Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

QUOTE(sun_shine @ 2010 03 19, 12:19)
o Tu dareisi kokius nors tyrimukus?

as dar nesidariau, kita savaite jau zinosiu daugiau apie tuos tyrimus...

QUOTE(crazy woman @ 2010 03 19, 12:31)
laba ryta  4u.gif  noriu  dar kai ko jusu paklausti... man A dare antradieni, siandien yra penktadienis... ir pastebejau toki keistuma, kad nuo vakar vakaro padidejo krutine ir skausmas nerelus... net prisiliest negaliu... kaip manot ar tai normalu?.. ar cia menesnes taip man arteja kurios turetu but po menesio ar hormonai nesamones isdarineja?.. gal kuriai sitaip buvo?.. nes man pirma kart gyvenime sitaip krutis skauda ir jo tokios dideles...  g.gif

P.S. ir temp po A laikosi 37,1-37,2

kaip keista g.gif nes kai ivyksta persileidimas, tai papus atleidzia, ir man net pries mmm nejautrus buna....o kada turi varyti i pirma apziura po A?
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 03 19, 13:37)
as dar nesidariau, kita savaite jau zinosiu daugiau apie tuos tyrimus...
kaip keista  g.gif  nes kai ivyksta persileidimas, tai papus atleidzia, ir man net pries mmm nejautrus buna....o kada turi varyti i pirma apziura po A?

ir as kiek skaiciau kiek domejausi tai turi kruine gryst i pirmine padeti, o pas mane ji puciasi ir skauda... doh.gif siaip ryt eisiu uzsidaryt biuletenio (bet ne pas savo, o pas kita gydytoja, visai nemiela) tai pabandysiu psikonsultuot... o jei ka tai kitai savaitei bandysiu registruotis ir eit pas savo gydytoja.. man ziauriai keista kaip yra su ta krutine... nu su temp tai dar suprantu... organizmas mazu kovoja... bet krutine.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 03 18, 22:26)
dar norejau paklausti, kodel tyrimams suncia tik po pirmu menesiniu?.. kodel negalima anksciau?.. ar cia tik man taip?

as tyrimus pradejau darytis tik sulaukus pirmu mmm - taip sake gine. Nes reikia palaukti, kol ciklas atsistos i vieta, ypac jei daraisi hormonu tyrimus - tai yra svarbu.
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 03 19, 11:44)
ir as kiek skaiciau kiek domejausi tai turi kruine gryst i pirmine padeti, o pas mane ji puciasi ir skauda...  doh.gif  siaip ryt eisiu uzsidaryt biuletenio (bet ne pas savo, o pas kita gydytoja, visai nemiela) tai pabandysiu psikonsultuot... o jei ka tai kitai savaitei bandysiu registruotis ir eit pas savo gydytoja..  man ziauriai keista kaip yra su ta krutine... nu su temp tai dar suprantu... organizmas mazu kovoja... bet krutine..  doh.gif

Gal tiesiog hormonai, man panašiu laiku 11 sav. irgi buvo daryta A, tai po to net priešpienio dar išsiskirt pradėjo doh.gif , buvo organizmas sukvailiojęs.
Atsakyti
sveikos, cia as kuri nerimavo del negimdynio nestumo...ejau privaciai, tai viskas gerai nestumas gimdoj smile.gif , bet dabar nemato gemaliuko,puslyte tai matosi... o dar gesvos isskyros atsirado, bet lb nedaug, vos vos. nezinau ar atei pas gine ar ne, sunervina ji tik mane...bet siaip jauciuosi gerai nieko neskauda, patarkit ka daryt? mums jau 8sav pagal gine, bet as manau, kad tikrai turetu but maziau
Atsakyti
giedrute86, nueik pas kita ginekologe konsultacijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute86 @ 2010 03 19, 18:35)
sveikos, cia as kuri nerimavo del negimdynio nestumo...ejau privaciai, tai viskas gerai nestumas gimdoj smile.gif , bet dabar nemato gemaliuko,puslyte tai matosi... o dar gesvos isskyros atsirado, bet lb nedaug, vos vos. nezinau ar atei pas gine ar ne, sunervina ji tik mane...bet siaip jauciuosi gerai nieko neskauda, patarkit ka daryt? mums jau 8sav pagal gine, bet as manau, kad tikrai turetu but maziau

jei nepasitki savo gine tai eik pas kita 4u.gif dziaugiuosi kad nestumas vietoj, bet atvirai sakant man truputi neramu... nes vaisiuka jau turetu matyti... man paciai sia savaite atpliko valyma, buvo lygiai 10 sav., gemaline puslyte yra, bet tuscia.. verysad.gif o tu skaiciuok nuo to laiko kai buvo paskutines menesines... aisku jei jos reguliarios 4u.gif beje, mane taip pat lydejo geltonos isskyros, bet prie viso to dar buvo ir kraujingu isskyru... geriau duphastona, bet nepadejo.. 5 sav. kai tikrino buvo viskas tvarkoj, o jau 10 sav. tik tuscia puslyte..
laikykis, neprarask vilties 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 03 18, 22:26)
paskaiciavau kiek mano tyrimai galetu kainuoti SORPO centre vilniui, tai gavosi apie 350 lt su tyrimu paemimu... kazkas panasaus...  g.gif  tai jei santariskese rekomendavo ir sake, kad ten pigu tai idomu kaip ten kainos...  g.gif

Santariškių kainas gali pasižiūrėti čia:
http://www.santa.lt/....php?1334401665
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2010 03 19, 19:59)

labai normalios kainos, sakyciau g.gif
Atsakyti
sveikos dar karta, sianakt taip sumaude pilva, jog nesupratau ar sapnavau ar tai istikruju buvo... bet ryte viskas gerai, nieko neskauda... sian iskyros baltos(permatomos), nesuprantu is kur tu gelsvu buvo atsirade, man 8sav. nuo paskutiniu menstruaciju pirmos dienos, gine sake, jog gali but mazesnis nestumas ar kazka panasaus, norejau paklaust ar jums pusdavo pilva nestumo metu, man tai kiekviena diena, net nemaloniai jauciuos kartais, beto ir as galvoju, kad reikia dar karta privaciai eit, bet bijau, kad tos ekoschopijos nekenktu, jei darys vaginaline tai bus 5 kartas 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif va, buvau pas gine siandien.. as per sia savaite, nuo Abrazijos 5 echo turejau... dar blogai kazka padare jauciu, sake yra mazas uzdegimas, dar desine kiauside padidejus ir gimda su echo kai ziurejo tai nei veina is dvieju daktariu nepasake ka mato, bet kazka negero... kazkoki bruksniuka ekrane jos ten mato... doh.gif isprotesiu arba depresija susirgsiu... cray.gif pratese biuleteni ir kruva vaistu prirase.. cray.gif

QUOTE(kerzaka @ 2010 03 19, 21:59)

aciu 4u.gif buvau uzejus i ta psl anksciau, bet perskaiciau kad kainos bus nuo liepos ir isejau doh.gif kazkaip buvau nesugalvojus paspaust ant uzraso doh.gif

QUOTE(giedrute86 @ 2010 03 20, 14:10)
sveikos dar karta, sianakt taip sumaude pilva, jog nesupratau ar sapnavau ar tai istikruju buvo... bet ryte viskas gerai, nieko neskauda... sian iskyros baltos(permatomos), nesuprantu is kur tu gelsvu buvo atsirade, man 8sav. nuo paskutiniu menstruaciju pirmos dienos, gine sake, jog gali but mazesnis nestumas ar kazka panasaus, norejau paklaust ar jums pusdavo pilva nestumo metu, man tai kiekviena diena, net nemaloniai jauciuos kartais, beto ir as galvoju, kad reikia dar karta privaciai eit, bet bijau, kad tos ekoschopijos nekenktu, jei darys vaginaline tai bus 5 kartas 4u.gif

man pilva pradzioj tai ziauriai pute 4u.gif fart.gif per 8 sav 5 echo?... biski nemazai.. smile.gif bet jei yra abejoniu tai gal geriau pasitikrint.. 4u.gif
Atsakyti
[quote=crazy woman,2010 03 20, 16:27]

o tu nebandei pasidaryt nėštumo testo? jis man išsklaidė visas abejones, nes po 2 savaičių po persileidimo pas mane liko dar 2mm darinukas, kuris kėlė pilvo ir nugaros skausmus, nuėjau pas kitą daktarę, tai ta liepė iškart pasidaryt testą, pasidarius parodė II, tai echo pažiūrėjo ir pamatė likutį verysad.gif . tada jau darė A verysad.gif
Atsakyti