiau trauktūsi, nes po A ilgai tepliojo  unsure.gif ech, kiek mums moteris reikia visko patirt....

Man irgi neikigalo A padare tai labai maude pilva ir nugara, tik po dveju dienu dave kazkokius vaistus kad ryte su slapimu pasisalino, as tai tikrai pajutau! Man irgi po to kiausides skaudejo ir gera savaite pakraujodavau. bet dabar viskas gerai va laukiu mmm kada gi ateis nes pagal skaiciavima tai jau turetu ateiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute86 @ 2010 03 20, 13:10)
sveikos dar karta, sianakt taip sumaude pilva, jog nesupratau ar sapnavau ar tai istikruju buvo... bet ryte viskas gerai, nieko neskauda... sian iskyros baltos(permatomos), nesuprantu is kur tu gelsvu buvo atsirade, man 8sav. nuo paskutiniu menstruaciju pirmos dienos, gine sake, jog gali but mazesnis nestumas ar kazka panasaus, norejau paklaust ar jums pusdavo pilva nestumo metu, man tai kiekviena diena, net nemaloniai jauciuos kartais, beto ir as galvoju, kad reikia dar karta privaciai eit, bet bijau, kad tos ekoschopijos nekenktu, jei darys vaginaline tai bus 5 kartas 4u.gif

Nieko nelaukdama pasiieskok kito gydytojo, kad isgirstum dar viena nuomone. Nenoreciau buti blogu pranasu, bet del visa pikto .... rupinkis savimi .... 4u.gif
Atsakyti
Siamdien sapnavau savo A. Kazkoks kosmaras... taip nemalonu ryta pabudus pasidare.. vel viskas sukilo... cray.gif

QUOTE(:)jolka @ 2010 03 21, 21:13)
Man irgi neikigalo A padare tai labai maude pilva ir nugara, tik po dveju dienu dave kazkokius vaistus kad ryte su slapimu pasisalino, as tai tikrai pajutau! Man irgi po to kiausides skaudejo  ir gera savaite pakraujodavau. bet dabar viskas gerai va laukiu mmm kada gi ateis nes pagal skaiciavima tai jau turetu ateiti  verysad.gif

laikykis, sulauksim valkatu visos (mm).. console.gif ir tikekimes kad kuo anksciau.. kad nereiks laukt puse metu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 03 22, 10:23)
Siamdien sapnavau savo A. Kazkoks kosmaras... taip nemalonu ryta pabudus pasidare.. vel viskas sukilo...  cray.gif

O as siandien pasiemiau is ligonines israsa .... tai ir automobilyje paskui nuasarojau cray.gif
Bukim bukim stipros ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 03 22, 11:23)
Siamdien sapnavau savo A. Kazkoks kosmaras... taip nemalonu ryta pabudus pasidare.. vel viskas sukilo...  cray.gif
laikykis, sulauksim valkatu visos (mm)..  console.gif  ir tikekimes kad kuo anksciau.. kad nereiks laukt puse metu..  smile.gif

Oj kad tik greiciau, bet jokiu pozymiu nejauciu kad tures ateiti. turbut dar nesiruosia valkatos cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 03 22, 17:43)
O as siandien pasiemiau is ligonines israsa .... tai ir automobilyje paskui nuasarojau  cray.gif
Bukim bukim stipros ...  4u.gif

as arba ryt arba treciadieni vaziuosiu i VGN israsa paimti... idomu rado ten ka ar ne?.. g.gif as tai ir jauciu praskysiu.. tik prisimenu iskar akys asaru suriu pritvinsta... cray.gif sekmadieni vidury miesto apsiasarojau, nes mama su krikstu mama kai kalbejo pasake zodi: ligonine.... asaros kaip pupos pacios ritos... cray.gif noriu greiciau atsigaut, issiaiskint del ko taip vyksta ir bandyt toliau 4u.gif siandien kad tik mintys i galva nelystu tia kalna darbu susiradau ax.gif
Atsakyti